- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
Hali!
Jovere erettsegizek s eleg kozel van a tovabbtanulas, eldontottem mar Cisco teren szeretnek dolgozni, de abszolut tanacstalan vagyok, mit kellene tennem. Itthon elvegzek egy egyetemet 5-6 evet vesz igenybe, utana palyakezdonek szamitok, fizetes s allas nem tudom mikepp van itthon ? Kulfoldre az egyetem megletetol fosok, ha ugye elvegzem akkor 5-6 ev itthon...
Calaki ha tudna nekem tanacsot adni e teren azt megkoszonnem!
Udv.
-
turbobusa
senior tag
-
-
turbobusa
senior tag
Lehet hülyeség, amit csinálok, de inkább megpróbálnék még itthon egy egyetemet műszakiinfó téren, mellette a Cisco-t pucra vágnám. Ennek ugye az a hátulütője, hogy 5 évet itthon kell maradnom. Tapasztalatot szerzek végül is, hisz rögtön angolul minden azért nem olyan egyszerű, mellesleg amit nem garantálok, de lehet még itthon is találok jó helyet, bár a külföldi fizetések nyomába biztos nem ér. 29 évesen ha akarok mehetek ki, előbbre terveztem, lehet nem jó így ahogy gondolom, de szerintem jobb ha több lábon áll az ember. 4-5 évet vesztek, bár ebből 2-3 év kint is elmenne a tapasztalat szerzéssel, beilleszkedéssel.
-
turbobusa
senior tag
válasz
Hedgehanter #2829 üzenetére
Remelem nem gond, hogy ilyet kerdek, de Neked van diplomad vagy Cisco vizsgaid vannak "csak"?
-
turbobusa
senior tag
válasz
Hedgehanter #2826 üzenetére
Ha Cisco-m van akkor milyen esélyem van munkát találni, hozzávetőlegesen mennyire fizetnek meg itthon, illetve külföldön? Diploma nélkül gondolom mindezt...
-
turbobusa
senior tag
válasz
Hedgehanter #2814 üzenetére
Az a baj, ha nem megyek felsooktatasra a mostani helyzetben, akkor eleg sokba kerulne a cisco vizsga. Rendszergazda szeretnek lenni amugy...
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Lassan esedékesé válik a továbbtanulás és nem tudom pontosan, mit takarnak ezek az elvárások.
Néztem hirdetéseket, itt írják felsőfokú szakirányú végzettség kell. Nem értem, most egy komplett Cisco vizsga elég vagy elvárnak még valami egyetemet is? Egyetem terén mi kellene akkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged