- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUP-on láttam:
-
Elvileg van 3 ember, aki 1M felett keres, de a munkaéves bontásban ezek az emberek már hiányoznak
-
-
Helló, van valami tapasztalat, mi a különbség a 640-722 és 200-355 vizsgák között?
-
válasz
Cyber_Bird #8753 üzenetére
Őnekik már minek a papír?
-
-
-
-
Helló, ezt a könyvet ismeri valaki?
-
-
-
-
-
válasz
FecoGee #6995 üzenetére
Is-is.
Három évig voltam L1-es, de inkább callcentrum, ahol végig azzal hitegettek, hogy majd egyszer networkös is lehetek. Aztán mikor láttam, hogy sorra veszik fel hozzájuk az újakat, és eszük ágában sincs maguk közé venni egy juniort, akkor elkezdtem melót keresni. És mivel papír szerint telekom mérnök vagyok, ideális lett volna valami telekomos munka, és úgy jött, hogy teljesen véletlenül felvettek egy telekom céghez.
Leginkább azt untam meg, hogy nem találunk embert egy olyan munkára, amit egy értelmesebb csimpánz el tud végezni. Komolyan mondom hihetetlen, volt olyan jelentkező, aki az életrajzában olyan mailcímet adott meg, amire ha rágugliztál, akkor egy kurv*t talált, és még a telefonszám is stimmelt
Fun fact: csávó életrajzában, hogy LAN + WAN expert. Interjún egy PC + router kombóban nem tudta megmutatni merre keresse a default GW-t
Na, kicsit elkalandoztam...
Egyébként nem rossz hely, de mikor itt vagy pár évet, és látod, ahogy szépen lassan rohad szét az egész, na, az rohadtul illúzióromboló.
-
-
-
Bakker, felvitték a Route vizsga árát jún. 20-tól...
-
-
Hát, izé... Volt valami, de csak a fejeseknek lett visszaállítva, mert valamit nagyon elcseszett a fiú. Információs embargó volt a dologra, szóval igazából senki se tudja mi történt, de meredek dolgokat beszéltek. Dehát végül is nem gond, mint tudjuk, semmi nem rak akkora rendet, mint a format C:
-
-
Pusztán kíváncsiságból: van itt olyan, aki csak hobbiból, ill. egyfajta befektetésként foglalkozik a hálózatokkal? Úgy értem, hogy egyelőre nem dolgozik a szakmában, csak majd egyszer szeretne.
-
válasz
#59892992 #6908 üzenetére
CCNA. Most hirtelen azt se tudtam, mi az a CompTia Network+, a Cisco-t meg mindenki ismeri, aki picit is jártas az IT-ben. Nem nehéz a CCNA, csak trükkös. Nagyon oda kell figyelni a kérdésekre a vizsgán, mert könnyen félreérti az ember. Én még a régit csináltam, abban nem volt IPv6 számítás, de volt IPv4 szarásig, de szerintem a v6 számítása egyszerűbb.
-
válasz
Cyber_Bird #6898 üzenetére
Vagy úgy.
@(#6896) FeRkE
Publikusak ezek a diák?
-
-
-
válasz
jerry311 #6448 üzenetére
És nem kiabál a router, hogy ugyanabban a subnetben van a két port, mikor beállítod az IP-t? Bevallom sosem próbáltam, csak rémlett valahonnan. Na igen, így elég volna, csak kérdés, mit csinál a TP-Link azokkal a csomagokkal, hol a source IP 10.x.x.x, merthogy ő elvileg nem tudja, ki az, mi az. Vagy egy kutya alapon routolja az is?
-
-
-
válasz
MITsoultions #6287 üzenetére
Szegény FecoGee meg pont most van Londonban
-
válasz
Cyber_Bird #6129 üzenetére
Szlovákia. Ugyanakkora balkán, mint Magyarország, csak egy lakás 2-3-szor drágább, mint nálatok. Te hol kapod azt a 120 többszörösét, otthon?
-
válasz
Cyber_Bird #6127 üzenetére
Hát nem tudom, lakótársam apja egyszerű gyomororvos, és két házuk van, meg egy lakásuk, és nem a mo.-i nevetségesen alacsony árak mellett.
-
-
-
-
Köszi mindenkinek
-
-
Egyébként ez a Pearsonos regisztráció hogy működik? Meg kell adni dátumot, vagy csak kapsz egy határidőt? Helyi vizsgaközpont elküldhet a p.-ba, hogyha csak Pearsonos regisztrációm van? Mert ugye ők ezzel veszítenek egy valag pénzt.
-
válasz
PumpkinSeed #5807 üzenetére
The 1900 series software was available in two editions. Whilst the enterprise edition's Command Line Interface (CLI) had a strong similarity to IOS, the switches ran a unique software which was neither IOS or CatOS.
Wikiről
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
PumpkinSeed #5291 üzenetére
Azt hogyan?
-
-
válasz
kristofkax #4937 üzenetére
Bookdepository.com
-
És ezt most hogyan? Levizsgázok Routeból öreg szerint, aztán pl. SW, TS már nem lenne, csak az új, akkor azt hogy oldják meg?
-
-
-
-
válasz
Franky2Ster #4321 üzenetére
Kezdésnek szerintem segítene a pontos típus.
-
-
-
-
-
Köszi fiúk! Majd ha befejezem a Win server marhaságokat, belevágok...
-
-
Sziasztok! CCNP Route-ra mennyi idő böcsületesen felkészülni, ha nem akarom/tudom túlzásba vinni a tempót /napi max. 1-1,5 óra/?
-
-
-
-
-
-
Van itt olyan, aki vizsgázott CCNA Voice-ból? Mire lehet számítani vizsgán?
-
-
-
-
válasz
J0shu4M1ll3r #3021 üzenetére
Hát nem is Java kóder lesz belőled
-
válasz
attila199207 #2970 üzenetére
Figyelj, most milyen választ vársz? Akit ismerek CCNP szintű tudással, mind talált állást.
-
válasz
attila199207 #2966 üzenetére
A munka nehéz kérdés. Sehol nem fogják azt mondani, hogy "OK uram, van CCNA-ja, fel van véve", mert lassan mindenkinek van. Ez egyfajta alap, ami nélkül javarészt szóba sem állnak veled, legalábbis én másfél éve még ezt tapasztaltam.
-
válasz
attila199207 #2964 üzenetére
Én egy évig készültem CCNA-ra önerőből, de nagyon lightosan, szóval 4 hónap alatt odafigyeléssel még önerőből is meglehet, kurzussal meg végképp.
-
Ha nem vagy diák, akkor a képzés rohadt drága, IMHO nem éri meg. Én ebből a két könyvből tanultam:
Wendell Odom - Cisco CCNA Exam #640-507 Certification Guide - elég kaki stílusú
Richard Deal - CCNA® Cisco® CertifiedNetwork Associate Study Guide+ PT-ben, kitalált dolgok szimulációja + netes anyagok
-
-
Helló, CCNA Voice-ra milyen könyvet/irodalmat ajánlotok?
-
-
-
Jut eszembe még, mennyire nehéz ez a Voice a szimpla CCNA-hoz viszonyítva? Miből ajánljátok a felkészülést? Ha ezen a vizsgán elbukom, akkor a sima CCNA-m nem szűnik meg, ugye? Bocs, ha láma kérdések, de látom, ti képben vagytok
-
-
-
Helló! CCNA Wirelesst vagy inkább Voice-ot érdemessebb megcsinálni? THX!
-
-
-
Helló! Meg tudná valaki mondani, hogy mi mindent kell tudni konfigurálni szimulációra? Elég lenne egy lista. Kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged