- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
-vitya- #11814 üzenetére
Egyetértek vitya, egyrészt nem tudom mire költ egy guild manapság shardot (boss3 + boss5 ? 75 fős klánban nemhiszem hogy probléma ) másrészt ha heti 2 torch battle-t maxolsz akkor is napi átlagva leosztva 3k hb meg 230 shard a bevétel. Aki nagy, annak nem kell, aki kicsi annak jól jön persze de akkor se kelnék fel érte hajnali 3kor
KohanTroon
Szerintem reklám helye is lehet nyugodtan
én is azért írtam ki ide mert olyan emberekhez jut el az info akikhez máshogy nem
Robertinyo
Grimfiend állat igen, főleg hogy sk counternek lett csinálva (buff removal) nekem sajnos nincs, de én se nagyon tudnám hova rakni
Egyik guildtársam devo 180as gfjét arra használja gw-ben hogy a most menő lóhere basek közepét kitakarítja, hero baseket lerombolja, így nemcsak a buffot de a hero base által adott defense bonuszt is leszedi róluk, jó az a range amiben üt
Lava ügyben meg javaslom hogy beszél BettiBy-vel ha a klánhoz nem is akarsz csatlakozni lehet elfér egykét külsős lavaba, nálunk is van egy-egy ilyen.
-
KohanTroon
tag
válasz
-vitya- #11814 üzenetére
Egyetértek Veled , de BettiBy védelmében el kell mondanom , voltam tagja a klánjának és egy nagyon kellemes társaságot ismertem meg , ha odamész és elfogadod a feltételeket nem fogsz csalódni -én sem a feltételek végett jöttem el onnan-
Nyilván a klán nem lehet erőssebb mint a leggyengébb tagjuk , ezért fogadom el a hozzászólásodat , ezt én már sokkal régebben próbáltam megértetni , egy teljessen más klánban -reménytelenül .
Viszont én megtaláltam a tökéletes klánt , de ez nem a reklám helye ...
Mindenkinek további jó játékot , ismétlem JÁTÉKOT . -
törölt tag
válasz
-vitya- #10971 üzenetére
Én értettem. Totem úgy tudom base -ből lesz, vagy base alapú.
Majd meglátjuk. Toronyként durva lenne, mivel elvileg átveszi a képességeket. Teszel egy cupidot, meg mellé a többibe santakat, aztán halál.
Szerk.:
Én úgy képzelem el a dolgot, hogy a baset lehet fejleszteni, ahogy a tornyoknál is 3 fajtára. Aztán lehet tévedek. -
Mike
veterán
válasz
-vitya- #10878 üzenetére
gondolom aki legelöl tart, abba olvadnak bele a többiek
egy kis acc-kal vagy egy újjal meg lehet tartani a régi klánzt, így nem veszik el semmi.nálunk is így van csak 20:30-kor mesaval indítunk
ki szava dönt? ahogy a többieknek jó
nálunk a vice aki akkor is akar bossolni amikor a többiek nem, és mondjuk aznap fel sem léptek
de nem presztizskérdés ki leader, vice, ki nem, igazából nekem édesmindegy, én nem ragaszkodom ilyenkhezmi lassan a 60k-t verjük, de legalább van boss4, igaz leverni nem tudjuk
-
Mike
veterán
válasz
-vitya- #10872 üzenetére
lehet össze kellene fogni több kis klánnak, megtartva a meglévő értékeket. egyedül a bosst kellene megszervezni, a mesa maradhatna úgy mint eddig, ugyanazokkal az emberekkel, a megszokott időpontban, de lenne torch meg wg
igaz ha nem nyerünk sem dől össze a vlágés igen, bossra össze szoktuk dobni a shardot, de csak ha valaki benne van, és ha elfeljti sem dől össze a világ, majd bedob valamennyit később (becsületkassza, mert senki nem írja, ki mennyit rakott be) és ha valamit szeretnénk, mint most a boss4-et, akkor meg mindenki berak annyit amennyit gondol vagy tud.
az összevonással egy baj van max, sajnálod az eddig beleőlt shardot, igaz a másik klánban is minden megvan ami eddig is, tehát mégsem ment veszendőbe teljesen. meg lehet csinálni egy új acc-ot, és átadi neki a régi klánt, hogyha az új nem jönne be, akkor még mindig vissza lehet menni a régibe.
-
maigret
csendes tag
-
repeek
tag
válasz
-vitya- #10451 üzenetére
Nekem az is feltűnt hogy marha sokat ad mostanában zöld herot rollból .
Régebben nagyon ritkán volt ilyen . Ha hero jött akkor szinte mindig kék volt .
Mintha állítottak volna valamit a rátán . Napionta 40-50 accon tuti veszem át a free gemet és rollolok . (ilyen statisztoka magamnak) , de mostanában rohadt ritka a legend .(#10455) Mike Sokan ezt csinálják .
-
TheHessian
tag
válasz
-vitya- #10200 üzenetére
Tok egyszeru.. kell egy nagyobb 7es korul nekem mar megvolt a max ha jol emlekszem. Egy 7/10es cupid. Meg egy champion.. az mindegy mekkora, csak ne haljon meg az elso stuntol.
Utana csak egy dolgot kell szem elott tartani hogy a tobbi hero ne stunoljon. Tehat vlad, tg, immo stb.. nem.mehet.
Ha dmget akarsz novelni, akkor snow, santa es olyanok akiknek nagy dmguk van ajanlott.Ertelemszeruen a comas talentes/crestes hosok is kuka.
-
-vitya-
őstag
válasz
-vitya- #10095 üzenetére
A két bekeretezett valami zavar a felületen a legjobban - egyszerűen semmi értelmüket nem találom, egyszerűen csak pont útban vannak a HBM/HT indításakor. Arról hallott már bárki, hogy netán ezt idővel eltüntetik? ;-)
Amúgy ötlet, a HBM S-hez? Santám és Moltanicám sajnos nincs, fizetni meg nem fizetek annyit, hogy akár csak a SM-et elérjem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest