Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bluetooth-headsetekről általában
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilkyx
tag
Ezek aztán építő jellegű hozzászólások voltak, szted alap hűtőnél a bátorság kérdése a fesz, kiv lennék meddig jutna el léggel az 1.8Voltod...
Bogyó sztem 1.6 a max amit adj neki, tartósan még az is sok, persze egy rövid tesztre hoyg feláll e a rendszer lehet próbálni picit nagyobb feszt de az 1.6 az a max. körül van léggel, amúyg ha alap hűtésed van valószínúleg az is az egekbe kergeti a hőfokokat, mondjuk sztem 1.5xV legyen a max amit adsz neki csak közben sasold a hőmérsékleteket, ha jól tudom(de sztem erre még itt kapsz több választ is meg engem is kijavítanak ha tévednék) a 6600nál is 85 fok a max de nemszerencsés tartósan akár 80 fok körül is járatni a gépet, próbáld meg úgy belőni a feszeket hoyg ne nagyon menjen 70 fok fölé leterhelve a hőmérséklet. Remélem segítettem... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bogyó sztem 1.6 a max amit adj neki, tartósan még az is sok, persze egy rövid tesztre hoyg feláll e a rendszer lehet próbálni picit nagyobb feszt de az 1.6 az a max. körül van léggel, amúyg ha alap hűtésed van valószínúleg az is az egekbe kergeti a hőfokokat, mondjuk sztem 1.5xV legyen a max amit adsz neki csak közben sasold a hőmérsékleteket, ha jól tudom(de sztem erre még itt kapsz több választ is meg engem is kijavítanak ha tévednék) a 6600nál is 85 fok a max de nemszerencsés tartósan akár 80 fok körül is járatni a gépet, próbáld meg úgy belőni a feszeket hoyg ne nagyon menjen 70 fok fölé leterhelve a hőmérséklet. Remélem segítettem...