Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kowika87
tag
válasz
turbobusa
üzenetére
Azért az sem mindegy hogy mennyire "vágnád" a cisco-t. Egy CCNA szint self studyban 4-6 hónap alatt elsajátítható. A ráfordíott költség pedig ha veszel még OCG-t (könyv) durván 110-120 e forint. Ugyanez MCSA-E certekkel. Ezzel el lehet kezdeni dolgozni junior melókban.
Az egyetem ad cserébe 7 félév szemetet (tisztelet a kivételnek) +x év röghözkötést és ha nem voltál kitűnő akkor még x milló diákhitel a nem létező tandíjra
.
Én 21 évesen fejeztem be az iskolát (OKJ) azóta csak és kizárólag self studyban tanulok. Van 4 év tapasztalatom és elég jó fizetést tudok hazavinni.
Nálam a self study + cert nyert.
Amúgy meg egy cisco vagy ms certet ha beírsz a CV-be mindeki ismeri a világon, de az hogy mérnök informatikus vagy gazdaságinformatikus ? hát nem tudom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- MacBook Pro M1 16" 16GB/ 512 GB SSD
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- Unifi Ubiquity ER-4 Router + Unifi UCK G2 + 2db SFP Modul eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Silvercrest Rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
FecoGee
crok