Aktív témák
-
iC
tag
3-4 éve CSzek kissebb nagyobb megszakításokkal. Igaz nem a legintenzívebben, de gondolni sem mertem volna, hogy ennyi cheat van. A wallhack-ről már hallottam. Az aimbot hallatán meg azt hittem a steelpad féle csomagról van szó (MS explorer 4.0 + steelpad). Most azt gondolom, hogy az rácéloz az ellen fejére, így van?
Szoktam nézni másokat ahogy játszanak, de semmi sem tünt még fel... Persze amikor engen lőnek la akkor el szoktam csodálkozni.
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy nincsenek cheaterek, hanem azt, hogy nem hittem volna.
A source még tényleg kiforratlan.
Húúú, kedvem lett játszani.Gyertek 5 körül.
-
iC
tag
re,
kész vagyok attól hogy nem tudok CS:S-ozni, mert a serverek egyrésze full a többi meg teljesen üres. Nincs köztes egy darab sem.
Gyertek játszani egy üresre !!!
Warezolni meg tényleg nem itt kell. Van olyan fórum is ahol kapsz választ a kérdéseidre, itt nem valószínű. Ráadásúl még sértődés és probléma is lehet belőle. Nem bántani akarlak, de kérlek tartsd ezt szem elött!
tipp: ilyeneket kérdezz DC-n... -
iC
tag
Mostanában is megszervezi Duracell?
-
iC
tag
Hello mindenki
Elkezdtem végigolvasni a fórumot, de #500nál furcsa lett, hogy ez milyen hosszú...
Mostanában játszatok még? Ha igen akkor csatlakoznék.
Van már PH! klán?
Többször láttam, hogy emberek mozgóképet-et (talán gif) fújtak a falra. Hogy csinálják? Tudja már valaki, hogy mekkora méret és milyen formátum jó?
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest