Új hozzászólás Aktív témák
-
leni27
újonc
Kifogott rajtam az expert dungeon,lerakom a guard angelt és ugyan úgy sebződnek a heroim. Ez most hogy?
Nem tudok bejutni sem nem hogy letarolni a pàlyàt.... -
leni27
újonc
Sziasztok! Ugye mindenkinek van olyan acc a készüléken amin jàtszik hogy qvestlogin vagy mi...
Annak az emailjàt hol lehet megnézni vagy àt lehet rakni màsik emailre? -
leni27
újonc
Sziasztok. Szeretnék segitséget kérni azzal kapcsolatban hogy volt nekem régen egy accom aminek elfelejtettem a gmailjàt.de most azt olvasgattam hogy lenne rà lehetőség hogy az igg vissza adja nekem. De mivel az angol tudàsom nem kicsit hiànyos igy el sem tudok indulni a dologgal.hozzà értő segítőkész embert szeretnék megkérni hogy mit is kellene tennem ezzel kapcsolatban.előre is köszönöm
-
leni27
újonc
válasz
KohanTroon #11730 üzenetére
Igen? Hasznàlható hero? Nem nagyon nézegettem csak annyit làttam hogy a tg-hez hasonlitható kis drakesz beütéssel.de viszont cd-s a skillje azokat meg annyira nem prefaràlom...
De valamennyit tolok a skillbe és meg làtjuk.
Ja és nem mellékesen köszönöm a Reno klànnak a befogadàst rem idővel hasznos tagja leszek a csalàdnak -
leni27
újonc
válasz
Sanchez638 #11728 üzenetére
HACK..ilyen csak a mesében van...
-
leni27
újonc
válasz
KohanTroon #11726 üzenetére
180-as a pd-m pl..... Nincs evos herom.. Igy értettem a középszerűt. Am igen jobb a roll elsőre kaptam is egy lady leot
-
leni27
újonc
Sziasztok!! Aktív magyar klànt keresek. Torchal,Guild Warral. Napi 6-7óràt tolom. Igaz majd màsfél évig nem jàtszottam a szemét rollok miatt.Így sajnàlattal làtom hogy vissza estem közép szintű jàtékossà. De rajta leszek a jàtékon. 40000 felett van a mightom.köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest