Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2701 üzenetére
Nem az "újdonság varázsa" miatt nem evezek vissza MW 2-re, vagy korábbi részekre, hanem épp pont azért amit itt összefoglaltál: "grafika, mozgás, fegyverek testreszabhatósága." Amit én leülök a gép elé max 1 órákat kikapcsolni, nekem épp oly elég. Tudatosítottam magamban, hogy az SBMM és az EBMM miatt ezeket a részeket nem illik komolyan venni, és ennyi. Nem olyan nehéz, hiszen ez a realitás. Csak a mentálisan sérültek hazudnak önmaguknak. A Pizzeria elviszi minden időmet, + ezután a családi programok: együtt, melyek sokkal fontosabbak, élni az életet, a hetente kétszer kispályás football elviszi minden időmet, hál'isten(!!!). Jutalom időnek tekintem inkább, amikor itthon leülök a gép elé, etc... Persze, ha kijönne egyszer valami komolyabban vehető rész, kicsit variálnám, próbálnám testreszabni a rendelkezésre álló időmet. Viszont, ez nem rajtam múlik, cseppet sem, és ezt mindketten értjük, tudjuk, miről beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 4
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ROG Strix G512LU 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest