- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Intelligencs #10287 üzenetére
A CCNP DC 2+2 vizsga. A masodik kettot valasztod 4-bol. Azaz osszesen 4 vizsga, nem 6!
642-998 DCUCD + 642-996 DCUFD OR 642-035 DCUCT + 642-980 DCUFT
Es igen, mar egy professional vizsga is hosszabbit, szoval boven idoben vagy.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Intelligencs #10287 üzenetére
Eleg letenni a ccna-t plusz 1 ccnp szintu vizsgat, es azzal hosszabbitasz, tehat jol gondolod.
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Intelligencs #8381 üzenetére
Neha hardverapron is talalni. Gns3 iou-val nem eleg laborozni?
-
Rocko007
aktív tag
válasz
Intelligencs #8381 üzenetére
Ebay
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Intelligencs #6159 üzenetére
Ha az eszközökön van szabad port akkor dobd be őket vrf-be és ugrálhatsz az eszközök között. Ha nincs, akkor marad a console.
-
quby
őstag
válasz
Nálam a következőképpen működik:
Kis szerver ahogyan mondtad linux-al. Jelenleg mint! Nem kell állandóan menjen mert bármikor bekapcsolom WOL-al távolról. Ebben van két ilyen kártya Ez ad osszesen (az alaplaival együtt) 9 soros portot. Régen volt egy házila gépitett kütyüm is ami LPT-ről vezérelve tudott 8 relét ki vagy bekapcsolni. Ez elosztókra kötve kapcsolta a switcheket, de sajna tönkrement igy vagy bekapcsolva hagyom őket ha kell vagy az asszony bekapcsolja
. A ser2net csomag hasznos, ssh-n el lehet vele érni a sorosportokat.
A hangot gyorsan elintéztem, szétszed ventik lehúz és kész. Laborban ugysem terheltek és nem is mennek 2-3 óránál többet . Mellesleg a melóhelyen van 4 3500xl amikben a 8 ventiből nem megy csak 1-2 /db ugy tele vannak porral. 10 éve mennek ebből az elmult 3-at láttam, azalatt csak akkor álltak meg amikor olyan áramszünet volt hogy a szünetmentesek sem birták.... -
jerry311
nagyúr
válasz
Intelligencs #6161 üzenetére
Külön? Switchen kéne futnia az XP-nek vagy most mit nem értek?
Ez egy Dell OptiPlex, XP van rajta mert gyárilag azzal jött.Van 4 switch (enyim), lakótársamnak van két 28xx routere meg valami lassabb, de azt nemtommi.
És ezek vannak majdnem összerakva, a 28xx-eket még nem kötöttem be. Szóval ez csak switching lab. -
jerry311
nagyúr
válasz
Nappaliban van az egyik sarokban.
Win XP + USB HUB + 6x USB RS-232.
Működik, csak mire megvan az összes eszköz az nem kevés pénz. -
FecoGee
Topikgazda
válasz
Intelligencs #5399 üzenetére
Az szep. Biztos, hogy jol volt megcsinalva a stack? Redundans volt a stackeles? Ha egy tag kiesik (es o a master) egy masik atveszi a master szerepet es megy tovabb a stack. Nalunk is volt mar stack member kieses, de sosem okozott ilyen gondot. Ugy mukodott ahogy kellett. Nagyon figyelni kell a stack kabelek csavarjainak meghuzasara, ha picit is laza mar nem csatlakozik rendesen. Ha a mode gombot nyomogatod a switch elejen es raallsz a stack mode-ra akkor irja, hogy hanyadik tagja a stacknek (1,2,3,...) es hogy a ket stak port rendben van -e (24 portosnal 23,24-es LED). Sarga ha oke, narancs ha nem. Ez jo trukk ha nincs nalad noti
-
tusi_
addikt
válasz
Intelligencs #5363 üzenetére
"hamarosan ugyanis távozni szándékozom Németországba/Ausztriába"
Szépen hangzanak ezek a tervek, de arra készülj, hogy Németországban csak egy külföldi leszel és ekképp is leszel kezelve. Tök minde1 mit tudsz, mennyivel jobb vagy náluk, akkor is csak egy Zuwanderer vagy.
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Intelligencs #5363 üzenetére
Ezek szerint a nemet nyelvvel nincs gondod... Ez tok jo. Legtobb ember angolos itthon. Sok embert szerintem a nemettudas hianya tart vissza. Bar igazabol nekem is van kozepfokum, csak mivel 10 eve meg sem szolaltam, total elfelejtettem.
Siman megtanulod a voice-t is, nrm hiszem hogy gond lenne vele ;-). Jo kis QoS. Gondolom az a legdurvabb resze.
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Intelligencs #5341 üzenetére
Gratulalok, szep munka
! Egyebkent a Cisco honlapjan fent van egy demo a tshoot vizsgarol, ahol ki tudod probalni, hogy mukodik a felulet. Ott lathato hogy csak valasztani kell, es hogy visszatehetoek a ticketek. Sot, meg a topologia is publikus. CCIE-hoz is van ilyen, es sokan irjak, hogy bar elobb megneztek volna. Sok idot elvesz, ha ott iskerkedik az ember a felulettel, az mar biztos.
-
tusi_
addikt
válasz
Intelligencs #5341 üzenetére
Ha jól emléxem egy Route-map név van elszúrva, valami eig-ospf helyett eig_ospf van a redistrib parancs után. Azon én is fel....tam magam, nagyon rossz megfigyelő vagyok és át is siklottam rajta, csak később tünt fel
Gratula, én is csak hosszabitok majd és ezek szerint meg lehet tényleg csak egy CCNP vizsgával az egészet hosszabbitani.
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Intelligencs #3877 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AM4-es félkonfig, 5800X, 32gb Ram, B450, BeQuiet TF, FractalDesign Meshify C, Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged