- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
-
BandiHUN
veterán
válasz
kengyel #2216 üzenetére
Meg persze ott figyel, hogy vegyél erre is passt 1100-ért.Ami nem lenne baj, ha nem lenne a jutalom a végén egy fekete operátor, ami nem kicsit op, gondolom, emlékszik mindenki, mikor kezdődött a cécó az mw2019-ben Roze fekete ruhája miatt...
A melegítősökkel semmi gond, világítanak mint a feneDe az is hülye, aki viseli ezeket egy idióta Netflix sorozat miatt...
Könnyű lelőni. Csak beugrottam még a maradék szintért a prestige-hez, hát egyszer kis helyezkedéssel 23 killig jutottam B-n dom-ban. Mert ugye lehet védeni idióta helyről a földön fekve is, ha mindenki rutinhelyekre keres, ahogy benéz(hangáros pálya)...
+változás, hogy nem záródik be a kör végén a stat automatikusan. -
BandiHUN
veterán
válasz
kengyel #1829 üzenetére
Kell is az, legalább nem érzed magad prónak, de megmarad a tudat, hogy nem ember győz le
Aki durván tolja, bannolják, aki nem, az meg"feljebb bukik"+bújj el, kemp, gránát, ne romoljon a k/d, aztán kapsz te is a szintedhez képest gyengébb ellenfelet!Egyébként az is kifejezetten cumi, hogy ha az ember élete köre körül hagyja abba, másnap várható a 2-3 pro kör... sbmm "utógyújtás".
-
Raymond
titán
válasz
kengyel #1804 üzenetére
Igen, van meg par masik ami OK, ezt a kettot azert emeltem ki mert Nuketown-szeruek (meret es egyszeruseg). Van meg mas is a Skyline-on kivul amit nem banok ha bejon, Payback, Vault peldaul. Erdekes hogy a Subsonic is elmeletileg kicsi es egyszeru lenne, de valahogy nem jon be nekem.
@nutella1
A BO2-nel a vege fele mielott teljesen osszeomlott a jatek a csalasok miatt TDM-ben mar szinte csak Nuketown, Hijacked es Raid volt szavazva, mas csak akkor ha nem volt valasztas, ott is leginkabb Carrier vagy Cargo es Standoff. de ha az elejen emiltett harmas ott volt a valasztasoknal akkor azok voltak es olyan sorrendbe ha veletlenul ketto a harom kozul volt mint lehetoseg. -
LackoMester
addikt
válasz
kengyel #1517 üzenetére
A kempelés már 20 éve is divat volt, szóval ez olyan van- volt- lesz dolog. Abszolút vannak kétes dolgok, meg a Ricochet sem teszi rendesen a dolgát annyi biztos.
Inkább fotel.
WATERDACA
Már feljebb megirtam, h. mig az előző CODokban inkább HC- tem, itt valahogy nagyon nem megy, túl gyors már nekem, realizmus meg szerintem sosem volt.Most, h. jól áll, vagy sem a HC a Codnak, hát nemtudom, de kell.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kengyel #1345 üzenetére
GP-vel játszom így kvázi ingyen volt játék, szóval én megvettem. Első season pass jár érte plusz oda szintlepes, skinek, premium skinek amit BlackCellnek hívnak, COD pont, zombiba exta rágó.
Ha mindezek nem kellenek, akkor felesleges megvenni, nekem már COD pontok miatt is megerte, mert úgyis elhasznalom mindet
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kengyel #1122 üzenetére
Magát a tokent nem látod, de ha rámész a progression menüre, ami mutatja 1-55-ig milyen cuccokat kaphatsz, akkor kiválaszthatsz egy dolgot amit visszakapsz. Ez lehet fegyver, perk, scorestreak bármi. (figyelj mert az oszlopoknál lefele is tudsz menni, tehát nem a teljes oszlopot kapod meg, csak dolgot belőle amit kiválasztasz)
-
válasz
kengyel #1120 üzenetére
Minden Prestieg-nél kapsz egy tokent amit fel tudsz használni egy item kioldására, beleértve a fegyvereket is. Vagy ezt használod el, vagy pedig újra felmész arra a bizonyos szintre.
Ezzel egyébként én is tegnap szembesültem, Codos multi "karrierem" igazán a MWII-vel indult.
-
L_ajos
őstag
Kedves kuzenok, ha nem sértődtök meg.. kéccáz.
Amúgy ha valaki megnézne ahogy szitok idegsimítgatás közben Nuketown izzik, megköszizem
-
oriic
HÁZIGAZDA
Progression menüben Level Unlocks résznél írja alul hogy Permament unlock available. Ott mutatja, hogy 1-55-ig milyen cuccokat tudsz nyitni és ott választhatod ki, hogy mit akarsz megtartani/azonnal kinyitni. Videó, 3:24-től
Pro tip: ha fegyverből van bluprinted esetleg (mondjuk kampányból, promócióból stb, vagy majd Season 1-ből később), akkor ahhoz felesleges tokent használni, mert bluprint miatt azonnal elérhető a fegyver.
szerk. Első prestige-nél én pl a Ninja perket választottam, mert számomra az hasznos, másodjára szerintem a Perk Greed wildcardot fogom vagy UAV-t, még majd kitalálom
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ennek ez a lényege. A neve is ezért ez, hogy presztízs, mert megmutathatod, hogy eddig eljutottál már. Resetelődik mindened, kapsz néhány rewardot (nem azonnal), új ikont meg egy tokent, amivel egy valamit kiválaszthatsz hogy az megmaradjon. (fegyver, perk, tactical,lethal, field upgrade stb.)
-
duronx
senior tag
A bétát Gp-vel, Xbox pc app-ból próbáltam ki és nekem is többször directx hibával kifagyott, azt hittem a jatek van sz@rul megírva, de amióta battlenet-en keresztül játszom egyszer sem fagyott ki.
Amúgy ha neten rákeresel sajnos nem egyedi eset, más is küzd azzal a problémával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- iPhone topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest