- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
shaddy1027
tag
válasz
po1son #38835 üzenetére
Hamarabb fogod elérni a Rank 40-et, amiért kapsz egy kitűzőt a Bloodhoundos mellé. Heti 1 szintlépésnél ad csak valami tárgyat. De ezt írja a menübe lépve a játék (aktuális rank upod+drop).
Akkor érdemes a küldetésekkel foglalkozni amikor már nincs heti bónusz az exp mellé. Tegnap láttam már 25-ös szintű gyereket. Igaz ha nincs operation passod is simán összefog jönni a 40-es rank elég csak competitve-et játszani. Ezért szokták írni, csak az elején éri meg megvenni a pass-t, mert a láda ára olyankor már önmagában visszahozza. Illetve szokott még akciósan lenni de ilyenkor érdemes a láda árára ránézni, hogy megéri-e befektetni mert lehet úgy már nem hozza vissza az árát. Mert ugye a drop az random, sajnos.
-
Redneck
nagyúr
válasz
po1son #38835 üzenetére
Már rég csináltam küldetést nem emlékszem hogy droppol e. Heti egy szintlépősön kívül random is dobál ezt-azt. Falchion ládát már vagy ötöt kaptam, Chroma 2-t is többször, Bravot és Chromat szintén. Pár Eurós skin csak a heti dropnál esett, amúgy csak centeseket kapok.
-
okipoki
aktív tag
-
Arkennys
addikt
válasz
po1son #38825 üzenetére
Az az allu mellett elosonás vitte el tényleg kb az egészet, de nemsemmi ez a helyzet valóban. A fside alap sem nagy ellenfél a nipnek, hát még most beugóval...én is csodálkoztam azért erősen. De sokszor totál megjósolhatatlan egy meccs, szoktam is mérgelődni néha emiatt.
-
Arkennys
addikt
válasz
po1son #38820 üzenetére
azért abból a 75 értékű cuccból még simán fel tudsz jönni szép óvatosan
amúgy sajnálom, én tettem fside-ra és SK-ra is kicsit, gondoltam egyik hátha bejön, és ilyen odds mellett nem rakok favoritra. Mert nincs annyim, hogy bármit is hozzon ha nyernek
ez az Allu mellett elsétás kör pedig úristen
-
Redneck
nagyúr
válasz
po1son #38291 üzenetére
Ez most vicc vagy komoly?
Nemzetközi szinten azzal nyilván nem érnek el semmit ha skinekkel a játékosok nem fogadhatnak. A távoli ismerősöket meg úgysem tudják leellenőrizni. Egy-egy profi csapat akik ezt tényleg pénzért csinálják, egymás közt megegyezhetnek. Sok olyan Tier1 meccset láttam ahol az abszolút esélyes csapat akik addig mindenkit végigvertek, simán pár kört hoztak neten egy jóval alacsonyabb szintű csapat ellen. Saját mapjukon, pompás játékkal. Voltak érdekesen felesleges Rambo kifutások amiket máskor sosem láthatunk. Nyomokban sem emlékeztettek önmagukra, nem spotoltak úgy ahogy szoktak, nem mentek entryre, elképzelés nélkül szaladgáltak. Véletlen... Persze!
Sztrego:
Nem tudom mi a megoldás, clientregistry.blob törlése segített régen, esetleg verify integrity game cache. Passzolok, ha minden játék frankó és a beállítások jók akkor írjatok a supportnak. -
marcusa
addikt
válasz
po1son #38215 üzenetére
Nekem 2x is visszavont g2a-n több mint 50€-t egy-egy vevő mikor Gta5-öt adtam el ott még pár hónappal ezelőtt. Az én balance-omból is levonták. Mikor írtam a support-nak, azt mondták, hogy a paypal csak akkor veszi vissza a vevőtől a pénzt, ha minden kétséget kizáróan tudom igazolni, hogy a vevő aktiválta az itt vásárolt játékot. Küldtem screen shot-ot a gift history-mról, és arra azt mondták, hogy elégtelen. Annyit tudtak tenni, hogy a vásárló ip-jét és paypal-ját tiltó listára tették. A pénzem azóta se kaptam vissza, és természetesen nem csak ez a két eset volt....
-
regener
veterán
válasz
po1son #38175 üzenetére
Most átolvasva a leírást:
- felrakod a cuccod opskins piacra
- egy bot elfogja kérni ami ad egy azonosítót amit megtalálsz az Account oldaladon, ennek egyeznie kell a bot által küldöttel, ha mégse akkor írj a supportnak
- 2perced van elfogadni a bot kérelmét (ha jó az azonosító)
- amint valaki megveszi rögtön megkapod a pénzt az opskins fiókodra
- 1$ = 100OP pénz
- 500OP (5$) alatt nem ad ki pénz, felette PayPal (ez 7napig is eltarhat)ezeken kívül tudsz kiemelést kérni meg privát eladást vagy ilyesmit
Szóval minden levan írva, menni fog az egyedül is
-
-
bashi
csendes tag
válasz
po1son #32290 üzenetére
Ezzel a típussal már én is találkoztam,az ilyen 2-3 kör után mute!
Amúgy nem értem az ilyen gémereket:mi motiválja,hogy tovább játsszon,hiszen alapból egy csapatromboló magatartást mutat már kb. a második vesztett kör után?!Lehet volt már linkelve,de ilyen csapatmorál szinten nekem most a Vox volt szimpatikus ESL-en.Még egy elég nagy vereség közepette is megy az izom mentális boost a csapatba:
Különben a jó oldalát kell nézni,mert így fejlődhetsz az 1v3 clutch helyzetekben(azért egy-kettőt bemakkolnak ellenből általában),amikor ilyen teljesen értelmetlen a csapat.
-
Arkennys
addikt
válasz
po1son #32290 üzenetére
Hasonló, 0-1-11 es arc dumál épp nekem ugyanígy
Mi többiek mind megvagyunk egész jól ölésileg, az említettet és még egy fajtársát kivéve. Ami elég is a megalázó vereséghez, megint. Szerintem ma visszamegyek silverbe, ami nem is baj, már alapvető hibának tűnik rang alapján bármit megítélni arról, ki hogy játszik
mindenesetre megértelek, hajaj...
-
vorosmarti
senior tag
válasz
po1son #31656 üzenetére
A lényeg csak annyi, hogy inkognitó-módban is látják a böngésző fülei a mentett sütiket, ergo: minden fülön ugyanaz lesz bejelentkezve. Ha kijelentkezel az egyiken, a böngésző törli a sütiket, és kijelentkeztet minden fülön.
Ja és igen, arra utaltam amit írtál: az inkognitó-mód arra való, hogy a gépen ne maradjon nyoma annak hogy mit néztél meg (magyarul: a megnézett oldal nem kerül be a browser history-jába).
-
kiszi07
senior tag
válasz
po1son #31521 üzenetére
Már megbocsáss, de a csapatjukban rml a legjobb, legtapasztaltabb(skilesebb) játékos. És ezt úgy mondom, hogy nem szimpatizálok vele ! Jómagam is ossze vesztem vele jópárszor. Régen is nagy volt az arca, most is.(régen durvább volt egyébként). Egyébként, ha nemzetközi meccsen beszólogat nem lesz hosszú a karrierje..
-
-
mepet
addikt
válasz
po1son #29526 üzenetére
Én vásároltam tőle javított egeret. Megbízható, gyors, olcsó. Viszont csak posta... Összességében ajánlom, bár tipikusan egy villamos beállítottságú ember lehet, (mint én,) a mechanikai javítások terén nincs a toppon, nálam a kapcsolócsere után a hézagolást úgy oldotta meg, hogy az csak 1-2 hónapot bírt. Egy kábelcserét viszont bármikor rábíznék! (Mármint, ha nem lenne képzettségem és/vagy tehetségem és/vagy felszerelésem hozzá.)
-
lemusz
addikt
válasz
po1son #29403 üzenetére
DEv? Közismertebb nevén: Homlok. Mert akkora homloka van, mint három másiknak... de ne a kinézetből és az egy vonóval is van benne dologgal jöjjünk, hanem azzal milyen ember is ő: Egy egoista, másoknak beszólogatós fasz. Párszor játszottam már ellene, párszor hallottam már nyilatkozatait, beszédét. Kevés nála egoistább embert hallottam. De trágárságból sincs híján. Leginkább megmaradt történés az volt, mikor legyőztek minket valami esl-es kupán, aztán én kióvtam őket, mert 3! játékosuknak sem futott a wire (esl anti-cheat programja). Ez után jön DEv és mit csinál? Kurva anyázik, cshus profilra írogat, fenyeget... huszonegynéhány évesen...
-
-
kiszi07
senior tag
válasz
po1son #29403 üzenetére
DEV(Olivér) már nagyon régóta ilyen stílussal rendelkezik, Pixel régóta támogatja kb fél éve a Pixel-nél dolgozik előtte Tescoba volt állítólag vezető
Nosika meg DEv miatt kapja a dolgokat és amúgy is nem ingyen, hanem olcsóbban (szállítási áron)
#29405 Xero válaszomat NagyZ01 leírta már az előbb. -
Redneck
nagyúr
válasz
po1son #29384 üzenetére
Izgalom az van. Azért gondolj bele. Ők nem ebből élnek és nem napi 8 órában nyomják. Mikor kijutnak és a közösség összedobja nekik egy ilyen versenyre (+ a saját pénzük amit elköltenek egy ilyen túrára) akkor nagy a nyomás. Arról nem is beszélve hogy a hazai fizetésekből kicsit nehéz komoly csapatot építeni és bejárni a világot. Szponzorokhoz pedig eredmény kell és a versenyeken részvétel, jó szerepléssel párosítva.
Ördögi körben a hazai CS.
"Tegnap szurkolt nekik a magyar cs:go közösség nagy része, de nem éltek a lehetőséggel." De, éltek, már az nagy szó hogy kvalifikálták magukat.
-
freeknight
őstag
válasz
po1son #29378 üzenetére
Tehát akkor már itt nem fognak játszani, ezt akartam kérdezni, köszi
Azért az fasza, hogy első körben egyenes kiesés van, azért egy mouz, neadjisten HR ellen nagyobbat tudtak volna alkotni. Sőt, továbbmegyek, ha Cache-ben nem T oldalon kezdenek, akkor is több esélyük lett volna. No, mindegy.Pasháék mikor játszanak még? Lounge-on nem látom őket.
Jaaa, hogy ők Penta ellen kiestek tegnap? Az szép -
Redneck
nagyúr
válasz
po1son #29327 üzenetére
Azon volt ilyen szervezés nekem ez ezért furcsa. Konkrétan ilyesmibe futottunk bele. Egyik kiesett az ellenféltől, nem tudott visszajönni. Szerver rr volt és nem tudták visszaállítani. Végül pénz és állás lett betöltve, így a teljes team bukta az összes fegyverét(2wp felállásban játszottunk az adott mapon), arról nem is beszélve hogy 10 rugó fölött voltunk pénzben. Nem 5k volt mint amit visszakaptunk. Így csak az enemynek volt jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest