Hirdetés
- Magisk
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
No, igen... újabb variáns:
C1E: ON (Nem szeret elindulni a win, csak ha ez be van kapcsolva, amúgy, ha LoadLine és ez is OFF, akkor elindul, de fagy 0x00000124-es hibával egy idő után...
)
LoadLine: OFFMost jól érzi magát itt, nem dobott szét programot idáig (15 perc...), mennek a letöltések is szépen. (Most nem merek újra hozzányúlni komolyabban (progikban mászkálni), mert fut egy 3 gigás, egyfájlos letöltésem, szal...

Nem tudom lipi... tanácsodra Stabilizáltam a NB-t (1,36...ez alatt úgy tűnik, instabil...), a SB-t (legalapabbon), a CPU-t (1,23... biztosra akarok menni..., aztán, ha továbbra is, pl. 1 órát stabil, akkor esetleg visszaveszem az 1,21-re, úgyis megy, most is a C1E...).
Viszont úgy tűnik, ha a többit stabilizálom, akkor megint csak instabillá kezd válni..., úgyhogy azok Auto-n vannak.
Ram 2,2V, mert alatta szintén nem tűnik (ezen az fsb-n és proc. sebességen) megbízhatónak, s mint mondtam, ezek a "recések"... nem merem lefogadni, hogy nekem van igazam a V-t tekintve, de úgy olvastam, ezek mehetnek akár 2,3-ig is...+ egy kis derüléshez:
Nemrég akkor fagyott ki, mikor rámentem az üzenetküldésre itt (OK gomb)... Lehet, a PH teszi instabillá
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)