- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
juniorka
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi ne vessetek meg ezért a kijelentésemért de nem nagyon tudom hogy mit hova kell írni. Szóval van egy intel c2d e6850-es procim ami jelenleg gyári hűtővel 3,6 gigahertzre van felhúzva ami szerintem elég baráti. Az én kérdésem az lenne hogy láttam egy tesztképet ahol 4,4 (
) gigahertzig húzták fel és hogy az árban ( hűtő ára) mennyi lenne? vagy esetleg nem 4,4-ig hanem 3,6-nál többre hogy lehetne felhúzni hogy minél kevesebb pénzbe kerüljön a hűtő? Ez az egész csak azért van ( egyáltalán nem értek a gépekhez ) mert vettem egy RADEON 4870-et 512-es memóval és nem tudom hogy mennyire tudja meghajtani. Az alaplapom egy Gigabyte p35 DS3 és van 5 giga 1066 MHz-s ddr2-es memóriám de az xp csak 3-at lát. Ha esetleg válaszolnátok azt nagyon megköszönném. Ha nem ide akkor a varga1992@yahoo.com vagy a junior92@freemail.hu e-mail címre is szívesen várom az észrevételeket. Köszi mindent

Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Építő/felújító topik
- PlayStation 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) gigahertzig húzták fel és hogy az árban ( hűtő ára) mennyi lenne? vagy esetleg nem 4,4-ig hanem 3,6-nál többre hogy lehetne felhúzni hogy minél kevesebb pénzbe kerüljön a hűtő? Ez az egész csak azért van ( egyáltalán nem értek a gépekhez ) mert vettem egy RADEON 4870-et 512-es memóval és nem tudom hogy mennyire tudja meghajtani. Az alaplapom egy Gigabyte p35 DS3 és van 5 giga 1066 MHz-s ddr2-es memóriám de az xp csak 3-at lát. Ha esetleg válaszolnátok azt nagyon megköszönném. Ha nem ide akkor a varga1992@yahoo.com vagy a junior92@freemail.hu e-mail címre is szívesen várom az észrevételeket. Köszi mindent