- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SamS20
senior tag
válasz
maathe #23669 üzenetére
ez amúgy mennyire pontos ? mondjuk játszottam oroszokkal, volt csapattárs meg ellenség is. de a szerver valószínűleg tényleg onnan lett kiválasztva ahonnan én szerettem volna.
mondjuk sikerült albánokat is kifogni, meg nem tudom én micsodát szóval szűkítettem eu kelet - nyugatra
-
freeknight
őstag
válasz
maathe #23671 üzenetére
Nagy királyság, köszi!
Más: 10 perce benn vagyok egy meccs után beragadt szerveren, és még mindig nem dobott ki. Remek, most kaphatok 2 órás eltiltást, pedig ma még szerettem volna játszani (megjegyzem az elsőt meg a mostanában gyakori vac-hiszti miatt kaptam) Gratula a Volvonak!
-
Assimilator
őstag
válasz
maathe #19123 üzenetére
Igazad van, játszani próbáltam. Na, most mond meg. Volt pofám.
Még csak nem is veszekedtem senkivel. Nem lőttem senkibe.
Azt se tudom milyen csalások vannak.
Egyszer csak megfagyott a kép, kivágott és kaptam a szép szöveget.De azóta is jó állapotban van a VAC status, szóval remélem nem lesz vele gond.
-
Mate
nagyúr
válasz
maathe #13431 üzenetére
Ez szerepel a csoport tagjainak profilján:
2 feljegyzett VAC kitiltás. 11 nap az utolsó kitiltás óta
3 feljegyzett VAC kitiltás. 11 nap az utolsó kitiltás óta
3 feljegyzett VAC kitiltás. 11 nap az utolsó kitiltás ótaVac ban csak 1 játékra szól?
Tehát ha csal a rohadék CS-ben, akkor csak CS Vac ban-t kap, vagy onnantól kezdve egyik játékával se játszhat Vac szerveren?
Ha előbbi, akkor lehet simán csak minden játékban csalnak a rohadtak.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
maathe #13230 üzenetére
Még nem, essen be 0.20 alá. És biztos, hogy menni fog 1 euró fölé, mihelyst nem fogja dobni a játék.
Zseni: Kb. fél évet kell várni. Kb. 5-10 eurós befektetéssel fogok ~200 eurós kést venni, persze nem most.
Aki anno vett bravo case ládát 0.10 euró centért, és eladta 1,7 euróért, az elég jó pénzt tudott csinálni.
-
törölt tag
válasz
maathe #12755 üzenetére
Én ezt kipróbáltam úgy, hogy a tesóm gépéről bejelentkeztem, Telefonról, más web felületről. és nem kaptam tiltást egyáltalán. Ha Chrome-ot használsz, és ott az előzményeket neked elmenti mindig, tehát bevagy jelentkezve a google szolgáltatásba, akkor ha újrarakod, szerintem gond nélkül használhatod.
-
Slystyle
őstag
válasz
maathe #10009 üzenetére
Ez sem hivatalos, ahogy a drop-ok számának meghatározása sem, de ez a nagy átlag.
Régebben (pontosabban 2014 előtt) nekem sem dobott semmit, se Csütörtökön, se Pénteken. Akármennyit játszhattam/idle-özhettem, akkor sem dobott semmit, majd Szombatonként kezdte el dobálni a dolgokat, mikor 2014 első hete elindult. Számolj rá egy napot ha jól esik.
Én már nem is figyelem, mert felesleges. A heti 5-7db fix (játék időtől függően) úgyis megvolt eddig mindig. -
Slystyle
őstag
-
-
D4v3
őstag
Ez a 4:3 idővel majd kikopik mindenkinél. Csak ha valaki 5+ éve játszik egy adott felbontáson, profi szinten, nehézkes az átállás és nem sok múlik azon a valamivel nagyobb látótéren. Amúgy is méterre tudják egymásról mindig, hogy ki honnan jön
elég durva látni.
Az viszont vicces, mikor új játékosok 1-1-ben lemásolják valamelyik profi beállításait, ahelyett, hogy maguktól rájönnének, hogy mi a jó. Pár óra lövöldözés után, azért egyértelmű kell legyen, hogy kisebb sens és dpi jobban adja. -
Xero
nagyúr
-
törölt tag
El lehet tradelni igen, jól jönne nekem is, ha lenne valaki aki megvenné, aztán egyből elutalnám a pénzt
Közben megy a DreamHack Steelseries CS:GO Invitational
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest