- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-vitya-
őstag
Sziasztok,
A Black_Rose guild (android) új tagokat vár, feltétel minden GWn mind az 5 kard letolása, természetesen mightnak megfelelő pontszámmal, aktivitás, türelem.
Magunkról:
- Általában GW, FF győzelem.
- Boss3/4 20:00, Boss5 20:30
- Maxos Guild.
- Lava 4 - 3, Infernal Summit 1-3 segítség, akár csapatok kialakítása.
- Aktuális GWn segítség kisebbeknek üthető ellenfelekről, nagyobbaknak videók a Top5 beütésekről.
- Játékkal kapcsolatos információk, tapasztalatok megvitatása.
- Játékbeli több éves tapasztalat, valamikori Top50 - Top100ban edződött játékosok.Annyit még, hogy nagyon örülnénk, ha sok kezdő, kis mightos tag jönne hozzánk, akiknek segíthetnénk, irányt mutathatnánk - így gyorsabban, erősebbre fejlődhetnének.
A csütörtök/vasárnap GW tényleg kötelező, szabályzatban van, aki kihagyja, attól elválnak útjaink. HA valaki előre jelzi, hogy nem fog menni, azt természetesen megértjük ;-) -
-vitya-
őstag
válasz
vendingo #11841 üzenetére
ha androidon játszik, akkor ott van egy szuper fícsör, calendar-nak hívják, és mindenféle emlékeztetőket lehet beállítani. Már ha valaki olyan szita aggyal rendelkezik, h egy heti 2x történő, fix eseményt elfelejt. Ráadásul 24 órája van az 5 csatát lerendezni, szóval ... kifogásokat lehet keresni, de minek?
-
-vitya-
őstag
válasz
BettiBy #11813 üzenetére
idézem: "- torch általában max reward, aki nincs ott bedobja "
ezzel sosem értettem egyet.
Azaz, ti úgy gondoljátok, hogy a végtelen mennyiségű shard a guildben jobb, mint az erősebb tagok, akik megtartják és saját maguk és a guild javára fordítják...?btw, magyarként azt kell, hogy mondjam, hogy aki kötelezően elvárja itt a torch-ot, az hülye (bocs)
segítek: lehet kicsit a torch jelentőségét emelni, és affelé lökni a tagokat, hogy ott legyenek más módszerrel is, pl.:
torch napokon a boss fightok közvetlen a torch után tenni ;-)ezért (sem) tudnék nálatok tag lenni, én sosem tudok torch-on ott lenni, és be nem dobnám, az 100%. erre meg úgyis kidobnátok idővel
-
-vitya-
őstag
válasz
TheHessian #11680 üzenetére
akkó két hét,
, de nincs annyi...
mondjuk te mostanában lava2zöl, és nem jön shard onnan, én meg a mesa4-est számoltam, ahonnan meg az jön főleg - szóval akár igazam is lehet
-
-vitya-
őstag
online petíció a szívatós gem rollok és egyébb baromságok ellen
írjátok alá a video alatt ott a link, de ide is iderakom:
itteevan a link -
-vitya-
őstag
válasz
FrankyShogun #11548 üzenetére
nekem a DSel az a bajom, h esély függő. Nagyon üt, ha üt... hát köszi. így a biztos dolgokban bízom igazán, így enyém scatter + LD
-
-vitya-
őstag
válasz
FrankyShogun #11519 üzenetére
nyafogtam, hogy sokat költöttem, és egy év alatt se jött santa, moltanica stb-stb - felsoroltam párat, ami nem volt. Aztán adtak ajándék gemet ezért ;-)
-
-vitya-
őstag
válasz
TheHessian #11513 üzenetére
én pont most értem el a mino szintjét, azaz 153ezer gemet vettem összesen, 17 hónapnyi játék alatt. Most jelentős ideig nem tervezek többet költeni.
-
-vitya-
őstag
lehet, hogy troll, lehet hogy nem. Én kulturáltan válaszoltam neki, mert miért ne, és mert mindenki megédemli - addig amíg be nem bizonyítja, hogy hülye.
Fentebb írt Land, hogy nála lehet jelentkezni - ha jelentkezik és felvesszük, akkor pillanatokon belül kiderül, hogy trollkodás volt-e. Ellenkező esetben meg tőlem borulhat a sosemegnem ismerés homálya erre a dologra.
(és hát tudjuk: semmilyen kapcsolatot nem jó hazugsággal kezdeni... )
-
-vitya-
őstag
-
-vitya-
őstag
válasz
Moderált #11334 üzenetére
Semmi közöm a Whisky-hez, de kicsit védenem kell őket (is): a GW úgy működik, hogy aki már GWzhet, az nem mind egy csomagban van, és nem bárkit kaphat. A Whisky pl. nem kaphat minket (Vegzet) ellenfélnek - ott esélyük se lenne. De igen nyerhet a Whisky a saját körében, lokálisan lehet erős. Kisebb Mighton hasonló klán lehet nagyon jó választás. Itt ugye a kérdés már csak az, hogy milyen összetartó és mennyire jó hangulatú klán. Ugyanis ha kicsi a mightod, és a potenciál benned még nem olyan nagy (mert ha van 10k mightod, de van mellette 5 millió gem-ed, akkor mondhatjuk, h nagy a potenciál benned ;-) ) - sokkal erősebb klánba valószínűleg nem jutsz be...
-
-vitya-
őstag
válasz
Shokkolo #11263 üzenetére
S-t simán lenyomtam vagy három hónapja, hasonló, de sokkal bénább/kisebb bázissal... akkor még csak 3db evo-s hőssel....
szóval összejöhet az! Ahogy látom, Te most már jóval előrébb állsz hősökben, szóval véges számú próbálkozásból meg kell legyen.
http://prohardver.hu/tema/castle_clash_online_strategiai_jatek/hsz_10487-10487.html
-
-vitya-
őstag
válasz
TheHessian #11248 üzenetére
vagy de-buff hősöket is tehetsz, akik leszedik a rosszat a tieidről, mikor közel ér az ellen - ilyen valentina szerűeket ;-)
-
-vitya-
őstag
nem hiszem el, h nincs benne a játékban valami szívatási figyelési faktor...
- már két hete nem volt questben nekem talent refresh
- most UT eventen eltoltam 50 gem híján az összeset, hátha kapok valamit (perszehogynem)
- és, meg is jelent questben a TalentRefresh - de csak akkor jelenik meg, ha nincs épp refresh card-om! De ilyenkor mindig. -
-vitya-
őstag
válasz
TarakMachto #10966 üzenetére
az új totem/tornyokkal akár meg is valósulhat, ha az lesz amit harangoznak... ;-)
jössz mondjuk csak gyalogos egységekkel, valamiért repülőset egyet se hozol, van 4 totemje az ellenfélnek, és mind a négybe 10/10-es Mino-t ültet... ;-) puff-bamm, oszt annyi.
-
-vitya-
őstag
"az összevonással egy baj van max, sajnálod az eddig beleőlt shardot, igaz a másik klánban is minden megvan ami eddig is, tehát mégsem ment veszendőbe teljesen. meg lehet csinálni egy új acc-ot, és átadi neki a régi klánt, hogyha az új nem jönne be, akkor még mindig vissza lehet menni a régibe."
- egen. Ezek a gondok. pl. a 6 tagból 5en 30k shard befizetés felett állunk ;-)
fogós ravasz kérdés ez bizony... És ki adja fel a régit? Hozzánk csatlakozik be a másik kis guild, vagy mi őhozzájuk?
Ki szava dönt, h mikor legyen a bossfight? ;-) (nálunk pl. a gyerekek fürdetési idejéhez igazítottuk - így 9kor van boss kill, és kb 20:40 körül indítjuk...)
Az összeolvadó guild-ok eddigi vezetőinek nem mindnek lehet (Vice)Leader funkciója, kinek maradjon?;-)
stb-stb ;-)
-
-vitya-
őstag
Ez szép lett, mintha csak a mi Ars-Poeticánkat fogalmaznád meg...
Személyesen nekem hiányzik az a sok jó Fame, amit nem kapok meg, mert nincs GW a klánban, hiszen a guild valahol az 5 ezredik most... DE! ;-)
- csak barátokból áll, személyesen ismerjük egymást, és így 5-6 emberrel is teljesen jól elvagyunk. Boss3 meg megy simán, ugyebár ;-) Adó sincs. Minek? Ha valamit hirtelen fejleszteni kellene, akkor bedobjuk, és kész ;-)
- nem kell szenvedni, hogy most akkor ki mikor lépett be, mennyire aktív - a guild tagoknak kis gyerekeik vannak (soknak...), ha nem jönnek játszani akár egy hétig is, hát megértjük. Volt más, sokkal fontosabb dolga a való világban.
- egy ideje gondolkodok, hogy felvessem a többieknek, hogy fejlesszünk, vegyünk be más tagokat, de ez igen nehéz kérdés - vajon mennyit kellene beengedni, és milyen minőségű embereket (igen, nem a CCbeli minőségre gondolok!!) ahhoz, hogy megcsípjük a GW-t? nem könnyű kérdés -
-vitya-
őstag
válasz
pcpunisher88 #10814 üzenetére
ehh, Mobizen nem működik: recording stopped due to copyright or unexpected error - 998
-
-vitya-
őstag
válasz
vendingo #10817 üzenetére
most (két napja) írtam a supportnak, hogy már több mint 50k gemet rolloltam, és általában figyeltem, hogy akkor vegyem, mikor a moltanica és /vagy a santa akciós, de ilyen öreg "vacak" hősök nekem nem estek - most, hogy új (Artica) event only hőst hoznak a játékba, adjanak már moltanicát és/vagy santát, ne érezzem már kisemmizettnek magam, és legyen kedvem adni még nekik pénzt később is....
adtak 1400 gemet ajándékba, meg nagyon szomorúk ;-) és együtt is éreznek!
-
-vitya-
őstag
válasz
pcpunisher88 #10808 üzenetére
igazából vicceltem, persze örülnék, ha ilyen erős segítene a demonok ellen, de a mostaniakkal is megy minden... ;-)
más:
milyen telefonra telepíthető ingyenes video capture proggit javasoltok?
(tudom, h a legegyszerűbb BlueStack-el PCn, és ott videozni, de van, hogy nincs épp a PC nálam, és valami felvételért kiált ;-) )kipróbáltam vagy 5-6ot, és általában nem működtek, vagy rosszul, és a lényegük az volt, hogy minél többet spammeljenek engem különböző reklámokkal - tehát nagy csalódás eddig. Tehát ha valakinek van egy tényleg működő, jó ötlete video capture-re, az ne tartsa magában! ;-)
-
-vitya-
őstag
válasz
vendingo #10809 üzenetére
én is most kaptam a SM-em, még csak sima 157es szintű, 6os skillel, és már most tovább léptem miatta 4-5 db expert dungeonban, már látom a fényes jövőt, hogy kis mákkal (meg kitartással) eljutok az insane-ig, hogy végre unlockolhassam a maradék artifaktokat
de valóban 7-8-9-10es skillen lehet az igazi...
(de most a PD 10esére tolom a bogyókat ;-) ) -
-vitya-
őstag
válasz
pcpunisher88 #10805 üzenetére
szép...
leszel a barátom? lécci-lécci-lécci
DD ;-)
(de tényleg nem semmi, engem egyszer nyomott le egy minos srác, látványos volt, 3 sec volt a csata (sima raid) - de ez így még impresszívabb)
amúgy miért ne lehetne saját videót feltölteni, simán lehet
-
-vitya-
őstag
válasz
TheHessian #10803 üzenetére
hát, én a múltkor olyanokat döbbentem... törölnöm kellett vagy 5öt az elejéről -
nekem így 60ezer might felett kicsivel van több, mint 8900 pontom, evolvált herokkal ahogy kell, és a friend listemen 100++ de inkább 120++ ezres mightosoknak volt 6500-6900 pont, 7200 egy evolvált heroval... Szóval jó azt frissen tartani, mert lehet valakinek marha nagy might-ja, de lehet, h közben abba hagyta a játékot, és semmit se fejlődik. Aztán ott marad alacsony pontszámmal, egy közepesen erős hős (mai viszonylatban) csapattal.Ki kell gyomlálni ezeket, rendszeresen ;-)
-
-vitya-
őstag
hogy én mit szívok itt az expert dungeonokkal... a 7es pack-ból vagyok a 3adiknál (a második nagy nehezen meglett 3 flame-re), de most szépen kiírtottam a csapatom.
jútúbon néztem, és jól megváltoztatták ahogy látom az experteket, mivel az ezekről szóló videókban teljesen máshogy néz ki!
ráadásul ugye se mino, se santa, se moltanica nincs, szóval abból kell főzzek ami van.
ötletek?
van valahol elég friss video netán? a legjobb lenne, ha a mino/santa csodák nélküli megoldás lenne vázolva valahogy ;-) -
-vitya-
őstag
válasz
TheHessian #10733 üzenetére
persze, a minél később dologgal abszolút tisztában vagyok, a legjobb lenne hajnal 5kor... de ki a franc kel fel + 50-100 heti ponttért hajnalban?
- én nem...
minden esetre, mióta az aries-nek megvan az 5/5 revitje, azóta azért könnyebb az élet
most próbálok összehozni egy második értékelhető team-et (értsd.: felső házban értékelhető, mivel a szokásos 950 heti pont körüli értékeimhez most is jó a csapatom) -
-vitya-
őstag
az update miatt, valami csodálatos 600pont feletti magasságba ugrott már szerdán a LostRealBattle heti pontszámom... Egy ideig örültem neki mint majom a farkának, aztán most leesett, olyanok közé ugrottam, hogy köpni, nyelni, de még bambulni sem tudok
D
azt hiszem maradok a heti 900-980 pont közti nyereményemmel... ez még jóóóó ideig nem megy ezer fölé...
-
-vitya-
őstag
200 gemes májtenensz - lehet jön a beharangozott update?
-
-vitya-
őstag
válasz
pulffy #10550 üzenetére
skullom van, life drain is van rajta, de nem hiszem, hogy az a fecske meghozza a nyarat...
mert ugye PD az kell, mert gyorsítás nélkül csak pár millát lehet sebezni - és akkor már két közelharci támad, a slow ilyenkor nem annyira lényeges, mivel úgyis egyből átfordul a másikra és kész.vagy hogy képzelted?
-
-vitya-
őstag
mivel most tervezzük, hogy unlock-oljuk a Boss4-et, így foglaljuk már össze a taktikákat ellene ;-)
szóval van:
1.: slowdown taktika - a tankot lerakjuk egyik oldalra, aki revive-ol, a többi hős távolsági, és mind Slow-t tol, így egy revive után a boss megfordul és elindul a többiek felé, de sosem ér oda, legalábbis 3 percen belül nem.2.: és a sosem procol a boss taktika: aries must have, és mindenkinek (akinek csak lehet) scater, minél magasabb szintű
a 4es boss immunis a stunra?
így nem jó ellene a jó öreg perma stun taktika - ezt ismerjük jól, tudjuk mi kell/kellenemilyen okosságok vannak még? milyen hősökkel? (crestekkel/talentekkel)
-
-vitya-
őstag
csak összejött már ez is ;-)
résztvevők:
Vlad, evo1/170lvl, 8/10, 2/8revive, insc: 94,crest: lvl3 WG set
Aries, evo1/166lvl, 8/10, 3/5revit, insc: 89, crest: lvl2 revive set
Druid, evo1/157lvl, 7/10, 5/8slow, insc:90, crest lvl3 HB set
PD, 180lvl, 9/10, 2/8revive, insc:98, crest lvl3+ Bulwark set
Cupid, 180lvl, 8/10, 3/5 revit, insc: 88, crest: lvl3 revive set
SK, 172lvl, 7/10, 5/5 condemnation, insc: 88, crest: lvl3 life drain set -
-vitya-
őstag
válasz
iamsterdamn #10466 üzenetére
majdnem azt mondtam, hogy csak a vlad és az aries jó ;-), de persze ezzel azért nem lenne igazam.
shardot ne használd el TGre, szerintem (semmire se!), menjen csak szépen a skill emelésébe...
szóval druida is menjen amíg nincs ghoulemed a vladdal és az ariessel - ezzel van 3 fix hősöd.
Na most, hogy melyik másik 3 jó ezekből?DK és Immo jó még valamire (egész sokra)
ezzel meg is van az 5 alap hősöd, amíg csak 5 hősbázisod van elég ez ;-)
majd rollolsz jobbakat. Shardból ne vegyél.
ez az egész szvsz.
(Ariesre minél hamarabb kerüljön revitalize)
-
-vitya-
őstag
Mostanában elég xarul adja nekem a gemrollnál (és bármilyen event esetén) a hősöket...
~ 15k gem elrollolva, 3 db lila zselé, a többi kék hős, kék zselé vagy még vacakabb
eközben a tojásokat törögetve, Uncover pörgetve, stampelve, stb - mindenből maximum ilyenek: 100 merit, 40 shard, 1000HB és így tovább.Gondolom nem akarja, hogy fizessek többet, különben nem dolgozna ennyire azon, hogy lerontsa a kedvem...
-
-
-vitya-
őstag
válasz
maigret #10363 üzenetére
hát végtelen lehetőséged van screenshotot lőni androidon -
http://www.makeuseof.com/tag/6-ways-to-take-screenshots-on-android/ -
-vitya-
őstag
na ez az artifaktos dolog.
Azt látom, hogy tényleg csak evolvált hősökre rakható. Mivel nézte a guild társam, hogy milyen neki, és nincs egy darab evolvált hőse sem, így nem tudom, hogy lvl 18 Relic Hall kell-e hozzá, vagy evolvált hős, hogy egyáltalán megjelenjen az embernek. De lehet bugzik nála.
Minden estre nekem megy.
Majd egy hosszas eszmecsérét kell erről folytatni, hogy melyik is jó igazán, és mire. Most inkább még nem fejlesztettem egyiket se. Az evolvált hősökre meg rápakoltam az Axe of Stife-ot, és kész. Mikor az hat, akkor kis balta ikon jelenik meg a hős feje felett, és arany színű számmal írja ki a sebzést.
-
-vitya-
őstag
éérdekes, hogy még mindig jönnek 155-ös szintűek ezekből, és a legszebb, hogy a 170-eseket sokkal könnyebbnek szoktam érezni:
-
-vitya-
őstag
válasz
repeek #10304 üzenetére
én inkább úgy állok, hozzá, hogy először azokat evo-zom, akiket
1.: legtöbbször/legtöbb helyen használok
ÉS
2.: van is belőlük több... (így a PDm kiesik, abból csak 1 van)ezért nekem a Vlad és az Aries ment evo-ba, követi mindjárt a Druid
és nagyjából itt meg is akad a folyamatamíg nem jön valami jó
-
-vitya-
őstag
basszus változtak a demon loot-ok!
most 30000 kék kristályt kaptam, és semmi crest nem jött ezzel...
túl jól dobta a lila cresteket, vissza kellett venni ... ehh
-
-vitya-
őstag
válasz
TheHessian #10198 üzenetére
én még mindig keresem a helyes csapat és crest és sorrend összeállítást... ;-)
mondjuk persze ez azt jelenti, hogy amikor béna vagyok akkor 80 milla a sebzés, amikor meg jó, akkor 2 perc alatt megvan az egész
-
-vitya-
őstag
Szerintem a boss3 nem a legjobb példa, mert ugyanazzal az összeállítással, ugyanúgy simán lehet rajta 10-20 milla + vagy - sebzést is okozni - egyszerűen, ha sikerül a boss-nak a stun, többször, és pont megakasztja a PD felpörgését, akkor sokkal kevesebb lesz. Ha meg sikeresen pörög fel, és csak jókor jön be a bossnak a stun, akkor meg igen sokkal több lesz a sebzés, mint az átlag...
-
-vitya-
őstag
Az első evolvált hősöm, ma reggel sikerült ;-)
Max még kettőből van duplikációm, (Aries, Druid), de mivel erre is elhasználtam majd 900k HBt, meg annyi XP könyvet, hogy több se kell, ez egy lassú és hosszú folyamat lesz. Ezt most láttam, na ilyenhez nem tudom kit kellett kivégezni, hogy az ember már elérje:
Aha, és ez még az update előtti fotó, mivel a PD és a Vlad nem változott, pedig evolváltak...
-
-vitya-
őstag
válasz
Thirlexx #10122 üzenetére
Ezen a csapaton picit sem kell meglepődni, el fog kísérni Lost Realm-ben végig. A 15p-os csaták mindig ezekből fognak állni, csak később 140-155-170 -es szintűek lesznek és gondolom így tovább, de én még csak a 170- szintű csomagot ismerem, itt a Lost Realm 19. szintjén...
Igazából, ahogy fentebb említették, én magam is arra várok hogy végre jöjjön egy Revit 5/5 az Ariesemnek - de mondjuk enélkül is megy 50% hatékonysággal.
Szerintem tényleg az van, hogy a hőseid fejlesztésébe kell több energiát fektetned. Pl. A Santa is letarolja ezeket, ha magas a skillje, és van rajta Revit - ekkor majd úgy indul a csatád, hogy mindenki meghal veled szemben. (gondolom, Santám sosem volt, de ellenem igen hatékonyan használták már többször is)
-
-vitya-
őstag
válasz
-vitya- #10095 üzenetére
A két bekeretezett valami zavar a felületen a legjobban - egyszerűen semmi értelmüket nem találom, egyszerűen csak pont útban vannak a HBM/HT indításakor. Arról hallott már bárki, hogy netán ezt idővel eltüntetik? ;-)
Amúgy ötlet, a HBM S-hez? Santám és Moltanicám sajnos nincs, fizetni meg nem fizetek annyit, hogy akár csak a SM-et elérjem...
-
-vitya-
őstag
hi!
vadi új vagyok itt ;-) - eddig eszembe se jutott, hogy a CCnek van a pH!n fóruma...
na mind1. CC-ben vzsiros név alatt pörgök.
1.: most vettem észre, hogy titokban frissült, tegnap még 76os volt a verzió, ma meg 77es...
2.: a HBM sweep miatt, ráfeküdtem kicsit, és gyorsan megcsináltam az Ret, tisztább szárazabb, megnyugtató érzés 80 shardot kapni ;-)
3.: ez a legjobb kakilós játék ever ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- Hálózati / IP kamera
- E-roller topik
- Hyundai, Kia topik
- Autós topik
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest