- Az Apple bejelentette, június 8-án kezdődik a 2026-os WWDC
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- A Honor profi iPhone másolásban
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juniorka
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi ne vessetek meg ezért a kijelentésemért de nem nagyon tudom hogy mit hova kell írni. Szóval van egy intel c2d e6850-es procim ami jelenleg gyári hűtővel 3,6 gigahertzre van felhúzva ami szerintem elég baráti. Az én kérdésem az lenne hogy láttam egy tesztképet ahol 4,4 (
) gigahertzig húzták fel és hogy az árban ( hűtő ára) mennyi lenne? vagy esetleg nem 4,4-ig hanem 3,6-nál többre hogy lehetne felhúzni hogy minél kevesebb pénzbe kerüljön a hűtő? Ez az egész csak azért van ( egyáltalán nem értek a gépekhez ) mert vettem egy RADEON 4870-et 512-es memóval és nem tudom hogy mennyire tudja meghajtani. Az alaplapom egy Gigabyte p35 DS3 és van 5 giga 1066 MHz-s ddr2-es memóriám de az xp csak 3-at lát. Ha esetleg válaszolnátok azt nagyon megköszönném. Ha nem ide akkor a varga1992@yahoo.com vagy a junior92@freemail.hu e-mail címre is szívesen várom az észrevételeket. Köszi mindent

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Jövedelem
- Az Apple bejelentette, június 8-án kezdődik a 2026-os WWDC
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Plazma TV topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) gigahertzig húzták fel és hogy az árban ( hűtő ára) mennyi lenne? vagy esetleg nem 4,4-ig hanem 3,6-nál többre hogy lehetne felhúzni hogy minél kevesebb pénzbe kerüljön a hűtő? Ez az egész csak azért van ( egyáltalán nem értek a gépekhez ) mert vettem egy RADEON 4870-et 512-es memóval és nem tudom hogy mennyire tudja meghajtani. Az alaplapom egy Gigabyte p35 DS3 és van 5 giga 1066 MHz-s ddr2-es memóriám de az xp csak 3-at lát. Ha esetleg válaszolnátok azt nagyon megköszönném. Ha nem ide akkor a varga1992@yahoo.com vagy a junior92@freemail.hu e-mail címre is szívesen várom az észrevételeket. Köszi mindent