- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsory
tag
Nekem a tanfolyami árak miatt az online oktatások jöttek be. Három oktatócég anyagát néztem végig:
http://www.itfactory.hu/
http://www.iqjbonline.hu
http://www.training360.comA tapasztalataim:
Itfactory
A HTTP alapítványon keresztül, ottani oktatókkal történt az oktatás. A tananyag a hivatalos Cisco Networking Academy Discovery anyaga volt.
előny: hivatalos tananyag magyar nyelven, hivatalos vizsgák, a final vizsga után 58%-os kedvezmény a VUE vizsgából. Fizikai eszközökhöz való hozzáférés néhány órában a Cisconál.
hátrány: a discovery anyaga elég kevés a CCNA-hozIQJB
A HTTP alapítványon keresztül, saját oktatóval történt az oktatás. A tananyag a hivatalos Cisco Networking Academy Exploration anyaga volt.
előny: hivatalos tananyag angol nyelven, hivatalos vizsgák, a final vizsga után 58%-os kedvezmény a VUE vizsgából. Fizikai eszközökhöz való hozzáférés néhány órában a Cisconál.
hátrány: nagyon feszesre vették a tempót, a hozzáadott érték nekem kevés volt.Training360
Saját tananyag, saját oktatóval.
előny: nekem bejött az oktató stílusa, a fórumon segítókészek voltak.
hátrány: kevés volt a CCNA-hoz.Legközelebb az IQJB-nél indul tanfolyam 2013.0.15-én. Magánszemélyeknek 50 000 HUF + Áfa.
http://www.iqjbonline.hu/Tanfolyamok/Reszletek/6?
Ha nem sajnálod a tanfolyam árát, akkor az online tanfolyamokat ajánlom, mert a tantermi tanfolyamokhoz képest lényegesen olcsóbbak. Az előadásokról felvétel készül, vissza tudod őket nézni egy ideig. A tanfolyam ideje alatt az oktatók valamint a PT feladatok segítenek a tananyag megértésében.
Ha képes vagy magadtól tanulni, akkor a Networkong Academy Exploration anyagát, valamint a Cisco Press CCNA-hoz kapcsolódó könyveit ajánlom.
-
FecoGee
Topikgazda
Az enyém még nem tudja, bár nem mai image van rajta:
SW1#sh ver | i ADVIP|c3560
Cisco IOS Software, C3560 Software (C3560-ADVIPSERVICESK9-M), Version 12.2(44)SE, RELEASE SOFTWARE (fc1)
System image file is "flash:/c3560-advipservicesk9-mz.122-44.SE.bin"
* 1 26 WS-C3560-24TS 12.2(44)SE C3560-ADVIPSERVICESK9-M
SW1#conf t
Enter configuration commands, one per line. End with CNTL/Z.
SW1(config)#int vl1
SW1(config-if)#glb?
% Unrecognized command
SW1(config-if)#^Z
SW1#sh glb?
% Unrecognized command
SW1#sh glb?
% Unrecognized command -
Ha nem vagy diák, akkor a képzés rohadt drága, IMHO nem éri meg. Én ebből a két könyvből tanultam:
Wendell Odom - Cisco CCNA Exam #640-507 Certification Guide - elég kaki stílusú
Richard Deal - CCNA® Cisco® CertifiedNetwork Associate Study Guide+ PT-ben, kitalált dolgok szimulációja + netes anyagok
-
denko
senior tag
Sziasztok Srácok,
CCNA kérdéssel fordulnék hozzátok, ami nagyon fontos lenne számomra!
Mivel nem találtam jobb helyet a dolognak ide írok, tehát:
Felkeltette az érdeklődésem a hálózat építés és 2 hónapon belül szeretnék belevágni valami CISCO képzésbe amit végén lezárnám CCNA vizsgával ( ez az alapvető vizsga tudtommal, ami ér is valamit ha munkát akarok találni) és pont ez a cél hogy ezzel tudnék később elhelyezkedni kezdetekben hogy fejleszthessem a tudásom.
Csak az a baj hogy jelenleg azt sem tudom, mivel kezdjem, nemtudom egyszerüen hol kell hogy kezdjem, mién oktató anyagra lenne szükségem, mién felszeretségre, mién könyvekre. Esetleg ha valaki tud ajánlani valami képzést, ami nem lehuzás, hanem ér valamit vagy van valakinek ebben tapasztalata, legyen szives felvilágositani engem ezekbena kérdésekben és ha tud segiteniVan fogalmam mi az a hálózat épités, IT Supportnál dolgozom, és tudok angolul tehát ha angol nyelvű az oktató anyag nem hiszem hogy nem tudnék kiigazodni rajta.
Ja Igen:Ha valaki tanfolyamat vagy oktatást ajánl, Budapesten lakomKérlek adjatok nekem tippeket és ötleteket , legalább karácsonyra való tekintettel
Ha PM ben üzentek örülnék neki, de itt is fogok logni a fórumon.előre is köszönöm a válaszokat.
-
crok
Topikgazda
válasz
FecoGee #2883 üzenetére
IMHO nézzétek meg Feature Navigatorban, mert a 3560 is benne van..
A 12.2(14)SY4 kiadási dátuma 2004 április 5, az nem ma volt.. azóta
már nagyon nagyon sok platform megkapta a feature-t.. még CatOS-ben
is benne van.. az említett Cat6000 Supervisor 2 is marha régi már..
[Szerk.]
Olvastam a cikket amit valószínűleg ti is, és az "at time of writing" mellé az
oldal nem írr refelenciadátumot, hogy mikor keletkezett a post.. Outdated. -
zsolti.22
senior tag
Aki gondolja, a CyberGhost VPN klienset most 1000GB adatforgalommal lehet használni ingyenesen!
-
Nekem az a tapasztalatom, hogy külföldön hajlamosabbak eltekinteni a diplomától, ott tényleg csak a tudást nézik, és a ciscos végzettséget. De itthon, egy nagy multinál, ahol mondjuk a HR előírta a diplomát, csak valami trükkel tudnak felvenni, ha nincs diplomád és a pozíció kiírás ezt viszont előírja. Viszont ehhez valami miatt tényleg téged kell, hogy akarjanak, hogy hajlandóak legyenek trükközni, különben inkább keresnek egy másik jelöltet, akinek van diplomája.
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee #2879 üzenetére
Basszus. PVLAN-ra irtam, nem tudom miért
Persze, hogy nem tudja, csak a 6500
"Note: GLBP was introduced in Cisco IOS Software Release 12.2(14)S for routers. At the
time of this writing, GLBP is available only for the Catalyst 6500 Supervisor 2 with IOS
Release 12.2(14)SY4 or later and Supervisor 720 with IOS Release 12.2(17a)SX4 switch platforms." -
-
Helló, CCNA Voice-ra milyen könyvet/irodalmat ajánlotok?
-
Lokids
addikt
PT-ben eléggé le vna egyszerüsítve a AP-k beállítása. Még IP-t sem lehet nekik adni.
Valóságban létezhet olyan AP aminek nem kell ip cím? Hogy a fenébe lehetne azokat konfigolni? -
crok
Topikgazda
válasz
FecoGee #2867 üzenetére
Nem értem mit írtok: bármelyik Cisco eszköz ismeri a GLPB-t, ami L3 és:
Cisco GLBP Load Balancing Options
REQUIRED CISCO IOS SOFTWARE VERSION
The GLBP load balancing discussed in this document
has been available since the first release of GLBP,
supported in the following versions:
• Cisco IOS Software Release 12.2(14)S
• Release 12.2(27)SBC1
• Release 12.2(18)SXD on the Cisco Catalyst 6500 and 7600 Series Switches
• Releases 12.2(15)T, 12.3M, 12.3T, 12.4M and 12.4TMár az IP Base feature setben benne van. (FIXME)
-
FecoGee
Topikgazda
Boldog karacsonyt mindenkinek!
-
tusi_
addikt
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt kivánok, sok-sok cisco eszközzel a fa alatt
-
tusi_
addikt
Kipróbáltam hajnalban, a másik switchen megy tökéletesen a VACL, ha változtatom a konfigot akkor is cool. Valami az SW1-es döggel nincs rendben. Amúgy az FTP szerver mitől gyorsabb, mint a TFTP? TCP/UDP tehát elméletben a TFTP-nek gyorsabbnak kéne lennie.
Az Errdisable viszont itt sem megy, mint ahogy a képen is látható. Esetleg lehet probléma a mac address-table? Ha nem stickyvel venném fel a security cimeket, hanem sima konfiggal és az aging time-ot átállitanám pl 30 secre, akkor esetleg?? Kipróbálom ezt is majd, de most itt a sárkány, nem lehet zümmögni.
-
cellpeti
nagyúr
üdv
esetleg nincs meg valakinek a ICND1 vizsgakérdései illetve, hogy milyen feladatok lehetnek rajta?
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee #2851 üzenetére
Természetesen, de csak este. Napközben németeznem kell, akkor jobban fog még az agyam. Este tudok csak ciscozni, ami elszomoritó, mert megtöri a haladásom lendületét.
De ez fontosabb most, mert CCNP-vel és szar német tudással sem kapok állást, viszont jó némettel és CCNA val, valamint CCNP "szerű" tudással biztos
-
tusi_
addikt
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee #2846 üzenetére
Köszönöm a segitséget
Más nem marad, mint kilaborozni. A bajom az, hogy csak a 2db 3550 tudja a VACL-t, a 2950 és a 2924 nem, pláne a 1900-k
De igy is lesz valami fogalmam róla. Errdisable-ra tudsz valamit mondani? Beállitom, hogy sec-violation után álljon vissza fw-be 30 sec múlva, de semmi
Ha megnézem a sh errdisable paranccsal, akkor enable az állapot ,de a timeoutnál nincs felsorolva semmi.
Kimaradt volna valami parancs? A port-securityvel szivtam régen még a CCNA előtt, mert azt nem tudtam, hogy először a sw port-sec paranccsal el kell inditani és aztán jöhet a többi cucc, mint a maximum, mac address , violation...... Itt is lenne valami extra cucc? Bocs , hogy fárasztalak
-
Lokids
addikt
válasz
turbobusa #2841 üzenetére
Mindenáron ki akarsz menni külföldre? Oké, több a fizu ott, de attól még itt is el lehet lenni.
A főiskola meg egyetem nem rossz, csak bírjad az alkoholt. Persze sok olyan tárgy van amire semmi szükséged nem lesz, de egy jobb suliban infó szakon tuti elég jó alapokat adnak majd.Jelenleg van 3 MS certem és 1 ITILv3, de nem érzem, hogyy többet érnék, csak mert papírom van róla. Sőt az Itillel ki is törölhetném... De a cég fizette. A CCNA-t is le akarom rakni valamikor. Sőt valószínű már most is menne, de az saját zsebből és nem hiszem, hogy van 2nd shot, ami ad egyfajta megnyugvást az embernek.
Ha megteheted tanulj tovább nappali oktatásban. Ha nem akkor inkább a self study és certek. A Levelező, távoktatást megcsinálhatod meló mellett is ha nagyon akarod.
-
FecoGee
Topikgazda
Sajnos VACL-ből nekem is csak a CCNP ismereteim vannak meg, abszolút nem használom a napi munkámban, és a CCIE Written-nél sem került képbe. Ezért van a labor felkészülés, szóval a Written 1% kb. az egésznek, nehogy azt hidd hogy én már mindent tudok
.
Ezt nézd át, hátha segít. Én úgy tudom csak a cél előtti switchen kell felvenni.
http://blog.ine.com/2009/08/10/vlan-access-control-lists-vacls-tiers-1/
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee #2843 üzenetére
Na ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.
Ha VACL-el tiltok valamit, akkor azt melyik sw-n kell felvenni? Ugyanis, ha pl van 3 db access switchem ugyanabban a Vlanban és mondjuk az sw3-n van az a gép, ami felé tiltom a kapcsolatot. Akkor az sw1, sw2 n is kéne lennie egy vacl-nak, hogy ne generáljon felesleges forgalmat az sw3 felé, ami csak ott lesz terminated, tehát átmegy a hálózaton és majd amikor odaér az ASW3 ra, akkor lesz dobva a csomag
Viszont, ha az sw3-n is van gép (locálisan is egy switchen vannak), ami nem generálhat forgalmat arra az egy ip-re, akkor azon is kell lennie ugyan annak a Vlan acl-nek. Tehát a kérdésem, minden egyes Access switchen fel kell vinnem ugyanazt az VACL-t, ugye? Nekem igy lenne logikus. A DSW ken is kell ez az ACL? SZvsz felesleges, mert ha az ASW1-en van és onnan indul a csomag, ott ki lesz szűrve, ahogy az ASW2-ről induló is. Tehát a DSW-n felesleges kiadni SZERINTEM. De javits ki légyszi, Te élesben csinálod ezeket nap mint nap.
-
kowika87
tag
válasz
turbobusa #2839 üzenetére
Azért az sem mindegy hogy mennyire "vágnád" a cisco-t. Egy CCNA szint self studyban 4-6 hónap alatt elsajátítható. A ráfordíott költség pedig ha veszel még OCG-t (könyv) durván 110-120 e forint. Ugyanez MCSA-E certekkel. Ezzel el lehet kezdeni dolgozni junior melókban.
Az egyetem ad cserébe 7 félév szemetet (tisztelet a kivételnek) +x év röghözkötést és ha nem voltál kitűnő akkor még x milló diákhitel a nem létező tandíjra.
Én 21 évesen fejeztem be az iskolát (OKJ) azóta csak és kizárólag self studyban tanulok. Van 4 év tapasztalatom és elég jó fizetést tudok hazavinni.
Nálam a self study + cert nyert.
Amúgy meg egy cisco vagy ms certet ha beírsz a CV-be mindeki ismeri a világon, de az hogy mérnök informatikus vagy gazdaságinformatikus ? hát nem tudom.. -
turbobusa
senior tag
-
-
turbobusa
senior tag
Lehet hülyeség, amit csinálok, de inkább megpróbálnék még itthon egy egyetemet műszakiinfó téren, mellette a Cisco-t pucra vágnám. Ennek ugye az a hátulütője, hogy 5 évet itthon kell maradnom. Tapasztalatot szerzek végül is, hisz rögtön angolul minden azért nem olyan egyszerű, mellesleg amit nem garantálok, de lehet még itthon is találok jó helyet, bár a külföldi fizetések nyomába biztos nem ér. 29 évesen ha akarok mehetek ki, előbbre terveztem, lehet nem jó így ahogy gondolom, de szerintem jobb ha több lábon áll az ember. 4-5 évet vesztek, bár ebből 2-3 év kint is elmenne a tapasztalat szerzéssel, beilleszkedéssel.
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee #2835 üzenetére
Az a baj, hogy szerintem is. Olyan is volt, hogy switch indulás után működik, aztán ha újra konfigolom, akkor már nem és szinte ugyanaz a konfig. Ha újrainditom a switchet, akkor általában megint működik, de van, hogy nem. IOS hiba lenne? Lehet kipróbálom a másik switchen, ez még nem jutott eszembe.
FecoGee. Milyen topologiákat ajánlasz a CCNP switch vizsgához? Van valami link? Nem lusta vagyok keresni, csak olyat szeretnék gyakorolni, ami tényleg jó.
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22 #2834 üzenetére
Bezony. Csak úgy kijönni és melótt találni szinte lehetetlen, hacsak nem otthonról szerveznek be. Nekem fél évet mond mindenki, hogy kb annyi, mig melót találok. Állás van dögivel, de nagyon lassan reagálnak itt
Lehet szerezni itt 400€ Basis melókat, abból el lehet lenni.
-
zsolti.22
senior tag
válasz
Hedgehanter #2833 üzenetére
Ez számomra is megnyugtató. De egy biztos: kell tartalék, amivel nekiindulsz, különben 0 esély van a maradásra.
-
Akiii
tag
válasz
Hedgehanter #2829 üzenetére
Itthon összesen 3-4 cég van ahol routing switching certekkel kulfoldi szinvonalu fizetest lehet kapni. Azok a szamok amiket irsz mind brutto szamok mellesleg.
-
-
turbobusa
senior tag
válasz
Hedgehanter #2829 üzenetére
Remelem nem gond, hogy ilyet kerdek, de Neked van diplomad vagy Cisco vizsgaid vannak "csak"?
-
Hedgehanter
őstag
válasz
turbobusa #2827 üzenetére
Mo-on nem igazan fizetnek meg, tavasszal szetkuldtem egy par CV-t kivancsisagbol es pl Vodafone network security engineer 500K forint brutto ajanlat jott ami mondjuk nem sok Budapesten, meg az az igazsag nem ropkodtek az ajanlatok hogy oszinte legyek...
Raadasul ha nincs tapasztalat nem latok realis eselyt hogy valaha munkat talalj Magyarhonban mint IT's hacsak nincs ismeros (12 eve nem elek ott szoval lehet valtozott amiota eljottem)...Kulfold (Ireland) tapasztalat nelkul papirral van esely melot kapni persze alja fizuval 25K/year de ahogy megvan a tapasztalat 1-2 ev rogton megugrik 35-45K/year, 1-2 CCNP, CCIE, 5+ev experience es megvan 70-80K/year....
-
turbobusa
senior tag
válasz
Hedgehanter #2826 üzenetére
Ha Cisco-m van akkor milyen esélyem van munkát találni, hozzávetőlegesen mennyire fizetnek meg itthon, illetve külföldön? Diploma nélkül gondolom mindezt...
-
Hedgehanter
őstag
-
Wolfy999
tag
válasz
turbobusa #2821 üzenetére
A Cisco vizsga nem olcsóbb attól, hogy egyetemre jársz, esetleg valamilyen képzést kapsz ingyen. De ez olyan, mint elvégezni az orvosit azért, hogy lássál meztelen nőt.
Ha rendszergazda szeretnél lenni, ne menj egyetemre, vannak jó OKJ képzések CCNA témában.
Ha rendszermérnök szeretnél lenni, akkor már inkább szükséged lehet egy diplomára. -
turbobusa
senior tag
válasz
Hedgehanter #2814 üzenetére
Az a baj, ha nem megyek felsooktatasra a mostani helyzetben, akkor eleg sokba kerulne a cisco vizsga. Rendszergazda szeretnek lenni amugy...
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
zsolti.22 #2818 üzenetére
Az NEM témája a CCNP-nek. Azért nincs benne. CCIE R/S.
Ennyit kell tudni:
Implement an eBGP based solution, given a network design and a set of
requirements
• Determine network resources needed for implementing eBGP on a network
• Create an eBGP implementation plan
• Create an eBGP verification plan
• Configure eBGP routing
• Verify eBGP solution was implemented properly using show and debug commands
• Document results of eBGP implementation and verification plan -
zsolti.22
senior tag
Az e-mailem megtalálod a profilomban némi számkód után. Köszi, de postán nem kérem, de ha a mailbe is 15$, akkor inkább te jössz nekem 40-nel, mert az én 120 oldalasom felér egy könyvvel
És az mindenki számára érthető módon van fogalmazva. Ha a tied csak a magad számára érthető, akkor sokra nem megyek vele.
Öntsd formába, addig is tanulod
Amúgy a route-ból hiányzik az MP-BGP, a NAT-PT, a BGP peer group, a community attribute, hogy max hány network parancs lehet egy bgp asn-ben, hogyan használjuk a link-local címet bgp peereknél....de ez mind benne van/lesz az én tákolmányomban
Tegnapi legjobb mondat: haver átjött, hogy nem eszi meg a nyomtatója a frissen vett patronokat (amit azóta se). Szóba jött a tanulás, mondtam neki a CCNP-t, erre megnyitottam az ocg-t pdf-ben és egy ábrához tekertem, hogy lássa miről van szó. Az első kérdése: mik azok a konzervdobozok? (routerek
)
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22 #2815 üzenetére
Mire gondolsz pontosan? Elküldöm nagyon szivesen a jegyzeteimet Neked, de hidd el, nem lesz hasznodra. Sok mindent át kéne benne irnom, ami elsőre nem esett le, vagy falsul jött le.
Ha adsz egy e-mailt, átküldöm, de aztán nehogy közszemlére tedd és rajtam röhögjetek
Ja amúgy 15$ és már postázom is
-
tusi_
addikt
válasz
Nem találkoztam még itt olyan hirdetéssel, amiben követelték volna a felsőfokú végzettséget.
Mondjuk meg őszintén, egy MCSA, vagy CCNP többet ér tudásban, mint bármilyen felsőfokú végzettségnél szerzett tudás.
-
zsolti.22
senior tag
válasz
A diplomá(sok)ról nekem is meg van az egyéni szubjektív véleményem.
És tusi_: nem akarod megosztani a nagyvilággal az irományaidat? Úgyis szeretsz a gép előtt olvasni, mit szólnál, ha be is pötyögnéd?
-
tusi_
addikt
Skacok megőrjit ez a VLAN-access map.
Sehogy nem tudom elérni azt, amit akarok.
Pl.
Van két gépem 192.168.0.2 és 0.3 cimekkel. A 0.3-ra engedélyeztem egy webszervert, ha rákeresek a gépre, akkor bejön az IIS kezdő logója.
Konfig
Access-list 100 permit icmp any any (konkrét cimekkel is próbáltam, assem jó)
vlan access-map tusi 10
match ip add 100
action drop
vlan access-map tusi 20
action forwardvlan filter tusi vlan-list 5 (5-s Vlanban vannak)
Igy a ping nem mehetne de minden más igen. De már mindent kipróbáltam, és sehogy sem működik. Bemásoltam a könyvben lévő példát is - javitva a hálózatot és a vlan számot - de az sem megy. Vagy semmi nincs, vagy minden megy.
Ahogy az errdisable funkció sem működik. IOS hiba lenne, vagy PEBKAC ? Azért gondolok IOS hibára, mert 1. hiú vagyok, 2. ma olvastam egy forumot és ott egy srác arra panaszkodott, hogy a sorszámozott ACL-eket nem rakja sorba. Egy nagy guru azt mondta, hogy IOS bug. Remélem nálam is az van. Azt könyebben cserélek, mint fejet.
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Lassan esedékesé válik a továbbtanulás és nem tudom pontosan, mit takarnak ezek az elvárások.
Néztem hirdetéseket, itt írják felsőfokú szakirányú végzettség kell. Nem értem, most egy komplett Cisco vizsga elég vagy elvárnak még valami egyetemet is? Egyetem terén mi kellene akkor? -
cellpeti
nagyúr
üdv
nincs meg valakinek a CCNA-s anyag pdfbe?
-
jerry311
nagyúr
Ha netan a fonokotok megker ra, hogy legyen VPN a mobiltelefonokon...
Kategorikusan jelentsetek ki, hogy ilyen nem letezik, ha megis akkor felmondotok es keressen mas hujet erre a feladatra!
Agyzsibbaszto egy erintokepernyon szarakodni egesz nap.De legalabb megy az AnyConnect androidon.
-
FecoGee
Topikgazda
Én erre gondoltam.
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22 #2802 üzenetére
Én ugyan a routeban nem tartok ott, mint Te, de az szerintem első blickre elég alapos és részletes. Ott nem merültek fel kérdések bennem első olvasat után, de a switchtől egyre jobban félek. Mi maradhatott még ki? A chapterek elején lévő teszt kérdések alapján simán átmennék, HA HIHETEK A MEGFEJTÉSEKNEK
Az a 900 oldal remélem a switch javára lett több, illetve azzal kapcsolatban kéne tartalmaznia kis pluszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest