Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
hát nem tudom te ezt hol álmodtad , de ha beviszel egy gyárba egy procit, és megmondod hogy ezt kéretem felpolírozni, akkor röptében kihajintanak.
ha mégse tesznek ki, akkor meg olyan munkadíjat számolnak fel amiből veszel még 1 proci (legalább)amúgy meg nem tudom hogy honnan szeded hogy sufnyi tuning.
elvben teljesen ugyanazt csinálom itthon, mint amit a gyárba csinálnak a gépekkel.
teljesen sima felületen (itthon üveglapon) ide oda mozgatod a felületet, míg az fényes nem lesz.nem tudom láttál-e már jól felprolírozott (nem csak "jó lesz ez így, nem kell tükörfényes, elég ha sima") procit.
ami nekem volt E6550 órákon keresztül mozgattam ide-oda minden egyes papíron (800-1000-1200-1500-2000-2200-3000)
a felülete teljesen sima volt, akármerre forgattam a fény felé, sehol nem volt rajta egy karc se, kb mintha egy tükör lett volna.úgyhogy ha esetleg még nem políroztál, akkor nem kén lenézni azokat, akik otthon megcsinálják maguknak, fillérekért.

jaa, és még valami : mi a francért vinném a gyárba, meg a fene tudja hova felpolírozni, ha madjhogynem ugyanazt érem el otthon is, az ár töredékéért.???

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest