Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
tag
válasz
wjbhbdux #2654 üzenetére
Eljátszák ugyanazt mint a múltkor az MWII -> MWIII esetében. Ebből is látszik, hogy a BO6 is ordenáré nagy kamu volt, hogy 4 évig fejlesztették, mert párhuzamosan csinálták sokkal inkább a BO6+BO7. Bár alapból sem hittem el, hogy 4 évig készült, ennyire sótlan, semmilyen CoD már régen volt mint ez a BO6. Annyira 0 content a játékba hogy hihetetlen. Többnyire HC-t nyomok, de állandóan ugyanaz a 5 pálya ismétlődik, ez a sok dilettáns állat amint meglátja a vote-ba, hogy benne van Nuketown kettétöri az entert is ha kell úgy ba**za rá a szavazatot csak az legyen. Nulla fantázia, 20+ éve létező sima 6v6 játékmódokon kívűl semmi nincs itt.
De kajak, véletlen bekeveredtem egy missclicknek köszönhetően a private match making menübe, ha már ott voltam mondom szétnézek kicsit. Fél éve már a piacon van a BO6 de én esküszöm láttam olyan játszható pályákat amin szerintem életemben nem voltam még sima multi matchmaking alatt. Hatalmas ötlet volt ez a pálya választó rendszer.... gondolom azon gondolatmenet alapján jött létre miszerint hagy döntsék el a játékosok min szeretnének játszani de basszus... jó mapokat kell csinálni és akkor szeretünk játszani minden, nem kell ugyanazt a pár darabot spammeltetni orrvérzésig.
Ez az idei BO7 is hatalmas ötletnek hangzik. Falon futás meg lézerfegyverek, omnimovement meg anyámkínja... így is nevetséges már az egész gameplay, semmi konzisztencia nincs benne, úgy halok meg, hogy azt se látom ki lő le, respawnál berak fél méterre az enemy elé, a csávó elugrál meg ki diveolgat egy fél tár gépkarabély elől. Tegyétek még erre rá a falon futást biztos hatalmas siker lesz. Mondjuk a Monster függő kristályosoknál biztos nagyot fog menni az is.
Soha nem gondoltam volna, hogy visszasírom az MWIII-at, de annak a játéknak a szezonális tartalmai, azoknak a mennyisége, grindolható cuccok, eventek és miegymás egy teljesen más liga volt mint most ez amit a Treyarch hányt ide. Szerintem itt az S6 környékére lesz annyi kontent mint ott az S2.
Viszont 2026-ban MWIV by Infinity Ward, BO6 S3 még ki lesz játszva de utána parkolópálya a sorozat jövő őszig.
-
Acheron
őstag
válasz
wjbhbdux #2654 üzenetére
Megint BO lesz?
Akkor a következő évad egy az egyben kimarad. Az eredeti BO és BO2 részek borzasztóan bejöttek anno, de azek az újak már nem hoznak lázba, ez a rész már két hónapja van jégen, és kicsit sem hiányzik.
Viszont pletyka szinten rebesgetik, hogy MW2 és MW3 remastered érkezik.
Az nem egyértelmű, hogy az MW II és MW III -ról (2022 - 2023) van -e szó (bennem kérdéses, hogy azokat miért kellene remasterelni, mindkettő viszonylag friss), avagy az eredeti MW2 és MW3 (2009 és 2011) részekről - utóbbi nagy gurítás lenne - és ott már jóval indokoltabb lenne egy remastered kiadás.
Őszintén nem tudok hinni ebben - a következő rész, ha BO lesz és csak annyit fog felmutatni, ami itt le van írva, akkor szinte garantált bukó - egy ilyen remastered kiadás pedig még a meglévő érdeklődést is rombolná. Üzletileg kicsit sem logikus.
Pedig mit nem adnék egy olyan remastered multiért, ami kizárólag a 2009 - 2011 részek pályáit hozná vissza, metesen az új részek ökörségeitől - pár évre ismét meglenne a szórakozás.
Nos, ezért szívesen nyitnám a bukszát. -
BandiHUN
veterán
-
Spizzi
tag
A BO5 (aka. BOCW) az még a régi, PS3 erából gyökerező engine volt, hiába újabb játék mint az MW2019, ami viszont a rebuilt engine (IW 8), ezért is érződött olyan kis fapados gagyinak az egész CW az MW után.
Az MWII-MWIII meg már IW9 ami a 8-nak is egy reszeltebb verziója, és official confirmed, hogy a BO6 is azt fogja használni már, szóval papíron nem lesz gagyibb ebből a szempontból már biztosan mint az MWII.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest