Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
Úgy tudtam, hogy erre reagálni fogsz, azt is kb, hogy ezt!
Legalább "beszélgetünk"
Persze, őrültség az 1,6v, én még ezt is elhiszem, igaz, még proci bírja, uolyan hűvös mint előtte, s több fesz se kell neki. Baj 1 szál se. A LLC..Van igazságod, de szeretnék mondani valamit.
Az aranyszabály, és a hozzá jól értő okos emberek (nem gúny, ezt komolyan írom) szerint:
1,4v-nál már baj van.
Feszt auto-n hagyni nem szabad, ramokat is manuálisan illik belőni.
LLC.-nél jöhet egy feszugrás és baj lehet (magasabb fesznél)Na: Első esetre én még példát nem tudok. Eleinte volt 1-2 (szerintem hibás)8200-as, ami meghótt, tudom, erre Te is emlékszel.(figyeltem a munkásságodat ám
!) Ezek 1v-on is megadták volna magukat.Feszt direkt néztem auto-n. Semmit nem lőtt be túlzott értékre, korrekt volt minden.
ramok: Ha jól emlékszem, Nálad is lapra vannak bízva a mushkinjaid, és az is korrekt.
Ezekből adódóan a LLC-nál is kicsi a valószínűsége, hogy az elmélet tapasztalattá nője ki magát.(most magam ellen beszéltem). Viszont, hogy használ..az tulzás. S ha egy lapnak a stabilitása ettől függ, az laphiba szerintem.
Te vagy

Új hozzászólás Aktív témák
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Jogász topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Xbox Series X|S
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, Gari 2028.08.06. - ig - Eladó!
- Intel I7-5820K
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!) Ezek 1v-on is megadták volna magukat.