- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
Ez a rész rekord gyorsasággal fog elnéptelenedni, amint kijön az új rész. Ennyire bazári szar játékot... még a többi black opsot is alulmúlja, pedig azok is borzalmasak.
-
-
Ryoo
senior tag
válasz
Döglött Róka #2382 üzenetére
Ma ez a divat, ha valami mid az egyenlő a rakás szarral, nehéz lenyűgözni a mai játékosokat.
-
Ryoo
senior tag
válasz
IntelKiller7 #2363 üzenetére
Eddig is volt crossplay off, ahol csak konzolosok ellen játszol.
-
-
Ryoo
senior tag
válasz
jozefgucci1 #1740 üzenetére
Ez minden évben így van és ennek ellenére minden évben meglep vkit.
-
Ryoo
senior tag
-
Ryoo
senior tag
válasz
Kalacskepu #1121 üzenetére
És komolyan ezért a prestige rendszerért sírt a közösség? Ez borzasztó szerintem. Én CoD WaW után tértem vissza MW 2019-vel, azok a prestige-ek jóval élhetőbbek, mint ez.
Inkább azt kellett volna továbbfejleszteni értelmes tartalommal.
-
Ryoo
senior tag
-
-
Ryoo
senior tag
Én úgy érzem itt sokan el vagytok tévedve. A CoD sose volt taktikai shooter, mindig is a daráról szólt. Taktikázni majd ott lesz a search & destroy, vagy egy control, ha lesz. Illetve ott van a warzone, mint taktikusabb játékmód. Ha mindez nem tetszik, akkor más játék után kell nézni.
-
Ryoo
senior tag
Itt nem írja, hogy letöltőkódot kapsz, azt írja, hogy aktiváld a tokent. A játék már le van töltve, ha aktiváltad, onnantól kezdve játszható, mindenkinek letöltötte a játék automatikusan a beta-t, ha akarta, ha nem. Nekem az a frissítés tönkre is vágta a játékot, tölthettem le újra a warzone-t és az MW III-at a frissítés után, mert azt írta, hogy nem elérhető.
-
Ryoo
senior tag
válasz
nutella1 #136 üzenetére
Én ezt az átvágás mantrázását nem értem sokatoknál. Sose vágott át senkit a játék, nem mondtak, vagy ígértek semmit, hogy ez vagy az benne lesz, vagy nem lesz benne. Nagy volt az elvárás a játékkal szemben, amit nem hozott, de ezt csak a fanok generálták. Egyébként az Black ops cold war óta ugyanolyan a játék, csak maximum más korban játszódik, de az MW 2019-se volt sokkal másabb, csak a nosztalgia faktor miatt jobban bejött az embereknek, mert az hasonlított a legjobban a CoD 4-hez.
-
Ryoo
senior tag
válasz
kill_switch #97 üzenetére
+1
-
Ryoo
senior tag
válasz
kill_switch #64 üzenetére
Nyilván, akinek van új codot futtatni képes gépe. Nekem ps-em van, így buktam.
-
Ryoo
senior tag
Ilyenkor mindig nagy a hype, és mindig magával ragadja az embert, aztán mikor eltelik 1 hét a megjelenéstől számítva már csökken a lelkesedés. De ez csak én vagyok, plusz a Black Ops-okkal mindig szkeptikus voltam, nem igazán jöttek be sose.
-
Ryoo
senior tag
PS storeban még benne sincs...mindenhol máshol már előrendelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest