Aktív témák
-
jimhun
senior tag
Hali !
Légyszíves mondjátok meg hogyan kell a Soure-ban a direcx levelt változtatni.
thx -
jimhun
senior tag
Nekem eleve nem tetszik ami Mo van a CS-vel kapcsolatban.....Hihetetlen hogy bemegyek egy magyar szerverre és egyből azt hallom hogy a K*rva anyádat te csiter , te kemper, vagy te láma. Bemegyek egy másikra, totál ugyanez van ott is. Ez miért van?? Ennyire primitívek vagyunk ? (tisztelet a kivételnek mert szerencsére VAN, igaz inkább a német, osztrák szervereken találkozni velük)
Úgyhogy a magyar szervereket én inkább kihagyom. A német helyeken is van ilyen csak jóval kevesebb....
A másik dolog hogy magyar helyeken igaz már régen voltam de a Source alatt nekem beszaggat. Az Fps 60-70 a ping az olyan 25-30 és mégis szaggat....
Nem tom ez miért van..
[Szerkesztve] -
jimhun
senior tag
BUÉK all!!!!
-
-
jimhun
senior tag
Érdekes nekem általában a magyar szervereken lagol a külföldi helyeken nincs ilyen gond. Föleg a német-osztrák szerverek nem lagolnak.
Ez azért érdekes hogy a magyar szerveren 20-30-as pinggel nem tok játszani, a németen 80-100-assal meg igen -
jimhun
senior tag
Bakker!
Tök jól működik a Source-m soha nem volt vele semmi hiba. Most meg ha bemegyek a logo-hoz abba hogy importáljon jpg-et., kilép memóriahibával, mindig. Pedig a képméret jól van beállítva...
Ötlet? -
jimhun
senior tag
Hali !
Jáccottatok már az új Prodigy-n ?? Egyszerűen gyönyörű !!!!!!
Tegnap éjjjel rakták fel...
Ja, bocsi a láma kérdésért, de az ''omg'' mit jelent ?
üdv.
jimhun -
jimhun
senior tag
Nem kell magyar szervereken játszani...
Emlékszem még az 1.5 idejében volt egy magyar szerver nem tom mi a neve (a kolonia vagy a SubiDubi, de nem biztos..), ott tök normális arcok voltak addig amíg be nem jött az 1.6, mert utána volt aki maradt a réginél volt aki az újat játszotta. Azóta én csak ritkán megyek magyar szerverre....
Az a gond hogy nem tudom mi lenne a megoldás. Gondoltam már arra hogy bérelek egy szervert és ott akkor tudnának játszani a normális arcok is a bunkóbbakat meg ki lehet paterolni onnan... -
jimhun
senior tag
én itt: 217.172.177.101:27016
-
jimhun
senior tag
-
jimhun
senior tag
válasz
Apophis #1465 üzenetére
Nem kell ilyenekkel törödni....Engem is állandóan lenoob-oztak az elején. Nem kell velük törődni, ha jól fogsz játszani akkor jön a cheater-ezés. Nekem is mondták már pedig még csak ki sem próbáltam semilyen cheat-et...
Megjegyzem a magyar szerverek színvonala igen alacsonyan van. Én inkább a német vagy angol szerverekre szoktam járni...Voltam múltkor egy francia szerveren is, de ott úgy lealáztak hogy csak néztem.... -
jimhun
senior tag
Ezt nem hiszem el...A celeron 2.0@2.8 CPU, Abit IS-7, 512 DDR, Gf fx 5700,
gépemem van amikor lemegy a Source-ben az fps 15-20-ra.És tökmindegy hogy minden full high, vagy full low a VGA beállításnál, nem sok külömbséget látni az FPS-ben(a kinézetben igen). És így jácchatatlan....
Mi a francot kell még cserélnem a gépben(most lett majdnem minden felújítva a HL2 miatt, ami megy is jól !!!) ????? -
jimhun
senior tag
A Cs:Source-ban nincsenek olyan parancsok hogy: thetime, timeleft, nextmap, rank, skill......stb? Meg ménem mond ilyeneket hogy headshot...stb.
Lesznek ilyenek benne ? -
jimhun
senior tag
válasz
Tiszteletes #1315 üzenetére
Úgy inditsd el hogy a parancsikonnál az indításhoz beírod hogy -console. Plussz bebindeled a config.cfg-ben a billenytyűt amelyik előhozza.
[Szerkesztve] -
jimhun
senior tag
Hali !
Egy CS source-os kérdés. Hogyan lehet beállítani a Sourceban hogy előjöjjön a console??
Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest