Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankyShogun
csendes tag
Harpy queen jo hero ha igen akkor hova érdemes őt vinni?
-
FrankyShogun
csendes tag
Death Knight*
-
FrankyShogun
csendes tag
Nagyon nem beszél senki.
Majd én, kaptam egy harpy queent.
-
FrankyShogun
csendes tag
válasz
TheHessian #11680 üzenetére
Az komoly.. Köszi a válaszokat srácok
-
FrankyShogun
csendes tag
"Nagyok" akik HBM T körül jártok és már isanebe vagytok. Mennyi idő alatt szedtek össze 20 ezer shardot?? (HBM,dungeon,küldik,mesa vagy lava)
-
FrankyShogun
csendes tag
2 hét alatt jött: Valentina, aries, dread drake és még egy aries. A dread drake és a második aries csak ma jött.
-
FrankyShogun
csendes tag
Nagyon boldog vagyok. Sikerült összeszedni 550 lángot igaz 20k shardomba került mert druid meg sk skilljét kellett húznom de megérte így is mert már kb csak 2-3 hét és bírom húzni 10 csillagosra a hőseimet.
-
FrankyShogun
csendes tag
válasz
Nova96 #11641 üzenetére
Sajnos telefonról nemtudom szerkeszteni annyira csak más szöveget írni a gépem beadta a talpát. Nem bírok összeszedni 1 flamet expertbe az 550-hez csapatom pd,tg,skull,valentina,druid,phantom king mindegyiknek legálabb van 5/10-es skillje pd-nek 9/10 es megy varázslattal próbálom de nem megy.
Lássátok el légy szí valami tanáccsal.
-
FrankyShogun
csendes tag
Videóban malchik néven hívják aaevatrex a videósnak a neve vagy valami hasonló linkelni nem tudok telőn gépem fos.. De beírod youtubera castle clash malchik vagy megkeresed aevatrexet és azt hiszem a legújabb videója az..
Nova96 (#11637) Nova köszi az infót a skilljét eddig nem ismertem.
5 percen belül használd a szerkesztést! -mate3553
[ Módosította: Mate ]
-
FrankyShogun
csendes tag
Teloról nem tudok linkelni de youtubera beírod cc new hero 2016 megfogod talalni.
Már ez az expert dungeon is szívás nem hogy az insane.
Egy kicseszett láng kell az 550-hez és nem akar összejönni. :'D
-
FrankyShogun
csendes tag
Szerintem is jónak tűnik. 😊
-
FrankyShogun
csendes tag
Ti néztetek már az új hősről videót ha igen, vélemény?
-
FrankyShogun
csendes tag
Óóó már semmi megoldottam csak olyan torony romboló troopok kellettek.
-
FrankyShogun
csendes tag
Köszi.
Nem tudom mit csináljak expert 5 7/10-et nem bírom megcsinálni a sok stun tower miatt mar mindenhogyan próbáltam de nem jön össze. Van Pd-m 160 9/10 druid 180 5/10 sk 180 6/10 phantom king 160 5/10 valentina 160 5/10 thunder god 160 5/10. 4 varázslatot használok guardian, aries frenzy, aries fevor es az a fagyasztós de nem akar sikerülni egyáltalán ha esetleg valamelyik et cserélni kéne akkor melyiket ezeken kívül van ariesem snowzillam es immortepem. Segítsetek légy szíves.
-
FrankyShogun
csendes tag
Ti milyen tornyokat használtok olyan nagy hbm szinten és Q-ra mit ajánlotok?
-
FrankyShogun
csendes tag
Druid nem jobb buffra? Még dmg bonuszt is ad.
-
FrankyShogun
csendes tag
-
FrankyShogun
csendes tag
Köszi.
-
FrankyShogun
csendes tag
Nekem most is van 17 ezer vörös kövem nekem nem fogy, igaz még nem evolvolok meg kell olyan 2 vagy 3 hét mire meglesz az első EVO-s hősöm. Mit érdemes elösszor EVO-zni ezek közül szerintetek: Pd, skull, warlock, pixie, druid,phantom king, valentina?
-
FrankyShogun
csendes tag
Daily questes ingeyenes 150-es rollolásból jött egy valentina. 😃😁
-
FrankyShogun
csendes tag
Nem anyukámé apukámé..
amugy meg nem használtam neten szóval fogalmam se volt. Köszi a válaszokat
-
FrankyShogun
csendes tag
válasz
TheHessian #11547 üzenetére
Miért Hess? Talentbe nem jobb a deadly strike?
-
FrankyShogun
csendes tag
válasz
TheHessian #11535 üzenetére
Köszi. Csak expert 5/7-nel már nem bírok tovább jutni.. :/
-
FrankyShogun
csendes tag
Szerintetek dungeonba melyik 2 a leghasznosabb?? A tg,immo vagy snowzilla?
-
FrankyShogun
csendes tag
Vitya miért "virnyákoltál"?
-
FrankyShogun
csendes tag
Én most nagyon gondolkozok hogy rendeljek-e vagy ne.. 😒 Amúgy játszik valaki Windows phoneon? Mert magyar guildet nehezen lehet találni ami jó is most vietnámiba vagyok csak elég nehéz megérteni a másikat meg nincs hangulat de amúgy nem rossz..
-
FrankyShogun
csendes tag
Köszi a válaszokat. 😊
-
FrankyShogun
csendes tag
Nekem van PD-m, skullom, pixiem meg warlockom 42 mightnál elég szerencsésnek érzem magam csak néha jön a kísértés hogy vegyek gemet.. De így szerintem nem fogok.
-
FrankyShogun
csendes tag
Akkor az úgy nem is olyan drága
-
FrankyShogun
csendes tag
Köszi a választ én nem gondoltam volna hogy ez egy ennyire "intim" téma lehet hogy túl nyílt vagyok.. 😃
-
FrankyShogun
csendes tag
Ti mennyi pénzt koltottetek eddig a jatekra es mennyi idő alatt és havonta rendeltek vagy egyszerre nagy adagba?
-
FrankyShogun
csendes tag
Köszönöm a választ tudom hogy úgy könnyebb de en 50 valamennyi ezer forintot nem vagyok hajlandó fizetni egy spirit mage-ért a többiről nem is beszélek..
-
FrankyShogun
csendes tag
Szerintetek hogy insane dungeonba eljussak vagy hogy a végéig elérjek oda elengedhetetlen hogy költsek pénzt a játékra?
-
FrankyShogun
csendes tag
válasz
Emerich1976 #11152 üzenetére
Szia! Én is wp-s vagyok azt ajánlom rakd újra a telódat teljesen nekem is volt már ilyen problémám az segített de ha újra rakod ne csodálkozz rajta hogy lassan tölti le valamiért, foggalmam sincs miért de az a lényeg hogy ne nagyon törölgesd le a telefonodról mert hát wp-n elég problémás a CC...
-
FrankyShogun
csendes tag
Simán
Már csak skilljét kéne felhúzni most még csak 3/9-es (windows phoneon játszok..)
-
FrankyShogun
csendes tag
Tesi óra előtt jött egy PD annyira örültem neki
..
-
FrankyShogun
csendes tag
válasz
Csillagkuty #9187 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, akkor mar csak a pixit es a druidot húzom.
-
FrankyShogun
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. Szerintetek ezek közül a hősök közül melyiket érdemes húzni (skill/szint) Snowzilla 3/10 , Druid 4/10 , Grizzly Reaper 3/10 , Pixie 3/10 ,Succ 1/9 , Pala 1/9 a Druid 93-as Succ Pala 60 a többi 80. Melyiket érdemes hagyni end gamere?
-
FrankyShogun
csendes tag
Szerintetek melyiket vegyem meg előbb championt vagy succubust? HBM-re és bossra akarok rámenni..
-
FrankyShogun
csendes tag
Végre sikerült megcsinálni a B HBM-et.
Van paladinom, druidom, thunder godom, ninjám, assasinom szerintetek bossozáshoz assasinon kívül még mit cseréljek le és mit vegyek még hozzájuk?
-
FrankyShogun
csendes tag
Ezaz jött egy thunder god.
Amúgy miaz a release?
-
FrankyShogun
csendes tag
Szerintetek melyik helyébe tegyem a druidot 60-as painda vagy 60-as assasin?
-
FrankyShogun
csendes tag
válasz
skorpio6369 #2425 üzenetére
Köszi.
-
FrankyShogun
csendes tag
Szerintetek melyik helyébe tegyem a druidot 60-as painda vagy 60-as assasin?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest