Új hozzászólás Aktív témák
-
Emerich1976
csendes tag
Alább nemigen meg minden nagyon drága, ha jól megnézem kevés pénzért csak szart kapsz, azert 100 dollár nem 3000 forint es nagyrészt csak azt éri meg megvenni, a windowson még mindig engedékenyebbek, androidon borzasztóan p2p. Legalább kivennék a gem rollból a shardos szarokat már azon felül is van annyi gaz hero azzal is el tudják rontani az ember napját.
-
Emerich1976
csendes tag
Ami viszont pozitív, hogy itt ott az ujabb op hero melett, újabb játékmódok is jönnek.
-
Emerich1976
csendes tag
válasz
Sanchez638 #12293 üzenetére
Aeriest én még használom mert 5/5revitalize talentel egyből rádobja az ellenre a csendet, ami sokszor nagyon jo előnyt biztosít. De van már hasonló hero gondolok a creation001 re ami silencel mar megvan evora vár addig nem tudok nyilatkozni rola akinek esetleg van kíváncsi vagyok a véleményére. Anubis viszont egy állat és nekem az Istennek sem pörög ki.
-
Emerich1976
csendes tag
Sajnos az Igg vigyáz arra, f2p játékosok ne szálljanak el, különösen androidon, ott aztán tényleg pénzfejde megy, windowsos még nyugisabb. De jo lenne Valaki mondana bármilyen jo trükköt arra, hogy kaphassak az új hősökből, ne vsak a shardos szarokat dobálja ha néha legendet dob is.
-
Emerich1976
csendes tag
Beadta Mechtessát , valakinek vélemény róla, érdemes húzni?
-
Emerich1976
csendes tag
Azért szerintem se olyan sötét a helyzet, azért simán el lehet nyoulni vel még mindig mert a famet még a p2p játékosok sem tudják kilóra venni.
. És továbbra sem költök rá egy fillért sem.
-
Emerich1976
csendes tag
Srácok kellene egy kis segítség tegnap óta nem indul a játék sem telefonon sem pc n, telefonon megpróbáltam újratelepíteni de leáll ezzel a hibakóddal a letöltés:803f8001 , a pc n a játék áll le ezzel a hibakóddal. Eddig semmi sem segített. Előre is köszi
-
Emerich1976
csendes tag
válasz
rolland88 #12114 üzenetére
Shardos hősök majd jönnek maguktól ez tuti, inkább a gemet gyűjtögesd és abból pörgess hőst meg legend hero cardból, na bból lesz csak sok shardos hősöd, de a shard másra jobb.
Például skillt húzni minél magasabb a skill annál erősebb a hős , tehát jobban megéri arra költeni.
-
Emerich1976
csendes tag
-
Emerich1976
csendes tag
válasz
Sanchez638 #12091 üzenetére
Trixi egy totál brutál, de Aeries is nagyon gyilkos ha becastol az elején neki nagyon kell a revitalize. .
-
Emerich1976
csendes tag
válasz
Sanchez638 #12089 üzenetére
Candyvel és leoval kicsit meg vagyok hasonulva, jók jók, de nem az igazi.
Nem találom a helyüket a csapatban.
-
Emerich1976
csendes tag
válasz
Herczi #12087 üzenetére
Akkor téged szeret az igg, én nagyjából egy hónap alatt elnyomtam 20 000 gemet , amit nehezen freeből összespóroltam, és nulla semmi, egy két shardos amúgy más semmi.
Pedig Lil nick izgatja a fantáziám, meg ami még kellene a heartbraker , esetleg anubis, de már nem tudom beszéltem a live supportal, amikor 8000 nehezen gyűjtött gemből csak egy nyavalyás paladin esett azt mondták rng............. király. Szóval ha valakinek van 90 % os trükkje örömmel veszem. Ja és windowson a HUN klánba esetleg aki akar jöhet , aránylag erősek vagyunk boss mesa4 mindig van, lassan lava isle.
-
Emerich1976
csendes tag
válasz
-ZeeZee- #12081 üzenetére
Szóval nem akarok ezen tovább vitatkozni, eddig sem akartam, de ha én hülye vagyok aki mindenki az, néz meg drakről vagy akármelyik másikról a youtubon valamit de itt van ez pl:
https://www.youtube.com/watch?v=LW4QR-ftbXQ
8/8 talent és a crestje nem ugyanaz de több is van , gondolom ezek csak okosabbak tőlem.
A másik meg hogy mindennél az aktuálisan működő százalékot írja ki, ha tehát nem működne a talent, akkor csak a kisebb százalék lenne kiírva mint a crestnél. Ne haragudj de valami elirás lehet , de szerintem ez így működik, hiszen akkor a crest egy baromság lenne , nem lenne értelme ha ugyanaz lenne mint talent, mert crest és talent ha ugyanaz akkor mindig a nagyobb szintű működik a másik meg mintha nem lenne.És köszönöm a válaszokat.
-
Emerich1976
csendes tag
Semmi gond mindenki pihen és izzadva gyűjti a free gemeket és szidja az igg-t.
Anubis heartbreker lil nick nekem is kellene.Dread Draknek milyen crest talent páros javasoltok, jelenleg life drain talen lvl7 van rajta lvl3 bullvark crestel.
-
Emerich1976
csendes tag
Duplaevoztam a skull knightot és a ghoulemet, nagyon kíváncsi lennék szerintetek melyik artifactot kellene hozzájuk csapni, esetleg talentet, a skull most 8/8 scorch talentel deadly strike lvl 3 crestel és a victor emblem artifactal fut, eddig ez így hatásosnak tűnik, talán, a ghoulem az axe of strife artifact, stone skin lvl3 crest és sajnos csak 3/8 bulvark talentel.
-
Emerich1976
csendes tag
Sajnos én sem találom, hogy mire lehetne használni, egyelőre csak tengődik az altarban 160 ra húzva, egynek jó de semmi különös, grimmfiend sokkal keményebb.
-
Emerich1976
csendes tag
Fortress feudra milyen csapatot használok, vagyis milyen összeállításokat, és taktikát.
-
Emerich1976
csendes tag
Hát szerintem erre nincs tuti , hogy mennyit mikor, a múltkor 8000 nehezen pörgetett gemet elcsesztem a nagy semmire.
Viszont van amikor 150 is elég.
-
Emerich1976
csendes tag
Kipörgött egy Pixie látom, hogy üt meg gyógyít, nagyjából szerintetek használható valamire?
-
Emerich1976
csendes tag
válasz
kiezTe90 #12036 üzenetére
Én azt mondanám , hogy elsőre csináld meg , hogy meglegyen a 6 hősöd, Valentina , Cupid majdnem elengedhetetlenek insane dungeounhoz, Cupid mindenképp. Amíg nincs Ghoulemed addig kell a druid , mert jól mondtad akkor nincs ami gyógyítsa a hőseid, tehát ha a szokásosban van ghoulem akkor adjad neki.
De a hat hős az szerintem nagyon kell tehát azt javasolnám húzd az épületeket amik kellene a hatodikhoz.
-
Emerich1976
csendes tag
Jah az király csak haszontalan.
Szerintetek Dracaxal érdemes foglalkozni?
-
Emerich1976
csendes tag
Sajnos az Aeries az achilles sarkam , még egyetlen darab sincs belőle.
-
Emerich1976
csendes tag
Hát nem tudom azért merit mehet az artifact fejlesztésre is.
Viszont méghogy jobban dobálja a hősöket 4500 nehezen megkeresett gemből lett megint egy Trixi meg egy paladin. Legendary hero cardot meg egyértelműen nem érdemes venni , mert csak shardosat dob, már jó ideje, sajnos hbáztam mert bíztam benne 13000 fölösleges merit költése csak , semmi értelme.
De ha Valaki tudna valami ütős trükkött a gem rollra , ami működik azt szívesen meghallgatnám. -
Emerich1976
csendes tag
Sráçok tudom itt majdnem mindenki androidon nyomja, de nincs valami info a windowsos frissítésről , mármint , hogy mikor lesz?
Az előzöhöz szólva pedig grizzly reaper , michael szerintem mindenképpen, talán a druid isa kötelezők közzé tartozik thunder good is képes csodákra, de én a többit már régen nem használom. Próbálj talentet keríteni mert azok viszont sajnos elég gyengék. A többit meg valami okosabb . -
Emerich1976
csendes tag
Azt nem mondtam , hogy én veszem a gemet , én is megharcolok, a nehezen csepegtetett free gemekért,de ma megint meglett a spec hero card , kaptam egy nagyon király paladint, amit gyorsan beépítettem Trixi képességébe.
-
Emerich1976
csendes tag
Szóval ez az LHC szerintem nem éri meg a meritet amit az ember rákölt, nekem csak a kommerszeket dobta az utóbbi időben, tehát inkább költöm más értelmes dologra, kár belé, viszont sajnos Ariest még sem card sem gem nem dobott, pedig jó lenne.
De ha már megvan annyi akkor szerintem próbáld egyesével, úgy kevésbé fáj.
Meg nyitás előtt kicsit nyomkodd meg immortepet., hátha segít.
-
Emerich1976
csendes tag
Segítséget kérnék , a telefonomon játszott játékkal hogy tudnék játszani a számítógépemen is?
Mire való az IGG ID?
Igg acc nem volt készítve soha mégis kéri, szóval ezt most nem nagyon értem. S.O. S! -
Emerich1976
csendes tag
Valaki volt már a Lava Islandon? Oda milyen csapat kell minimum?
-
Emerich1976
csendes tag
Na megint meggyűlt 10000 gemem meg a frissítés is megjött winphonra, mondom ellövöm, ekkora rakat kék zöld halmot már régen láttam amit kaptam, összesen egy Immorthep egy Champinyon, meg egy snowzilla, király, kapják be a hajam.
-
Emerich1976
csendes tag
Azt Valaki meg tudná mondani , hogy hogyan lehet ázsiai szerveren játszani vagy az csak számítógépen lehetséges , telefonon nem?
-
Emerich1976
csendes tag
Windows phonra telepíve lett a gyönyörű win10 , azóta a castle clash csak kisebb ablakban hajlandó futni, valaki meg tudná mondani mit kellen tennem , hogy újra teljes képernyős legyen???
-
Emerich1976
csendes tag
Annyi kérdésem lenne hogy orcsbanet érdemes esetleg ghoulemmel együtt használni?
Jelenleg Santa , Vlad , Pumpkin, Death Knight, Dread Drake,Ghoulem összeállítást használom, az újak még most kezdik beérni a régieket, azért nem tudom mennyire használhatók, függőben van az Orcsbane, Snowzilla, és Candy Kane . -
Emerich1976
csendes tag
Összeszedtem nagy nehezen 10000 gemet, ma elpörgettem, a második húzásra meglett a pumpkin, utána két death knight 1 orkbane , 2 trentaur 1 candy kane , és egy kalóz.
Szerintem jó kör volt, valaki tudna segíteni hogy ebből a csapatból mely hősök a leghasználhatóbbak, és mire?
-
Emerich1976
csendes tag
Srácok kérnék valami nagyon okos windows phonos emberkét mondja már meg mi a nyavajáért nem tudom újra telepíteni ezt a nyamvadt játékot? Előre is köszönöm!
-
Emerich1976
csendes tag
válasz
CoolMan #11125 üzenetére
Segítség kellen elkezdtem telepíteni a frissítést de elmegy egy ieig és megáll, windows phone lumia 535, eddig sose volt semmi gond,más működik is rendben , de most se frissítés se régi castle.
Valami ötlet mit tudnék csinálni?
A játékot már eltávolítottam , hogy újrarakom akkor előlről, de sajnos ez sem működik. -
Emerich1976
csendes tag
Sziasztok, keresnék egy magyar klánt, de windows mobilon , nem androidon, jelen pillanatban 35000 mightom, van , de sajnos amerikai klánban vagyok ami állandóan szétesik, lemondanak a vezérek stb, persze így bukjuk is a torch battlékat, mert mindig a végére nincs online player, tehát kellene valami jó hazai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest