- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nem túl penge, viszont olcsó az új ZTE Blade
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
denko
senior tag
Sziasztok Srácok,
CCNA kérdéssel fordulnék hozzátok, ami nagyon fontos lenne számomra!
Mivel nem találtam jobb helyet a dolognak ide írok, tehát:
Felkeltette az érdeklődésem a hálózat építés és 2 hónapon belül szeretnék belevágni valami CISCO képzésbe amit végén lezárnám CCNA vizsgával ( ez az alapvető vizsga tudtommal, ami ér is valamit ha munkát akarok találni) és pont ez a cél hogy ezzel tudnék később elhelyezkedni kezdetekben hogy fejleszthessem a tudásom.
Csak az a baj hogy jelenleg azt sem tudom, mivel kezdjem, nemtudom egyszerüen hol kell hogy kezdjem, mién oktató anyagra lenne szükségem, mién felszeretségre, mién könyvekre. Esetleg ha valaki tud ajánlani valami képzést, ami nem lehuzás, hanem ér valamit vagy van valakinek ebben tapasztalata, legyen szives felvilágositani engem ezekbena kérdésekben és ha tud segiteniVan fogalmam mi az a hálózat épités, IT Supportnál dolgozom, és tudok angolul tehát ha angol nyelvű az oktató anyag nem hiszem hogy nem tudnék kiigazodni rajta.
Ja Igen:Ha valaki tanfolyamat vagy oktatást ajánl, Budapesten lakomKérlek adjatok nekem tippeket és ötleteket , legalább karácsonyra való tekintettel
Ha PM ben üzentek örülnék neki, de itt is fogok logni a fórumon.előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Milyen TV-t vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- BestBuy topik
- Formula-1
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vicces képek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nem túl penge, viszont olcsó az új ZTE Blade
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged