- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
Aktív témák
-
Frosty
aktív tag
válasz
coolrob #1006 üzenetére
Tényleg nem volt kóser nálam minden. Tegnap este elszállt az egész Steam. És ki sem tudtam javítani, vmi elszarta registrymet....éjjel már letöltöttem a CS-t, de a HL2 még legalább 14 óra
Tudom, hogy ezt most nem szabad, de mivel van egy eredeti CD-kulcsom, azt használhatom a crackelt verzióval. Nem fogják ellopni a kulcsomat? -
Trak
addikt
Volt egy ilyen érzésem, de nem akartam mondani, mert kiderült volna kinek van feltörtje
Azt kellene már belátnia sok embernek, hogy vannak akik a sima CS-vel játszottak 2-3-4-5 évet... Jó hogy a Source különbözik tőle vlamelyest, de az alapok ugyanazok. És főleg a pályák ugyanazok. Ennyi év játék után a pályák minden zugát ismerik ezek az emberek, nem lehet elbújni előlük...
Természetes, hogy csítnek tűnik vlakinek a szemében, hogy belép az ellenfél és azonnal odalő, pedig nagyon jó búvóhelyet talált magának az illető. Biztosan jó hely, de sok 100 (1000? ) óra játék van az adott mapon a tapasztaltak mögött, és már a búvóhelyek 99.9%-át ismerik
A célzásról ne is beszéljünk, mert ugyanez érvényes rá. Te hiába kezded lőni folyamatosan a testre célozva, ha neki az első lövése fejre megy... -
Grobby
tag
Na akkor...
Először is: Nem csiterezek, ugyanis nem tudom hogy hogyan kell. Még azt sem tudom beállítani, hogy a fegyverek egyből váltsanak.Nem tudom miért gondolod hogy csiterezek, de ha azért mert jól játszom akkor ezt dícséretnek veszem.
Másodszor: Bár már hallottam ezt a szót - wh -wallhack?- nem tudom hogy ez mit is jelent. Gyanítom hogy átlát a falon aki használja vagy valami hasonló. Igazából nem érdekel.
Ha mondtam is ilyet neked (bár kétlem hogy ilyet írtam volna, ugyanis még a csiterezőknek sem írok semmit bár megérdemelnének egy-két keresetlen szót), elnézést kérek.
Vmi misunderstanding vagy miscommunication vagy vmi hasonló lehetett.
Peace,
[PH!]Grobby -
Trak
addikt
Akkor elég nehéz lehet így játszanod
Én nem veszem ennyire komolyan, de publikon néha én is felhúzom magam
Azt viszont én is útálom ha egyenlőtlen a csapatelosztás...
Amikor pl 3ugyanolyan klános beáll Italy-n terrornak, és mellette még van 2-3 nagyon jó játékos, CT oldalon pedig van talán 2 ember aki tudja hogy kell játszani, a többi pedig össze-vissza megy. Ilyenkor próbálok beszélni a fejükkel, hogy esetleg átállhatna vlaki, csere vagy vlami. De elég ritkán szokták belátni, hogy igazam van. Ilyenkor csak azt nem értem ebben nekik mi a játékEz végülis ilyenkor csak kézmozgatás gyakorlás. Beáll a hosszú folyosóra és lekempeli aki jön... vagy az ablakokból céloz kifelé.
De mind1, már letettem róla, hogy ezeket megpróbáljam meggyőzni.
De örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen,
hajrááá coolrob -
Frosty
aktív tag
Na figyelj ''kölök''!
1: Lehet emilt írni és akkor megbeszéltük volna kultúráltan!
2: Már herótom van attól, hogy naponta többször bejön egy ember a szerverre és kifagyaszt mindenkit...pont mikor te jöttél be a szerverre akkor fagytam ki...vissza sem engedett...kiírta, hogy használatban van a CD-kulcsom ott vkinél.
3: Én sem voltam korrekt elismerem, mert nem bizonyosodtam meg eléggé ---> ezért kellett volna 1-es pontot alkalmazni. Legközelebb én is jobban fogok vigyázni a számra.
4: Azért hisznek csalónak valszeg ennyien, mert egyrészt jól játszol, DE nem kéne ennyire primitívnek lenni, a csítereknek általában kisebbségi komplexusuk van és ez az eddigiekből úgy tűnt rád is igaz. Tehát, ha egy kicsit kultúráltabban fogalmaznád meg a gyanusítgatóknak a dolgokat, talán jobb helyzetbe kerülnél.
5: Anyám köszöni jól van és üdvözli a tiédet
6: Nem vagyok ''divatplaya'', már akkor a legjobb UT-klán tagja voltam mikor neked még csak reszketett a kezed az egéren. Béna max azért lehetek néha, mert már nem a számítógép az elsődleges az életemben. -
F-ECT$
titán
Bocs! Néha nem figyelem a szöveget, főleg ha sokan mikrofonoznak. Másrészt gondolom Neked nem kell mondanom, de a halottak írásait, szövegeit nem látják az élők. (Csak azért írom ide, mert már le lettem egy párszor b@aszva, hogy miért nem válaszolok, közben meg nem is látthattam a kérdést...)
-
Trak
addikt
A pro-k tényleg csak akkor fognak átszokni, ha javítva lesz sokminden a a játékban. És akkor is sok idő fog kelleni, mert ugye ez most új játék, sok az új ember, aki ráugrik, épp azért mert új. Én aki egyáltalán nem vagyok pro, én is felidegesítem magam néha, amikor 1-1 láma csapattársam ellenem cselekszik )rámdobja a gránátát, elém dob villanót, átjáróban mögém/mellém áll, és nem tudok tőle visszahúzodni stb... Szóval ezeken én is fel tudom idegesíteni magam, akkor egy pro az inkább kilép
Jó lesz ez a game, csak sokat kell még foltozgatni. -
Alvin_ti4200
félisten
Én meg már nagyon szeretném visszakapni a kis A64-es lapomat, mert a 9800Pro-t semennyire nem tudja meghajtani a mostani cucc
NFS Underground el sem éri az A64-nél megszokott min. FPS-t (50-55)
, átlag 30:S CS: Source meg inkább nem is mondom, pedig már mindent kikapcsoltam amit lehetett, de még így is van néha aztec-on 15 fps-em
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- HP notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest