- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kowika87
tag
válasz
turbobusa #2839 üzenetére
Azért az sem mindegy hogy mennyire "vágnád" a cisco-t. Egy CCNA szint self studyban 4-6 hónap alatt elsajátítható. A ráfordíott költség pedig ha veszel még OCG-t (könyv) durván 110-120 e forint. Ugyanez MCSA-E certekkel. Ezzel el lehet kezdeni dolgozni junior melókban.
Az egyetem ad cserébe 7 félév szemetet (tisztelet a kivételnek) +x év röghözkötést és ha nem voltál kitűnő akkor még x milló diákhitel a nem létező tandíjra.
Én 21 évesen fejeztem be az iskolát (OKJ) azóta csak és kizárólag self studyban tanulok. Van 4 év tapasztalatom és elég jó fizetést tudok hazavinni.
Nálam a self study + cert nyert.
Amúgy meg egy cisco vagy ms certet ha beírsz a CV-be mindeki ismeri a világon, de az hogy mérnök informatikus vagy gazdaságinformatikus ? hát nem tudom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest