- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
denko
senior tag
Sziasztok Srácok,
CCNA kérdéssel fordulnék hozzátok, ami nagyon fontos lenne számomra!
Mivel nem találtam jobb helyet a dolognak ide írok, tehát:
Felkeltette az érdeklődésem a hálózat építés és 2 hónapon belül szeretnék belevágni valami CISCO képzésbe amit végén lezárnám CCNA vizsgával ( ez az alapvető vizsga tudtommal, ami ér is valamit ha munkát akarok találni) és pont ez a cél hogy ezzel tudnék később elhelyezkedni kezdetekben hogy fejleszthessem a tudásom.
Csak az a baj hogy jelenleg azt sem tudom, mivel kezdjem, nemtudom egyszerüen hol kell hogy kezdjem, mién oktató anyagra lenne szükségem, mién felszeretségre, mién könyvekre. Esetleg ha valaki tud ajánlani valami képzést, ami nem lehuzás, hanem ér valamit vagy van valakinek ebben tapasztalata, legyen szives felvilágositani engem ezekbena kérdésekben és ha tud segiteniVan fogalmam mi az a hálózat épités, IT Supportnál dolgozom, és tudok angolul tehát ha angol nyelvű az oktató anyag nem hiszem hogy nem tudnék kiigazodni rajta.
Ja Igen:Ha valaki tanfolyamat vagy oktatást ajánl, Budapesten lakomKérlek adjatok nekem tippeket és ötleteket , legalább karácsonyra való tekintettel
Ha PM ben üzentek örülnék neki, de itt is fogok logni a fórumon.előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Corsair K100 RGB INGYEN FOXPOST
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged