- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
Apophis
őstag
Én is csak 11-töl megyek. Ezen a néven játszol ott is? Én igen, csak hozzáteszem, hogy NOOB és gyak., nehogymá' valami bénának nézzenek. Néha nekem is rohadt jól megy, van, hogy elég jó clanotagok elött végzek, máskor meg senkit nem tudok lekapni. De azt nem hiszem el, hogy 50 méterröl szednek le alappisztollyal, fejessel! Rohadt csíterek!!!
[Szerkesztve] -
rebi.
tag
Csá,láttalak ma hentelni!
Elég sokan gondolták,hogy csalsz,mert nagyon kented nekik!Rebi néven játszottam!
Én tudom,hogy nem,mert én láttam már igazi menő klántagokat játszani,és tudom,hogy simán szarrá lőnek bárkiket,főleg ilyen tudással randelkezőket mint én meg a többi,pedíg én ahhoz képest,hogy csak azóta játszok a cs-vel amióta van source ,nem játszok már annyira rosszúl! De még van mit tanúlnom!
Tényleg igazán jól tudsz játszani! Mennyi ideje kened a cs-t??
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
-
Trak
addikt
Nekem teljesen elb@xódott a CS... ennyit az upgrade-ről
Pedig nem vagyok lama, elolvastam mit kell pontosan, bár nem kellett hozzá nagy logika, de így sem. Most nincs kedvem vele szarakodni nagyon. Ha lesz kedvem megpróbálom újrainstallni, ha nem lesz, akkor addig NFSU2 és MOHA, aztán már úgyis csak 5 nap, és kezemben a dobozos HL2 -
Trak
addikt
Jaja, ott ragadtam
Ott eléggé összeszokott emberek vannak, és egész jól lehet csapatban tevékenykedni. Amíg az nem áll át, és beférek (ma is csak 10 perc várakozás után...), akkor addig szerintem ott játszom. Felraknám az új update-et, de akkor a régi szerverekre nem tudok felmenni...
-
Frosty
aktív tag
Vannak rá más módszerek...ha külföldi lop tőled, akkor gondolom a Valve-al kell felvenni a kapcsolatot...de ha magyar (és velem történt ilyen...), akkor megoldható az IP alapján történő bemérés (a barátom nagyon jó programozó és sikerült megoldania). Meglátogatta a kis tolvajt a használt kulcs alapján néhány keményebb kötésű emberke és tettek róla, hogy többet ne tudjon egeret fogni...Az a baj, hogy a mai programokban ilyen téren erős a védelem és jobban megéri új CD-kulcsot venni, vagy vhogy a forgalmazótól/gyártótól kikönyörögni egyet.
-
Trak
addikt
A számlát mindenképpen rakd el majd jól, a sima CS kulcs visszaszerzéséhez is kellett. Én még gondolkodom az előrendelésen... nekem kellene a Half Life 1 Source is, de az csak a Collector''s Edition-ben van benne, vagy a netes ezüst-
ben. A CE 20k-ért sok, az ezüsthöz meg bankkártya kell, és nem lesz dobozos verziómTényleg milyen kártya is kell hozzá??
-
-
b.bone
senior tag
-
Grifid
aktív tag
Hali !
Engem is érdekelne mit ügyködik a 100noob barátunk. Tegnap összefutottam vele, de ez nem fagyasztás amit amit csinál. Inkább a szerver-játékos közötti kommunikációt blokkolja valahogy. Engem nem tudott lekapcsolni , ugyhogy néhányszor fejbelöttem a genyót. Sajna nincs nálam a steam id-je , de holnap otthonról beirom.
[Szerkesztve] -
coolrob
aktív tag
hallod..
felbontás szinte független szinte ugyonugy megy 800*600 ba mint 1024-be.. csak folyékonyabbnak tünik kisebbe ezért nyomom ugy..amnugy téged is láttalak mulkor szerveren és köszöntem de nem válaszoltál..
amugy nekem a office akadt legjobban..kezdésnél 20-as teli serveren 40 fps . -
Trak
addikt
Most tudtam meg, nem hack... nem írom be ide, majd vlamilyen más formában megmondom.
Rohadt szemét köcsög az ilyen.. mire volt jó amit csinált?? Az összes magyar szerver kiürült... a LAMA-n voltam eddig, de az is befagyott. Szerintem most is ő jött be... Ha ez nem lesz javítva sürgősen, akkor nem lesz magyar CS szerver -
Par1zer
csendes tag
Hello!
Kösz a segítséget DE még mindig meg vagyok átkozva, ugyanis:
''D:\Installad\STEAMFOS\SteamApps\xy@xy.hu\counter-strike source\hl2.exe -steam -console -game cstrike''
Ezt nem endedi paracsokba beírni, azt írja: ''A cél menőben megadott név érvénytelen'' Puff
Ha futtásba írom: A winfos nem találta a bla bla és nem indít. de mér? -
pisti
őstag
Sztem vedd ki az AA/AF et, pl Aztekon is több helyen is megfigyeltem, hogy átlagban ugyan alig vesz el az fpssből, de van pár hely ahol vmi hüje bug miatt állatira leesik, kb minden ok nélkül.
Ilyenek, hogy nézem a két faládát a sarokban a kapus lerakónál, meg a falat, kb alig látszik vmi a pályából, a viznek is háttal vagyok, 5-6 méterről sokfps, 1-2 ről meg vagy 20
Képen attól hogy közelebb megyek inkább kevesebb dolog van és az fps mégis leesik. Jah és ezt csak AA/AF beállításokkal éreztem valamiért. -
mr.geeZ
aktív tag
Nektek előfordult már, hogy egy szerverre belépve lila színű lett a víz? Mi Aztecon nyomultunk, és ott ugye egy kicsit sok a víz: egy ''kicsit'' zavaró volt a lila szín mindenhol: ugye még a föld tükröződése is lila volt néhol. Persze csak az én kliensem oldalán. Sztetek a peccs erre pl, megoldás lesz? (emp. változat van nekem)
THXiA -
-
Trak
addikt
Nem... teljesen független a játékomtól.
Láttad, mikor első voltam a csapatban, akkor is maradt a faszlama
Mindig faszlama néven vagyok, a Trak et most azért írtam be néha, mert tudtam, hogy van pár PH-s. Gondoltam lássák, hátha köszön vlaki
Még pár éve mikor elkezdtem cs-zni, akkor írtam be a faszlama-t, mert az elején nagyon nem ment a játék, aztán meg úgy megmaradt
Voltam [HMC]Trak, Spawn és végül faszlama
HMC klán már nincs, Spawn nevet vlaki más is használja, szóval maradt ez
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest