Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
qMAGICq
üzenetére
Minden alaplap alulfeszel kicsit ez a jelenség az ú.n. volt drop jeleneség. Teljesen normális. Vannak lapok amik kevésbé vannak amik többet drop-olnak. Sztem próbáld meg kisebb fesszel, hátha úgy is stabil. Nálam alapfesz alatt (BIOS 1,35V, ami terhelve ugye kisebb érték 1,2xV) röhögve megy 450FSB-vel. Szóval teszteld, hogy megy-e. Ha nem stabil akkor kell ennyi fesz neki nincs mit tenni. De valószínűleg menni fog kevesebb fesszel is stabilan.
Hőfok ügyileg: Orthos sokkal jobban leterheli a procit mint az áltlagos programok (rgo ritka, hogy hosszasan mind a két mag 100%-osan, hosszan terheleve legyen). Játékok sem terhelik 100% a procit (főleg, hogy általában előbb van vga limit mint proclimit) kb 60-70% általában. Nyáron érdemes újra tesztelni ha már 30fok lesz a szobában.
Egyébként hőfok: 80fokig nem kell aggódnod, 83-85fok felett meg magától viszavesz a tempóból, hogy ne melegedjen túl. A másik, hogy érdemes gépet takarítani időnként. Én pl 7végén kipucoltam a gépet (porszívó rulez), procihűtőt is szépen ki porszívóztam: 3fokot javult a procihőfok alapon és terhelve is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- SONY LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- VR topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs