-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
DiamondBack #71998 üzenetére
Annál nem éri meg jobban Steam marketen eladni, abból a játékban kulcsokat venni, és azt eladni a Bitskinen?
-
gtamate2
veterán
válasz
DiamondBack #71744 üzenetére
Pistike kijött a börtönből két év után?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
DiamondBack #71746 üzenetére
20-30 fn dragon lore-ból pár nap alatt kijön 10-15 millió Ft real money. Könnyedén.
Tehát tessék komolyan venni az ilyesmit. -
bepken
veterán
válasz
DiamondBack #71744 üzenetére
"csókolom érdeklődnék a meghirdetett ingatlan iránt....ajj hát persze, hogy komoly érdeklődő vagyok...azonnal tudok fizetni CSGO skinekben! ....ööhm hallóóó??"
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
DiamondBack #71726 üzenetére
Én is írok neki, hogy véletlenül a Faze-t tettem be az Astralis helyett...
-
törölt tag
válasz
DiamondBack #71701 üzenetére
Meglett neki. A twitter bejegyzésében írja, hogy megkapta.
-
bepken
veterán
válasz
DiamondBack #71653 üzenetére
hát a mirage egy vágóhíd volt gyakorlatilag
dust2 kicsit jobb meccs volt.
-
lemusz
addikt
válasz
DiamondBack #71625 üzenetére
2012 óta nem nyitok ládát, elég egyértelmű volt már akkor is, hogy még az agyonbiztosított 5-ös lottó is értelmesebb nála.
-
lemusz
addikt
válasz
DiamondBack #71623 üzenetére
Én is gondoltam rá, de sosincs tököm meglépni az ilyeneket. Mondjuk most azzal a tizenvalahány euróval amim van walletben nem is lett volna óriási biznisz.
-
lemusz
addikt
válasz
DiamondBack #71621 üzenetére
Igen, de nem akartam biztosra mondani, mert bármi megtörténhet. Az is lehet mindenki elkezdi majd venni aki eddig nem tette, aztán lenyomódnak a ládaárak a kövi kivételi hullámnál. Akkor meg joggal jöhetne bárki, hogy de vazze azt mondtaja lemusz, hogy fixen megériééééé!
-
lemusz
addikt
válasz
DiamondBack #71575 üzenetére
Mikor tegnap megláttam az NRG-Compot már tudtam hogy ez lesz. Bárki mást kapott volna a Comp vígan mentek volna haza 0-3-mal, de hazai riválist kaptak, így persze hogy presztízs kérdést kellett csinálni belőle. Ilyenkor sokszor megesik, hogy az underdog győz. Vígasztaljon a tudat, hogy ezt a Comp-ot kb a pickemezők 90%-a benyalta. Matematikai esélyed ugyan még van, gyakorlati viszont nem nagyon. Ez egy RIPemnek tűnik.
-
scope2007
addikt
válasz
DiamondBack #71542 üzenetére
-
scope2007
addikt
válasz
DiamondBack #71537 üzenetére
jaja láttam
másik mapon instant REVANS -
lemusz
addikt
válasz
DiamondBack #71526 üzenetére
Azt én is néztem és az agyérgörcs kezdeti tüneteit véltem felfedezni magamon.
Btw nekem már nézni se kéne a maholnapi meccseket, mert meg van az 5 ponty (Grayhound, NRG, Ence, Avangar, Vitality).
-
bepken
veterán
válasz
DiamondBack #71524 üzenetére
ugyanebből a négyesből van szükségem még két továbbjutóra
csak sajnos egyik se produkált túl jól eddig...
mondjuk nem tudom, ki nézte tegnap az ENCE vs. Winstrike meccseket. azon felül, hogy végül is így volt izgalmas, nem nagyon értettem (meg a caster srácok sem), hogyan tud ugyanaz a két csapat egymás ellen ennyire hullámzóan teljesíteni egy-egy pályán. főleg úgy, hogy - ha jól értettem - pont a saját maguk által választott pályákon teljesítettek rosszabbul
minden esetre tényleg nem panaszkodhatok, egy kiábrándító 16-0 sokkal rosszabb lett volna. csupán pislogtam egy párszor, hogy most mivan? -
lemusz
addikt
válasz
DiamondBack #71509 üzenetére
Következő pickem forduló lesz a legnehezebb szvsz. A Challangersből továbbjutók közül óhatatlanul is túlhypeol az ember egyes csapatokat, aztán mégis kapják majd a pofonokat, illetve a Legendák közül is biztos lesz alulteljesítő. Végeredményben egy pickem gyilkos katyvasz is összejöhet majd. Playoffs már ehhez képest gyerekjáték lesz.
-
törölt tag
válasz
DiamondBack #71509 üzenetére
Még mindig előrébb vagy. Privátban légyszi!
-
törölt tag
válasz
DiamondBack #71507 üzenetére
Remek! Tudnál adni tippeket? A Major óta nem követtem az eseményeket.
-
törölt tag
válasz
DiamondBack #71505 üzenetére
Ha lemaradtam az első fordulóról lehet még aranyom?
-
bepken
veterán
válasz
DiamondBack #71501 üzenetére
én sajnos nem vagyok benne biztos, hogy meg lesz az 5 db helyes pick :/ egyelőre 2 pont, ami tuti.
0-3-as kiesőnek nálam a Vici lett megtéve, erre nem lealázza a Fnatic-ot bakker? -
edgR
őstag
válasz
DiamondBack #71450 üzenetére
EXCLUSIVE
-
wjbhbdux
veterán
válasz
DiamondBack #71450 üzenetére
"The only way to receive Souvenir Packages is to upgrade your Katowice 2019 Event Coin"
Ezek szerint nem lesz, kizárólag a coin szintlépésekkel lehet a 3 szuvenírből szerezni.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
DiamondBack #71448 üzenetére
bocs, én néztem el, összekevertem a leírásban hogy a nézésért mi jár, azzal csak a coin egyes feladatait teljesíted és ahhoz kell nézni a megadott oldalakon.
Szóval 1 fix drop ha nézel minden körben vmit, +1 ha jól tippelsz legalább egy feladatban, a harmadikhoz már nagyon kell elemezni a témát és mindent eltalálni.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
DiamondBack #71446 üzenetére
Random dropot a GOTV/SteamTV/Twitch nézők kaphatnak minden meccs alatt, mint régen, csak a pass megléte lett a követelmény.
Ha a coin feladatait jól teljesíted (jól tippelsz a pickemben, nézed a megadott körökben a meccseket stb), akkor minden szintlépés után lehet 1 szuvenírt választani az addig lejátszott meccsek közül bármelyikről, összesen legfeljebb hármat. 5., 7. és 11. feladat teljesítése után, ebből 6 teljesíthető biztosan a többihez valamennyire jól kell tippelni.
Fontos hogy mindig a verseny következő részének kezdése előtt beírd a tippeket, mert lezárják. A csoportkör előtt Febr 13, Legens stage/top16 Febr 20, Champions stage/top8 Febr 28 a határidők.
Az első 2 részben 9-ből 5 eredményt kell jól tippelni, a Champions alatt meg az ágrajzot előre kitalálni, top8ból 2 meccs győztesét, top4ből 1 meccs győztesét és a végső győztest kell eltalálni a feladatokhoz.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
DiamondBack #71326 üzenetére
105 darab Dragon Lorcy.
És van benne pár Hábrú tépázta is. Szegény csóró srác. Hol lehet neki Donate-t küldeni? -
lkristóf
senior tag
válasz
DiamondBack #71326 üzenetére
Van egy pár dragonlore-ja.
-
Serpiko
addikt
válasz
DiamondBack #71262 üzenetére
bitskins jó onnan vettem ki én is lóvét amikor eladtam cuccokat semmi gond nem volt vele.
-
Toncsi12
csendes tag
válasz
DiamondBack #71262 üzenetére
Szia!
Szerintem bitskins.com teljesen korrekt piac erre a célra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged