Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bib
addikt
válasz
horvathpeter
üzenetére
Van akinél olyan a szoftveres környezet, hogy gondot okoz az adrenalin. Illetve nem akarják használni az adrenalin funkcióit.
-
Bib
addikt
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Én is a 25.10.1-en vagyok, nincs vele gond, Bf6 is megy stabilan.
-
Bib
addikt
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Nálam a BF6 működik de a 25.10.1 mégis jobb volt. Ez az adrenalin közben bezáródik, nagyobb a vga fogyasztás játék alatt. Én szűz windowsra tettem fel, de szerintem megy a levesbe nálam ez a driver. Nekem a 25.3.1 volt a best, csak sajnos az nem jó a BF6-hoz.
-
Bib
addikt
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Nálam semmi baj nincs vele szépen megy a BF6. 7800x3d-m igpuját azonnal tiltottam biosban annak idején mert nem használom.
-
Bib
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Rosszabb nem lett, szerintem ennek is örülni kell.
-
Bib
addikt
Közben kint van a 24.9.1 driver mai dátummal [link]
-
Bib
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
23.11.1-et, de legyalultam a 24 -est a windows-al együtt
. Maradok is ennél jó darabig mert a fluid motion frames nem érdekel. -
Bib
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én úgy letöröltem ezt a 24.1.1-et, hogy sicc.
-
Bib
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Én mindegyiket letöltöttem és a tulajdonságoknál a létrehozás dátumán is látszik, de főleg a driverek eltérő méretéből, hogy nem egyformák. Az a lényeg, hogy nem jelölik új verziókkal vagy nem nevezik hotfixnek amiért 2 naponta foltozgatnak rajta és ezt nem verik nagy dobra mert elég gáz.
-
Bib
addikt
válasz
Hoffer
üzenetére
Adrenalinban ez olyasmi mint az alaplapnál az offset.Tehát mindig változni fog, ha kell neki a kakaó akkor bekéri az energiát. Olyan nagy csodákat ezeken már nem lehet elérni mint korábban.Ha sokat fogyaszt vedd visszább az áramfelvételi korlátot vagy a max órajelet, ha túl meleg akkor állíts egyedi ventigörbét. A -- 20-30mv -al stabil kell legyen azért, nekem is annyi van csak a placebó miatt
-
-
Bib
addikt
válasz
watador600
üzenetére
freesync premium 144hz
-
Bib
addikt
válasz
watador600
üzenetére
Semmi probléma vele egyenlőre.Én az Amd által javasolt cleanerrel töröltem le az előzőt, de nem hinném hogy a ddu-val lenne gond. Próbáld esetleg az adrenalinból frissíteni a drivert.
-
Bib
addikt
válasz
watador600
üzenetére
Persze. whql-amd-software-adrenalin-edition-23.12.1-win10-win11-dec5-rdna
-
Bib
addikt
válasz
Askformore
üzenetére
Nekem is jó. Bár én friss 23h2-t telepítettem tisztán.
-
Bib
addikt
Beteszem ide is hátha másnak is hasznos.
Nem szeretem a tweak progikat, de ez a csávó kapott tőlem bizalmat [link]
Van tutorial, meg portable verzió. Én a képen bejelölt dolgokat kapcsoltam át aminek hatására nem áll vissza alapra az adrenalin.
-
Bib
addikt
Most már támogatja a 23.9.3 a Counter Strike 2-t is. Ezt korábban nem is írták nem? Most ez megint más driver egy kicsit?
-
Bib
addikt
Tegnapi kb5030310 windows frissítés óta minden reboot után visszaáll az adrenalin alapbeállításokra. Más nem tapasztalt ilyesmit?
-
Bib
addikt
Már frissítették a Release Notes-t
-
Bib
addikt
válasz
R0GERIUS
üzenetére
Nem használom nehezen, mert most is benne van,csak tudni kell hol kell keresni!
Amikor elindítod a driver telepítőt, akkor kicsomagolja alap esetben c meghajtóra/Amd mappa és ott lesz az AMDCleanupUtility.exe file.De külön is letölthető. Azért nagyszerű mert legalább ez nem telepít semmit, csak elindítod és csinálja amit kell. Ezenkívül a relase-ben a fontos megjegyzésnél:
Factory Reset has been temporarily disabled as a precautionary measure while we address isolated installation issues that have been reported during PC upgrades. Users may use AMD Cleanup Utility as a temporary option. -
Bib
addikt
Mi az a Microsoft Olive Optimized DirectML Stable Diffusion 1.5 ? Az jó nekünk?
-
Bib
addikt
válasz
abrtom87
üzenetére
Nem tudni milyen géped van , milyen windowsod stb. Egy win frissítés okozhat problémát, most ez aktuális, itt a ph-n is lehet olvasni róla. Újabb driverekben letiltották az eltávolítás opciót és csak frissíteni lehet. Én próbálnék egy friss windowst feltenni, winupdate-t futtatni, majd chipset driver és végül vga driver utána egyéb telepítés.
-
Bib
addikt
-
Bib
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Nincs vele baj, nem is hoz semmit, főleg ha nem játszol pl. grounded-el.
-
Bib
addikt
válasz
biznisz_man
üzenetére
Friss windows esetén is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálam ezt mutatja. Neked az a monitor nem valami g-synces cucc? Elvileg talán tudnia kellene az Amd freesyncet, de lehet hogy nem teljesen kompatibilis a téma.
Minden fura dolog megszűnt, még a starfield is jobban megy.

Amikor elindítod a driver telepítőt, akkor kicsomagolja alap esetben c meghajtóra/Amd mappa és ott lesz az AMDCleanupUtility.exe file.De külön is letölthető. Azért nagyszerű mert legalább ez nem telepít semmit, csak elindítod és csinálja amit kell. Ezenkívül a relase-ben a fontos megjegyzésnél: