- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
hát ez kész az ideg megöl..eredetim van ugye mert kupon erre tegnap este befrissitett és azota nem lehet jáccani eredetivel..komolyan mondom megpukkadok..akinek meg kaloz version van az nyomja ezerrel.
ezt is megértem . -
coolrob
aktív tag
Nos egy-két információ!!!!
A fagyasztó srác: nem tud mindenkit kifagyasztani..a feltört verzióban van egy hiba amit kihasznál ugyhogy akinek rendes eredeti van tehát mondjuk kuponos azzal nem tud mit kezdeni...
a másik..Megint sikerült egy PH!-ssal összeveszni mert csiterezte a klánunkat végig...
[NiGht-RiDeR] - néven voltunk fent vagy 6-an egy serveren és mondanom sem kell hogy hent volt ...de nem csitelünk..csak ők 5 éve jáccanak...ennyi .
na üdv -
coolrob
aktív tag
Örülök hogy végre megbékéltünk.
Sajnos én is nagyon hamar felhuzom magam de hidd el midnenki ilyen aki komolyan veszi nem csak fél órát jáccik néha..
én már akkor idegbeteg vagyok ha nem vagyok első egy szerveren..Ennek ellenére mindig a gyengébb csapatba állok..és ha még velem sincs esély olyankor sikideg vagyok pláne mikor a másik csapatbol még jopofáskodnak ahelyett hogy átállnának mint én..na olyankor kikezdem őket rendesen...
de a minap is pl egy srác szidta a netet..erre viccesen közöltem hogy nem arra kell fogni mire ő elküldött anyámba..na a vége az lett hogy elüldöztem a serverről ..
a bunkóságot nagyon nem tolerálom játékon belül..komolyan veszem néha biztos nagy képü vagyok de versenyekre szeretnék járni nem csak puffogtatni néha picit.
na uff -
coolrob
aktív tag
[PH!] Frosty-nak üzenem hogy elemehet a jó édes anyukájába..
Ma beirta hogy én (n0t.a.pr0 ) cheatelek és servet fagyaztok..
te csökevény miért beszélsz hülyeséget?
a servert %n fagyasztja ma is ő cseszte e laz office-t..
az meg hogy csitelek?talán tudok jáccani te gyökér mert nem ma kezdtem nem csak olyan divatplaya vagyok mint te .:(
utálom az ilyen kölköket mit kelted rosssz hirem ha nem is ismersz.. -
coolrob
aktív tag
Hello!
[PH!]Grobby megköszönném ha nem csitereznél a servereken és nem beszélnél hülyeségeket..tegnap 2 köt után közölted hogy wh-zok..lol.
emlékeztetőül Aztec volt én pedig n0t.a.pr0 néven szoktam jáccani..
üdv -
coolrob
aktív tag
hallod..
felbontás szinte független szinte ugyonugy megy 800*600 ba mint 1024-be.. csak folyékonyabbnak tünik kisebbe ezért nyomom ugy..amnugy téged is láttalak mulkor szerveren és köszöntem de nem válaszoltál..
amugy nekem a office akadt legjobban..kezdésnél 20-as teli serveren 40 fps . -
coolrob
aktív tag
na most jöttem ki a Lamas-ról és megismertem én is %n barátunkat..hát elkültem az anyjába azt nem xereti de engem nem fagyasztott ki viszont a 20 emberből 14-et igen kb..
minek jáccik az ilyen..az élvezet neki hogy odarohan mindenkihez és lekéseli őket..györké köcsög..ha vki megtudja ki ez Miskolchoz közel lakik akkor kérem irjon mailt nekem és lerendezem hogy nem fog többé cs-z ni a kezével..
üdv -
coolrob
aktív tag
Na ma beszereztem egy Microsoft Intellimouse Explorer 4.0 + Steelpad 4D kombót kiváncsi vagyok javulok e.
-
coolrob
aktív tag
válasz
Zoller34 #794 üzenetére
Az csak addig 50-70 fps még be nem mész egy komolyabb mondjuk 20 fős szerverre.. nekem barton 3500+ (2400mhz) és gef 6800-on 800*600ba 4xAFF és no AA alatt is lemegy 45-50 re...
pedig 16/6 megy a karimon szóval elég brutál lenne..ha simán inditok egy gamet ott én is 150-200 fps felett vagyok -
coolrob
aktív tag
amugy érdekes ez a source..annyira átdolgozták hogy a igazi pr0-k nem is nyomják..kajak más a fizika a fegyverek viselkedése , az emberek olyan gyorsan oldalaznak hogy alig lehet zoomolva utólérni őket..a falon alig vagy nem is visznek át a fegyók annak ellenére hogy zsépen megjelennek a lyukak a fal másik oldalán..
Egyszerűen olyan kisskillű emberek játszanak hogy én pl. aki 1.6 ban középszerű gamer voltam az 1 évnyi játékommal most mindig elől vagyok...ma délután 75-22-es állásnál jöttem ki egy serverről mert már nekem kellemetlen volt.
Sztem lassan ha megjelenik a game sokkal jobb, erősebb serverek lesznek és a prök is szép lassan átszoknak na akkor lesz igazán élvezetes...meg ha a hitboxal csinálnak vmit mert most ha lábonlövöm is beadja a fejest. -
coolrob
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #776 üzenetére
Eszméletlen gépigényes az tuti..ha azt nézzük a 25 fps-t azt hozza simán egy 9600XT-n is de aki jártas az ilyen játékokban tudja hogy itt sokkal több min 50-60 fps kell de inkább 100 felett mert teljesen máshogy viselkedik akkor a gagem...olyanokat lehet rántani hogy ihaj..de 100 fps fölött stabilan jelenleg semmilyen kártya nem viszi..
-
coolrob
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #773 üzenetére
ne túlozzunk?
jó tudni hogy zene ment game közbe és awp-vel rusholtam néha meg volt hogy körökig csak Deagle-vel mentem..ehhez képest a 32-14 -es körül stat nem olyan rossz..a duston meg még jobb vmi 35-8 körül voltam.
én emiatt a game miatt gyúrtam a gépem és mostmát leállok sztem ...az utóbbi egy héten is 3 videokarival teszteltem .és a legjobb ár/teljesitmény arányu egyértelműen a moddolt 6800....érezhetően jobban megy rajta mint x800pro-n. -
coolrob
aktív tag
Na kellemes meglepetés volt a sok PH-ssal találkozni game közbe...ki is irtottam őket mind egy szálig .
jó lenne egy ph server .
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest