Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
Shokkolo #12192 üzenetére
Megmondom oszinten nekem most mar lassan 4 eve kezd kisse unalmas lenni, hogy minden nap belepek, es megcsinalom azokat a minimalis dolgokat, amiket kb. 5 percben meg tudok tenni.
Heti kb. egy-ketszer van ra idom, hogy mondjuk foglalkozzak egy orat a jatekkal.
En teljesen f2p vagyok, en minden ilyen jatekot csak unalom es idouzonek hasznalom. Viszont most mar eljutottam oda, hogy egyszeruen nem fogom mar elinditani.
-
zola79
csendes tag
válasz
Shokkolo #11259 üzenetére
Üdv...
170-es evo nélküli herokkal is meg lehet csinálni, bár kell hozzá egy kis mák. Falon belül csak tornyok voltak nálam, bázis kialakítása olyan volt, hogy minél nagyobb legyen a megtett út.
Drui, cupi, vlad, dd, santa, pd ők voltak a herok. Skillben mindegyik 8-as, kivéve drui, ő csak 7-es.
Nekem viszonylag nagyon hamar volt akkora mákom, hogy a legfelső torony felől nem jöttek, és a nagy molta az 5. hullámban olyan szögben érkezett, hogy nem érte el a skilljével.
Jah és nem vagyok benne biztos, hogy előny a magas hero base lvl. Nem nagyon kéne kiugrálniuk falon kívülre.
Nem ez a bázis volt, de ehhez hasonló. -
-vitya-
őstag
válasz
Shokkolo #11263 üzenetére
S-t simán lenyomtam vagy három hónapja, hasonló, de sokkal bénább/kisebb bázissal... akkor még csak 3db evo-s hőssel....
szóval összejöhet az! Ahogy látom, Te most már jóval előrébb állsz hősökben, szóval véges számú próbálkozásból meg kell legyen.
http://prohardver.hu/tema/castle_clash_online_strategiai_jatek/hsz_10487-10487.html
-
-
e=mc²
őstag
válasz
Shokkolo #10486 üzenetére
Termeszetesen nem, de gondolj bele, hogy szerinted az IGG foglalkozik azzal, hogy megnezi, hogy na itt van ez a Shokkolo nevu user. Nezzuk milyen heroi is vannak... aha, na akkor most o nem kap egy darabig. De varj, hisz o szokott fizetni. Ahha, nembaj, kell meg love, a csuszkat lejjebb vesszuk. Ha befizet meg egy vagy ket 20$ csomagot akkor a csuszkat kicsit magasabb pozicioba tesszuk. Majd ranezek egy het mulva ismet mennyit perkalt be...
Vagy ki is a kovetkezo, ahha e=mc² user, na o elvegetal itt mar honapok ota, nembaj, amugy se fizet, minek allitsak rajta barmit is. Mondjuk ha egyszer befizetne, (mert az szokott lenni az attores, ha mar egyszer fizet valaki akkor kesobb is fog) akkor lehet feljebb tennem azt a %-ot, de addig nem.
Eselytelen mar ezt megcsinalni tizen embereknel is, nemhogy tobb ezer, netan szazezer userrel... (Google Play szerint 50 milla letoltesnel jar es 3,5 millioan ertekeltek - csak hogy meglegyenek a szamok)
Itt van egy "random" "motor", ami tobb, mint valoszinu, hogy nem random, csak szamunkra az, hiszen ez a ceg is a jatekbol, az userekbol el. A fentieket meg lehet tomegesen csinalni, de akkor masnak se kene kapnia egy adott idoszakban. Ha meg igen, akkor a tobbinek is.
A fentiek az en agyszulemenyem, persze lehet, hogy ez mind nem igy van.
-
e=mc²
őstag
válasz
Shokkolo #10484 üzenetére
En kb. kicsit utanad kezdtem a jatekot, de ennyit nem kellene szamitson az, hogy fizet-e az ember vagy sem.
Ha a jatek mar keseruseget okoz, az mar nem jo, akkor szerintem abba kell hagyni. Azert van, hogy szorakozz. Ezt dobta a gep. Azzal jatszunk, ami van. A mogotte levo mechanizmusra meg a rohadt budos eletbe senki nem fog rajonni, igy csak folosleges a mergelodes es a panaszkodas.
Ha tetszik jatszunk, ha nem nem.
-
e=mc²
őstag
-
Mike
veterán
válasz
Shokkolo #9903 üzenetére
akkor félreérthetted. már többszőr írtam erről, tudom, hogy ez kényes téma, főleg itt, ebben az országban ahol össznépi sport másnak a zsebében túrkálás, ahol ciki valamire költeni, vagy gazdagabbnak lenni mint a többiek, de mindenki arra költi a pénzét amire jólesik. én biztos nem fogok erre elkölteni százezreket, de elköltöm másra, és lehet, hogy pont olyanra, amire meg más nem költene.
De az én pénzem arra költöm amire akaromMaximum olyan szempontból lehet érdekes, hogy itt van az egyik fórumtárs, rengeteg hőssel, és pontosan látom, hogy nekem sosem lesz 3 moltanicám, de ez meg az én szoc. problémám, ő azért dolgozott, hogy legyen neki.
ugyanakkor ha betszel egy képet, hogy van 27k gemed, akkor millergeci vagy, mert azért raktad be, hogy mindenki lássa, neked mennyi van, ilyenért meg jár egy kis bors az orrod alá, ne érezd már magad annyira jól
és nem érdekes hogy freeből van, mert nekünk nincs ennyi
de ezt nem kell annyira komolyan venni, ez egy fórumremélem érted
-
Mike
veterán
válasz
Shokkolo #9896 üzenetére
bocsánat, de én nem sajnálom másoktól a pénzt, sőt örülök ha van neki. max az IGG-t irigylem, de azt is amiatt, hogy miért nem ilyenbe vágtunk bele 5 éve
csak poén volt, már írtátok hogy ingyenes volt amikor ezt írtam, csak eszembe jutott a sims2-ből amikor tekerte a gépet és közben nevetett a sim
úgyhogy hogyjuk Magyarországot, én nem vagyok átlagmagyar, nekem nem fáj más sikere, sőt
minél több sikeres és gazdag ismerősöm van, annál jobb -
Csillagkuty
tag
válasz
Shokkolo #9664 üzenetére
Nekem az, iszonyat sok ido, en meg turelmetlen vagyok.
A gemet sajnalom ra. Meg csak 18-19es szintuek az arany tarolok.... 3 epitom van.
Mike: Az expert szivas de tul lehet elni. Minden nap csinalj meg egyet, mar csak 4 kell neked es megvan az 550. Repulo hosokkel konnyebb.
Nem az osszelopkodassal van gond, hanem hogy 3,4 milla meg csak a kapacitasom...
-
xltt
tag
válasz
Shokkolo #8704 üzenetére
Én is hasonló véleményen vagyok. Egyedül a Cupidra mondanám, hogy megéri (+10%). Esetleg még a Vladra, hogy OP-bb legyen, de a többié messze nem ér 80k shardot...
Nova96: Engem csak azért zavar, hogy nem lehet egyből felfejleszteni, mert most várhatok kb. 1 hónapot, hogy feljebb nyomjam az arany tárolókat. Vagy elköltök darabjáért kb. 1800 gemet, hogy egyből kész legyenek. Szóval kicsit érdekes, hogy nesze itt van, de jó esetben is 2 hét mire használhatod (5 építő egyből kezdve 13 nap/ db). Most nekem csak 4 építőm van, de lehet ezért beruházok az ötödikre.
-
Csillagkuty
tag
válasz
Shokkolo #8654 üzenetére
Ááááá, lenne új hős ehhez is, aki a falakat bénítja, pl. Wallock, vagy Wall-Lock
(#8648): A kinézet váltás jó, örültem, mikor tavasszal lecserélték a téli dekort. Lehetne őszi is.
Annak örülnék, ha a fákat, bokrokat is át lehetne helyezni. Kitörölni nem akarom mindet. Tudom, játék szempontjából felesleges, de tetszenek na.Hessian: Grat a mighthoz! Nekem még sok hero helyem van, úgyhogy nincs vész. 4 PD? Nemrég még csak kettő volt, most meg hullanak?
-
Mike
veterán
válasz
Shokkolo #8512 üzenetére
mert ha egyesével roll-olsz, az nem ugyanaz
max ládát nem nyitsznova96:
szvsz nincs túl nagy jelentősége a bázisnak, persze vannak alapszabályok
én is meg tudom csinálni a P-t is, ha úgy adódik
máskor meg az O-t se
hősökön műlik kbkeszo
szórd szét jobban a tárolókat, hogy ne csak egy kicsit csipegessenek, hanem menjenek végig teljesen
ne tegyél ki hero bombákat, mert én pl. azoknak nem szoktam végigmenni, hanem kilépek
aknás embernek én nem adok 10 óra pajzsotfejleszd ki a hóvihart, és ha kell pénz/mana, szedd össze a többiektől
-
repeek
tag
válasz
Shokkolo #8385 üzenetére
Nekem a késő esték jönnek be. 9-10 körül 150es rollból jött mostanában elég sok legend. Egyszer volt egy vitám a live supportal .
Követeltem hogy, mondják meg mennyiaz esélye hogy legendet kapok egy rollból. Nem voltak hajlandók. Mondtam hogy ,ha fizetek valamiért akkor jogom van tudni mit kapok a pénzemért. Végül azta választ kaptam hogy, azért nem tudja ezt megmondani mert ez a ráta nem fix. Folyamatos változik/változtatják. -
repeek
tag
válasz
Shokkolo #8383 üzenetére
Gratuala a herokhoz. Nagyon szerencsés voltál. Én volt hogy 14k-t rolloltam egyszerre és egy ninja jött.
Am én ilyen statisztikai célból tartok vagy 40-50 accot. Szerver karbantartások után el tudok pörgetni olyan 20k gemet. Persze az nem teljesen ugyan az . Mivel ugye nem egy accon történik a roll. -
-
Csillagkuty
tag
válasz
Shokkolo #8376 üzenetére
Nekem is most sok van, amivel foglalkozni kéne, de inkább úgy vagyok vele, legyen meg, aztán majd foglalkozom vele. De mégis a tudat, hogy megvan.
Druid a top játékosoknál is ott van, meg Pixie is. Ha druidnál nincs jobb healer nem fogom lecserélni, nagyon sokat gyógyít, nálam olyan 14-15 ezer körül perpill azt hiszem. Ráadásul life drain crest van rajta, minden ütésnél magát is gyógyítja.
-
Csillagkuty
tag
válasz
Shokkolo #8365 üzenetére
Nem semmi akaraterőd van, hogy összegyűjtesz 20k gemet.
Én nem bírom ki, olyan 2-3 150 gemes pörgetést szoktam egyszerre, szerencsére így is jönnek gyakran. Ma pl 2-ből egy Atlanticore. Van már pár, de mégis esett legend.
Death Knight azt hittem nem lesz ilyen hasznos, de egész sokat használom, és meg vagyok elégedve vele. Szeretem na.
Warlock még kérdéses, nincs elég HB és shard foglalkozni vele, ma Santát updateltem 9 csillagosra.Netkoo: Grat! Azt hiszem Druid, de majd a többiek megmondják.
-
-
repeek
tag
válasz
Shokkolo #8143 üzenetére
Namégegyszer
.
War god jobban bejön nekem mint a berserk vladra .
Közepesen veszélyes szituban is elvan berserk nélkül az 5ös life drainnal is.
Viszont ha rámegy minden akkor a berserk sem menti meg.
War god meg aoe heronal mindig jó. Nem mindegy pl hbmen vagy raiden hány skillből tarol -
-
Csillagkuty
tag
válasz
Shokkolo #7971 üzenetére
Shokkolo: Persze a shardos hősök közül a Immo és Siren kivételével mindegyik kipörgött, azokat nem említettem, de az igazi a gem only hős.
Most már én sem görcsölök annyit, hogy jöjjön PD vagy Vlad. Egyszer csak megkapom őket.
Moltanica szép lenne, az biztos.
Pulffy: Nekem sem jönnek jó talentek, sorra csak a Flame guard 1/5, vagy Blade shell... nem szeretem őket. Én pl egy jó Berserkre vagy Life drainre várok, de hiába.
-
Csillagkuty
tag
válasz
Shokkolo #7919 üzenetére
Shokkolo: Köszi!
Annyira nem, elég sokáig nem kaptam jó hőst, a SM-ig Santa és Aires jött. De nem panaszkodom, örülök, hogy ennyi is jutott eddig. Remélem, a többi is kipörög majd.
Mike: Csak jön egyszer!
Van egy kis accom, mikor vendégként léptem be, adott egy új pályát 12000 gemmel. Elpörgettem, és jött Vlad és Cupid is. Örülök, hogy a rendes accomon is már van Cupid.
Pulffy: Azt mondják, Airesre a revitalize a legjobb, de nem tudom. Fogalmam sincs viszont, hogy egy 5/5-ös talentnél jobb e. Én lehet lecserélném. Nekem is 2/5 Revitalize van az Aireson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Wuthering Waves
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ALIENWARE Area-51 R5
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest