Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777
    félisten

Mivel játékokról beszéltünk, feltételeztem (bocsesz), hogy 3D tesztekben nézted a cache-különbségeket, mivel proci/cache-teszteknek amúgy nem sok közük van a játékok futásához (így e szempontból értelmetlen használni őket, tehát nem ezt vártam), mint az jól látszik pl. Phenom vs. Q9 összehasonlításokban is, ahol a procis szint. tesztekben alig marad el az AMD az Inteltől, játékokban meg olyan messze van, hogy már nem is látják egymást (X2 vs. C2D-nél ugyanezt tapasztaltam saját magam).
    Nem néztem én hülyének senkit, bocs, ha úgy érezted. Csak egy rakás embernek, több új/igényes játékban (Grid, Crysis, stb.) is volt akadásos problémája, MINDIG kevés cache-sel bíró procikkal, de eszem ágában sincs x topicot ennyi hsz-ért végigböngészni senki kedvéért, nincs ebben semmi személyes. De én olvastam ezekről a problémákról, és láttam, hogy nagyobb cache-sel nincsenek, te meg lényegében csak úgy kijelented, hogy márpedig ilyen hiba nem létezik. Azért írtam, hogy zero az érdeklődési faktorom, mert én azt tapasztaltam, amiről beszéltem, tehát ez a hiba bizonyosan létezik, legföljebb nem mindenki tapasztalja, de attól még nem lehet kijelenteni, hogy nincs. Ha mindegy, mekkora a cache egy prociban, akkor miért is növelnék a cache méretét? :F
    Ollie cikkjét csak azért írtam, hogy csinált ilyen tesztet.
    Az meg engedtessék meg nekem, hogy ha egy gyártó minden terméke szar nálam (aki elég elenyésző részét képezem a teljes piacnak), akkor azt a gyártót leminősítsem. :P :DDD
    Peace! ;) :R

Mellesleg ua. a 2 Sapphire hiba (amely egyetlen más kártyánál sem fordult elő, akár nV volt, akár ATI), hogy semmi hibajelenség, semmi melegedés (minden teljesen rendben működik), hanem egyszer csak gondol egyet, és többet nem működik (azaz egy bekapcsoláskor már nincs az a VGA a gépben, amely kikapcsolás előtt még tökéletesen működött). Ez totál olyan, mintha az adott gyártó beállítaná, hogy a gar. idő után egyszerűen haljon meg a VGA, csak a hibás modellekben ez az utasítás valami miatt idő előtt működésbe lép (egyébként vinyóm volt 2 különböző is olyan, amely a gar. lejárta után 1 héten belül megdöglött, a többinek még nem járt le). Persze ezt lehetetlen bizonyítani, de attól, hogy paranoiás vagyok, még nem biztos, hogy nem akar elkapni senki. :DDD :R És ha valakiben, hát hardver- és szoftvergyártóban jó okkal nem bízom. :U

Új hozzászólás Aktív témák