- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyberius
aktív tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Kösz mindenkinek az infókat!
A lapommal az a helyzet, hogy ez egy VIA PT880 Pro chipsetes darab, amire a DDR/AGP kompatibilitás miatt volt szükség. Az FSB vége 300 körül van másoknak is, az alap 266-hoz képest ez nem nagy előrelépés
RAM visszavétel sem segít, egyszerűen ennyit bír a chipset (viszont a RAM is bír ennyit, aminek örülök, mert ez csak egy noname DDR).E2140-et talán jobban lehetne húzni benne, de hát ezt vettem, ez van, vigasztal a 2M cache.
A BIOS-ban nem is láttam chipset/proci feszelési opciót.Speedfan-ban végül 70 fokot céloztam meg, 75 a warning. Idle-ben így sem megy 60 fölé minimális fordulatszámon (~900), 50 % terhelés körül áll be a 70 fok, Orthos alatt is annyi marad. A venti el sem éri a 100%-ot, amit nem is bánok, mert elég hangos. Ha választani kell, hogy hideg legyen a proci vagy csöndes, én a csöndet választom.

Nem tudom, működik-e még a tuning lista, de azért posztolok egy képet.
Mod: ne tévesszen meg senkit a CPU-Z, single channelben megy a memória! Ez a lap minden programot képes összezavarni

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diabetes - Cukorbetegség
- Vicces képek
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz AM4 Box - Garancia 2026.11.01.
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
RAM visszavétel sem segít, egyszerűen ennyit bír a chipset (viszont a RAM is bír ennyit, aminek örülök, mert ez csak egy noname DDR).