Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheImperator
csendes tag
öröm-bódottá!
nem fogjátok elhinni (azaz, ha jobban meggondolom, el fogjátok hinni, és én voltam a tudatlan), a hibát az oldotta meg, hogy áramtalanítottam a gépet (táp kikapcs, majd vissza)! komolyan mondom, nem gondoltam volna, hogy ez a gond!
egyébként szerintetek a bios frissítése segít tuning esetén? csak mert állítólag 3ghz-en stabilan működött az előző tulajnál a procim (tudjátok, az e4300) és nekem meg kékhalálozik vagy fel sem áll a rendszer 2,8 ghz fölött. lehet, hogy picit lódított a tulaj?
vagy rossz alaplappal próbálkozom (állítólag tuningos, gigabyte p35 s3)? nagyon szeretném 3 ghz-ig feltornászni, úgy hogy stabil is marad terhelés alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1 humoros
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Starfield
- Milyen monitort vegyek?
- World of Warships
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 9600K
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem fogjátok elhinni (azaz, ha jobban meggondolom, el fogjátok hinni, és én voltam a tudatlan), a hibát az oldotta meg, hogy áramtalanítottam a gépet (táp kikapcs, majd vissza)! komolyan mondom, nem gondoltam volna, hogy ez a gond!