Aktív témák
-
C^^
őstag
Nem hiszem hogy menni fog, mert steamról hl2 enginevel együtt tölti a sourceot is. NA most mivel neked RETAIL sourceod van, az nem tartalmazza a hl2-t, magyarul ez 1 lecsupaszított váz, amivel semmi gáz, csak teljesen kivan lőve belőle a hl2. Ezért nem engedi steamról szedni.
-
Zenty
őstag
ezt letöltöd és össz magyar server közül válaszhatsz
Bővebben: link -
duracell89
senior tag
Nem tehetek róla, hogy 3 napja képtelen vagyok elérni azt aki a multkor addott egyet!
Küldönben is azt mondtam, hogy _talan_ tudok szerezni egyet könyörgés árán...
ennyit erről, az meg aztán röhejes, hogy publikra szervzel wart, és közbe ki-be járnak az emberek, nagy a lagg... -
pisti
őstag
A VGA nem szar, viszont vmi valami az mert nálam valamiért simán le tud esni az fps 20 30 körülre. Először úgy gondoltam a procival van a gond, de akkor miért CSAK itt érzem ezt a lassulást. Valakinek esetleg van valami tippje hogy miért lehet ez? Vagy csak a proci lesz a probléma, nekem már tippem sincs, de nem akarok vagy 20K-t csak azért procira költeni, hogy megnézzem tényleg ez e a baj.
-
mr.geeZ
aktív tag
Asszem inkább ezt választom.
Valóban nem próbáltam ki minden lehetőséget a driverekkel, és a directXekkel kapcsolatban: vegyétek úgy, hogy nem szóltam: viszont abból a szempontból érdekes a dolog, hogy eddig csak egyszer jött elő: ugyanazt a pályát másik 20 alkalommal tökéletesen betöltötte.
MOD: gomb való a hozzászólás szerkesztésére, ha már elküldted a hozzászólást, és kis időn belül oda akarsz valamit írni mellé. Ez a gomb a hozzászólásod tetején látszik pirossal a beküldés után egy ideig. Használd egészséggel
[Szerkesztve] -
b.bone
senior tag
valamelyik külföldi fórumon azt olvastam, hogy lecsökkentették 256x256-osra. Próbáltam egy nagyon kicsivel.(talán 100x100) azt nem tudta importálni. 256x256-ost meg simán. nagyobbat is próbáltam, amit szintén nem tudott viszont az nem volt 16 többszöröse vertikálisan. Majd megpróbálom azt is.
egyébként kerestem infót (de nem találtam) hogy milyen file formátumot fogad el ami támogatja az átlátszó hátteret. mert Jpg-el meg Bmp-vel nem tudtam megcsinálni. Csak Psd-vel, de ugye azt meg nem fogadja a cstrike. Szval ezt a VMT kiterjesztést mivel lehet szerkeszteni?
szerk:azért mondom hogy lecsökentetteék mert elméletileg 512x512 lett volna a max
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged