Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Maestr0 #4928 üzenetére

Részemről én most kattintottam egy Overwatch Buy gombra,nálam addig jutott a BO3.Meguntam.Megint nem akciósak a DLC-k,és nem tudom,sőt inkább nem hiszem,hogy van-e értelme.
    Szóval részemről kábé....ennyi.1 hónapja el se indítottam a gémet.Kifulladt.
    Az Overwatch-al legalább kapok csalómentességet,supportot,optimalizálást és játékosállományt.A TF2-t szerettem.Míg nem kezdett a cuccokról szólniaz egész.

• Casanova*

veterán

válasz Maestr0 #4928 üzenetére

viccelsz??????????? Bo2 tuti nagyon tetszene neked. az nagyon jó cod. nagyon jól optimalizált game, jól vannak balance-zve a fegyók. szinte mindegyik fegyó nagyon jó. mindegyik hangpityuval is nagyon adja. 4K-t simán megér. :)

• Maestr0

tag

válasz Maestr0 #4923 üzenetére

Van még DOM lobby is napközben, de kivétel nélkül mindegyik 3 bar connection, teleportos-laggos szar. 10-ből 10 lobby játszhatatlan, akció közben másfél másodpercre lefagy... Gondolom a kis játékosállomány miatt összedob tőlem 5000 km-re levőkkel.

TDM az oké, ott jó a connection is.

• BandiHUN

veterán

válasz Maestr0 #4910 üzenetére

Én konzolról jöttem,cod3-al kezdtem,majd utána cod2,szintén x360-on...
    Cod3 világ legjobb 200 riflése közt,pedig nem sok rankedet toltam,volt haveri csapat...
    Aztán jött a PC.
    Nekem a tisztaság elég lenne.Ócska 775-ös platformom van xeonnal,DDR2 ram,6850 vidkari...ott az XO ára,amit be kéne dobnom.Emiatt mindegy is.
    a kontroller nem idegen.
    Natívan headsetel mindenki.Nem csak f@szságokat,és nem kell TS,stb...sok jó kört toltam vadidegenekkel,csak tudj angolul.CSAJOK is vannak,volt jópár lány ismerősöm is...persze nem magyar.Beszélj nyelvet,kitárul a világ.Akkor konzolon ez volt a "fészbúk",sok emberrel tartottam üzikapcsolatot.
    ÉS nem izgat a másik.Tudom,nem csal,ha igen,az előfizuját,a gépét és az online vásárlását kockáztatná még azzal is,hogy warez a lemeze.PC-n mi van?Sok überpistike egyjátékos accon.De szerintem még ugyanarra is meg lehet újra venni.Ha meg nem klánozol,még a ban se izgat,de miért is lenne ban,amikor 15 euro 1 hónapra a fullos X22? :DDD Poénból felmentem az oldalra,most épp 33%-os akció van... :W

Csinált mapokra:a Cod 5-tel bezárólag én üzemeltettem klánszervert,saját hobbiszervert,klánhonlapot,statisztikát...igen,válogatni kell,mit futtat az ember.
    DE megteheted.Tökmindegy,hogy 50mapból 1 a jó,MODdb és hasonló oldalak,mazsolázol,leszedsz 10 mapot,megmarad 3 ami jó.Megint vadászol 10et,megint marad 3...6map pedig bőven elég egy rotációra.Plusz nézed,más szerókon mi a menő,ismerkedsz,a gép eleve leszedi a mapot,ha ilyen szeróra mész...van nyűg,de korántsem volt ez rossz rég.Modokról is már látni csak aszerverkeresőben,mi az,ami megy a népnek,mi fut a teli szerókon...
    Bár ennyi bajom lenne,hogy mapot meg modot válogassak :D Még a szerót is kibérelném magam,régen is fizettem PH szerót egyedül...nekem megérte 2-3 sör árát,hogy mindig volt egy hely összeröffenni,amikor nem,a bestof mapokat és modokat futtatni,hogy menjen a pub.

• BandiHUN

veterán

válasz Maestr0 #4908 üzenetére

No hát igen,a lézeres rippable sentry nálam is befigyelget :DDD
    De akkor is jó HC-n,ha nem viszem el.Úgyis jön a núblézeres...közben be se szoktam állni mögé,csak a marhája nincs bevédve...
    Haragszom a BO3-ra.Mert megöli az AW-t,ami jó.És nem ad csak visszalépést,és ha jól értem,2 évig?Bár lesz remake jövőre valami.
    Már most alig talál pl.HC FFA-t a BO3,4 szerót a sima DOM,ennyi az AW-ban is van...1 hónap szerintem,és egyik kutya,másik eb lesz.Kéne konzol.De az is csak úgy,hogy valakinél/boltban kipróbálom,mit gurít ez nekem...bár azért ott tudnám,hogy minden tiszta.Idén már bebuktam,pedig mondtam,hogy új cod csak konzolra,de miért karácsonykor jön,hogy kelljen másra is a pénz...DE eldöntöttem,a PC-re egy fitying se.Aztán majd meglátom,jövőre autó,vagy egy XO az új résszel...vagy mindkettő :DDD
    DE beleuntam a PC-be,főleg mert vicc,hogy másokat fullon tolok,élsimítással,a BO3 meg még 30fps sincs fix...plusz csít és a külföldiek előnye.Mindenki a dediszeró után rinyált,neszenektek :DDD Stabilan szopunk.Jön egy német farok,és leabál.
    Egyébként kíváncsi leszek a márciusi mod+map tools-ra...egyszerűen hihetetlennek tűnik,hogy majd free lesznek új mapok,módok,és dediszerón...és akkor már elvileg admin jogot is meg kell adni valahogy/bérelhető szerónak kellene lenni...hisz hogy teszi fel az ember a mókolását,és hogy kontrollálja a szeróját?No EZ az igazi kérdés...mert inkább töltök le custom mapokat,csinálok rendes HC modot,mint annó a cod5-ben volt,és inkább bérlek egy szerót,mint hogy season passt vegyek...majd' félidőre nem is értem ezt a mod toolosdit.Mert mégha kéne is extra tartalom,akkoris megúszom majd' feléből,ha csak az első 2 mappackot veszem meg,mintha SP-t vennék,aztán márciusban úgyis jön a custom kánaán,nem? :DDD Valaki nagyon hazudik szerintem...

• BandiHUN

veterán

válasz Maestr0 #4906 üzenetére

:R
    És számold hozzá,hogy pl.én HCzek 99%,csak a klános eventeken merészkedtem simára.
    Emiatt van,hogy pl.egy tac-19 vagy más shoti variánál mennyit jelent 1 kocka range,és mennyit ér,ami az accuracy-n tol...súlyos anyázásokat,mi az,hogy 20méterről 1 lövés? :DDD
    A BO3 fura madár.Sok embernek nem szór a fegyó.Alapból azt is nehéz fejen lőni,akinek csak az látszik ki.
    Itt nem megyek a csalósdiba,de a lényeg,hogy nekem a 4 feltéttel felpakolt fegyó is ugrál a kezemben,másnak látom a killcamon 1pontba lövést.Simában is 3 golyó elég.És nem értem,hogy a másik hogy csinálja,hogy 20+ méterről majdhogynem puff vagyok,mikor nekem minden fent van,ami csak lehet,mégis ugrál a fegyó?AW-nál ment szépen.Majdnemhogy azt mondom,makrózható a BO3,mert ennyi csaló nem hiszem,hogy van...vagy lehet a kontrolleres célzássegítés?Az az AW-ban is dobott,de nem ilyet...

Egyébként témánál maradva az MP11 egy bizonyos szempontból nem is hogy akkorát üt...hanem hogy piszok gyors az ember.Én is 91fps-el tolom ezt még,a BO3 meg 30 :DDD Itt pl.a Factory-n nyert ügy emiatt az mp11.Viszonylag nagy map,de gyors mozgás,gyorsan odaérni a B-hez,és kis táv,bejön a nagy sebzés.

• BandiHUN

veterán

válasz Maestr0 #4902 üzenetére

Mozgáshoz annyit,hogy a BO3-ban szerintem elcseszték pont ezt az ugrabugrát...nagyon sokszor van az,hogy 1 mozgást ugye ha nem folytatsz,nem ugrasz,nem mész másik falra,az anim úgy ér véget,hogy nullára leállsz.Emiatt pl.a BO3-ban is durva a becsúszás,mert ha nem teszed be a Gung Ho perket,mi van?Csúszol egy nagyot az ellen elé úgy,hogy a végén állsz és kész.És ha nincs fal,akármi,a mozgást nem tudod folytatni,csak kicsúsztál az ellen elé mint valami előugró,majd szépen megálló céltábla.
    Egyszerűen képtelen vagyok pl.én is ott folyamatos mozgásra,valami mindig megakaszt,közbejön az ellen,és szabad prédát kínálok a gung ho nélkül...
    Az AW-ban pedig azért lehet folyamatosan mozogni,hasalni,jumpolni,össze van kötve a mozgás,csak közben győzd lekapni az ellent.A BO3-ban üres megállásokkal tűzdelt az egész.PLUSZ a mapok úgy vannak csinálva,hogy cső az egész,ott nem mész háztetőre,akárhová fel,majdnem csak oda ugorhat fel az ember,ahol simán is feljut és ez gond.Mész a csőben,futsz a falon,GungHo nélkül leszednek mint a sz...t,és ráadásul a map 5%-a van felkészítve,hogy mozogj,máshol vagy nem lehet,vagy nincs értelme.
    De bezzeg pár csőrésznél tépem a hajam,hogy nyomnék egy boostolt ugrást az ellenre,erre a gép eldönti,hogy én falon akarok futni,és vagy elfutok az ellen felett,vagy leszed mint a sz...t a falon.Mert a Gung Ho viszont,mivel itt nincsenek csúszással alulról átvihető helyek nagyon,tök felesleges.Látványosan nyomhatsz akrobatikával egy 0.5-öt...
    Miközben az AW-ban ezres nagyságrendben szopattam sotival becsúszás közben...és nekem is van egy nagy csomó dogfight és letalpalós medálom,ugye...baromság a fal.Tudom,ez nem az a topik :D De sajnos egy jó mozgás így lett egy nagyon felesleges falonfutásra cserélve az AW-ban...

• BandiHUN

veterán

válasz Maestr0 #4902 üzenetére

De még a te példád alapján se lehet az se,hogy viszont amit nem viszel,esik,mert nekem meg pont úgy jött a sok shoti,hogy használgattam közben,lézer sokat ment,de egszer begorombult és dobta az elite-eket...viszont pl.ASM Speakeasy-m piszok sokáig nem volt,MP11 Goliath meg már a legelső prestige elején.Annyiból azért pl.gamechanger,hogy a fentebbi 2 variáns különösen kedvelt és jól sikerült,vagy akár pl.HBRa3 Average Joe,Insanity...
    Lehet fele pszichózis,de van,hogy nem,mert pl.a Goliath is erőben 3 csíkkal jobb,mint a sima,avagy ott vannak a shotikból a plusz range-esek,amit megintcsak megérezni.Egyébként a lila Royalty variánsokat viszont szereti dobálgatni,nem sok értékelhető fegyó jött az utóbbi 2 hónapban,még olyan se,ami megvolt,inkább szerkó,de Royalty-ból jött vagy kábé 10...és végülis a legtöbb cuccból jobbak,mint az elite,vagy ugyanaz,meg nem mondom,de 95%-ban hozzák a legjobb arányokat,ami passzol a fegyóhoz.

Örök kedvenc mondjuk a jó kis MP11 Goliath,elég durván adja simán és messzire is,de mostanság erősen trónfosztó a SAC 3 Fire & Brimstone,bár kék cucc...de sima,nem akimbo,egy rapid fire-reddottal mindenre jó,és a legcsalósabb fegyó,mert bár kartámaszos pisztolynak látszik,de rapid fire-vel lő,mint egy smg,könnyű mint egy pisztoly,de erős és pontos mint egy rifle :DDD

• laceszgamer

addikt

válasz Maestr0 #4878 üzenetére

BO1 csak az XP-t szereti igazán, ha régen XP-n játszottál vele akkor itt a megoldás, újabb rendszerekre allergiás valamiért.

• Casanova*

veterán

válasz Maestr0 #4868 üzenetére

ghost-n aw-n vannak a legtöbben csalók. meg mw3. bo1-2-n vannak legkevesebben csalók

• Casanova*

veterán

válasz Maestr0 #4864 üzenetére

6850 simán vinni fogja a 60 fpst. több nem is lesz,mert korlátozva lesz 60-ra.

• BandiHUN

veterán

válasz Maestr0 #4861 üzenetére

Sokat nem változott,szerintem szaladgálnak jópáran WH-val...de nem vészes.Normál kirívó fajta aimbotot nem láttam vagy 2 hónapja.
    Ami inkább gond,hogy a nép vegyesfelvágott,és ha távoli a host,amit nem lehet kikerülni a kevés lobby miatt,hát szopóka van,irtóra érződik,mikor van jobb csapat,és mikor kell 1méterrel elé lőni az ellennek.
    De azért játszanak.Reggel 6-kor találni normál TDM-et.7-re már várható a HC TDM is,8kor már esélyes vagyok letolni egy HC Dominationt is :DDD Ez átlagos hétköznap reggel,kávé helyett/mellett szoktam lődözni egyet-egyet...
    Sajna napközben sem szaporodik a nép sokat,este is csak 3-4 HC DOM lobbi van,de akkor már jó esély van 1-2 HC SD-re is.Azért akik tolják,viszik a dolgot.Pár nap után már ismerős a nép 1-1 játékmódban,ez sajna,mert kevés a lobbi,jó,mert akik játszanak,legalább komolyan veszik,és be lehet tanulni,ki mivel megy és mire számíts.Én már rég nem játszottam coddal ilyen jót,mint ez a rész.A Ghosts például irtó nagy pénzkidobás volt,egyszerű,mindenarohadtkutya,nincs kihívás,csak párféle cucc.Nagyon remélem,hogy a BO3 nem jut megint erre a sorsra,a beta tetszett.
    Játékmechanikailag érdemes elővenni a World at Wart,az lesz hasonló,ahogy a bétát toltam,ki is maxoltam magam újra azóta a WaW-ban :DDD
    Tehát akinek bejövős az új,és nem idegenkedik a világháborútól,ott tud edzeni,a játékmechanika szerintem egy az egyben olyan,úgy mozgok,úgy szór a fegyó,a sebzés is olyasmi.
    Ráadásul még mindig él a gém,az még szerós,és itthon most asszem' a MediaMarkt-ban 2 rongy.Ja ott még nem volt Season pass,tehát minden plusz map jön.
    A dolog hátránya,hogy a dobozos kódját nekem nem ette a Steam,vagyis simán felrakós,és jött ki 7 patch,egyenként feltevendő.Plusz rá kell keresni az utolsó aktuális Punkbuster frissítésre,mert az is kell,de sok helyen fent van,csak zipből kiszed,bemásol.

Az AW egyébként season passosoknak hozott jópár új fegyót...5-6 új van.Ami viszont rohadtul bánt,hogy ládából kell nyitni az elsőt,nem csak jön és kész.Namármost nekem olyan a szerencsém,hogy a Blunderbuss-ból van 5 féle,a többi 4ből egy sem.Ráadásul elég jó cuccok is.Előny viszont,hogy mivel sokan nyomják az új fegyókkal,el lehet venni az első hullától jellemzően egy STG44-et... :DDD Ja,az STG44 PONT furamód a WaW szerintem legjobb fegyvere,hmm...
    És jött sokféle extra ruha is,sajnos szintén ládából reménykedős,vehető cuccból is jött pár,én megvettem az x-ray és a disco szettet...sima ládára sajnos minimál esély,az advanced supply drop pedig ugye korlátozott darabszámban jár...és legalább abban oldanák meg,ne dobjon ami már van.Más ölne pl.egy Trapper felsőért,nekem már 3 is esett...bár amúgy abból se kaptam 2 prestige alatt semmi érdemlegeset,csak ilyen ismétlődőset.Nem tudom,neked voltak-e már ládából Royality fegyók,talán ez is új,minden fegyóból eshet sima ládából is lila Royality változat,ami eddig 6 cuccnál mindig jobbak voltak,mint a Legendary-k.

• BandiHUN

veterán

válasz Maestr0 #4800 üzenetére

Nekem most az jött az update óta,hogy amit nem csináltam meg,resetelődött.Ergo félmegoldás,mert a kinyitott dolgaim megvannak,viszont a camo-kat kivéve minden mást újra kell csinálni.Ergo most nekem az van,hogy egy légbőlkapott példát hozva ha pl.40 ADS kill(magad elé húzod a fegyót) kellett a thermal-hoz és a rapid fire-hez 80,most mi van,ha volt 41 killem?A thermal unlockolva,a rapid fire-hez pedig 0/80-at ír :W
    Nem tudom,miért kellett variálni,de most sok helyen master alatt is ez van,hogy amit nem nyitottam ki,ahhoz 0-ról kell az adott ölésfajta,nem az utolsó megnyitottól számolja!Camo-knál rendben van,ott már sima prestige alatt is továbbmegy,nem is baj,mert amit pörget az ember,ott meg is van a master prestige-re a no attachment 150,mert ugye sima prestige-ben kiegek nélkül kell indulni...

Ráadásul nálam bónusz,hogy a DLC fegyók mindig nullázódnak váltáskor,SŐT mellé olyan jön rég,hogy DLC-s fegyós,pl.ohm-os profilból random elfelejti a fegyót,a többi megvan,csak épp az elsődleges fegyó üres random.Van,hogy napokig jó,van,hogy sorozatban minden indításkor hiányzik. :W
    Challenge tényleg nem resetelődik,bár amúgy csicsa csak,de tényleg gáz,hogy az első 15 prestige alatt alig nyílik embléma,háttér,hacsak nem gyúr valamire 1 prestige alatt az ember.Most viszont 4 masterre kaptam 1 halom kacatot :DDD
    Csakhát ottvan,hogy mennyi ember viszi el ezt masterig,és aki veszi ennyire komolyan,annak mit is számítanak ezek.Pl.HC-n soha nem látni a playercardot,csak a round ending killcamban,nincsenek ugye jelzések menet közben,ki mit hív be,streakel,stb...
    A menüben pedig nem látszik a playercard,csak a szerkó.

• BandiHUN

veterán

válasz Maestr0 #4796 üzenetére

PC-n pénzt se áldozhatsz rá....csak konzolon lehet advanced dropot venni,de ott se biztos.
    PC-n max.helyet vehetsz a kacatnak+ugye a kész "szettek",de azok se azok,mert csak egy exo,sapka és egy fegyóskin.Maguknak vágtak alá,mert sokan a szettet inkább teszik be a nyamvadt 5%+ XP-ért,minthogy pénzért vett szettel(amiket úgyis sokan megvettek már,minden körben jön szembe)viritsanak.
    Én vettem 4! slotbővitőt,szeretem,ha minden megvan,semmit nem kell hely miatt eladni,kezdetektől csak a duplákat sóztam el prestige-váltáskor.

Egyébként igaz,tele vagyok félkész szettekkel...szerencsére ládákból kiestek a fontos fegyók már rég,szinte minden elite megvan,de ennek sincs köze az advanced dropokhoz...
    És ráadásul a masterosakkal kicseszés,hogy nem kell újracsinálni a kiegeket,de nem is kapni érte ládát és xp-t,közben igazából nudli az a 80 kill,stb,a maxoláshoz.És a ládából em csak kacat jönne ugye,hanem pl.dupla xp-k,stb.is.Ok,persze nem olyan lényeges már ezen a szinten,de én még kimaxolom magam szintileg,esni meg esik,ami,a kövi codot nem veszem meg PC-re,az is tuti.
    Az meg elég gáz,hogy a killekért szerezhető fegyóvariánsok nem sokat érnek,talán a KF5,aminél a legjobb egyedül az 500killért kapható változat.Nem igaz,hogy nem lehetett inkább arra betenni.Sokan,többek között én is a szerencsések között voltam,mert lényegében az első 1-2 prestige-ben kiesett minden elite,ami fontos,egyedül a BAL-27 Obsidian Steed-re kellett várnom sokat.Lézerből fullos voltam első prestige-ben már...csakhát akkor vacak gép volt és FPS-hez kötött firerate,igy piszok sokáig nem lézereztem.Még az új revolverből is jött semmi perc alatt egy elite.OHM-ból nincs egyedül,de azt ritkán viszem,mert lassú,és mióta megy a gép,jobbszeretek pörögni,KF5-tel,MP11-el.Az OHM addig volt jó,amig mindenki azt vitte,a revolver dettó,mostanra mindenki visszaszokott a beváltra,és nem sokat érnek ezek.Lézerből csak az EM1-et szeretem HC-n,az elég jól bevált,de inkább fun,mint hatákony,mintha mással mennék.

• BandiHUN

veterán

válasz Maestr0 #4789 üzenetére

Ma milyen frissítés jött?

Egyébként jaja...fogom a fejem és nem értem.Lehet én gondolom rosszul,de annyiféle szett van,és hogy az advanced ládák száma véges,hiszen 10-20-30-40-50.szintnél kapni,nem?
    Aki maxolt,finító extra szettek?
    Bár én most vagyok túl épp egy olyan prestige-en,ahol SEMMI értékelhetőt nem kaptam...Elite se jött,mezei hulladék volt a ládákban!
    Tolom ezerrel,jól megy,még a Royalty szett sincs ki,pedig sima ládás és egyetlenegy Royalty fegyó nem jött.. :W
    És most akkor mi van a sok szettel?Csomó cuccból van 1-2.
    És mégegy jó húzás,hogy ám a jelenlegi szettek ha nem teljes öltözék,nem számítanak szettnek...psychedelic pack is 2 elemes+VEHETSZ hozzá psy camo-t,de nincs előrébb az ember.
    OK,tudom,mit számít a szettek kicsi plusz XP-je,de az ember a fényeffektet már bukja,ha nem hord valami egésztestes szerkót..
    És azt se értem,minek?Az előző ilyen extra szettekből se láttam senkin semmit,egyszerűen olyan kicsi és elvileg korlátozott számú esély van szerezni...

Persze a magánvéleményem,hogy igenis tömjék tele a gémet mindenféle szines ökörséggel.
    1.PC-n úgyis alig játszanak,nekünk tökmindegy,de 1-1 poénos normális darabot feldobnék.
    2.Öltözzenek csak be a noobok,virítson fél mapról a marha csillivilli mikulásszerkóban,majd kiszedem ócska szürke göncben.... :DDD

Ennek a játéknak már úgyis mindegy,jöhetne a szétökörködés,mint ahogy PC-n lehetne az alap multit ingyé' adni.Lenne pléjer,akit érdekel,majd vesz season passt,ami egy játék ára,de legalább 15 eurós mappackot.
    Ilyenkor nyáron kezdődik amúgyis az aktuális rész vergődése.A casualok már rég letették,ki tolja?A fanok maximum,vagy akik kimaxolnák magukat,vagy a klánok és kész.Megyek egy nyamvadt kört,és 2 féle ellenfél vagy csapattárs van,az első full casual,mert újonc,a másik meg x prestige-s profi fan.Bár ez utóbbiakat még jó is belőni,HA nagyritkán nem "segítséggel" élőbe futok.Sok az aljanép,de legalább a nap mint nap feljárósok már ismerik egymást :DDD Középút sehol.

Én sajnálom ezt a gémet.Mert jó,érdekes,fasorba sincs a Ghost emellett.Csak épp a PC-s játékosszám...
    Reggel is mi volt,klántársam rámírt,mi a fasz van,látja tolom 1 órája,ő is HC DOM,de neki nem talál lobbit.Invitelem,erre kiderül,hogy EGY lobbi fut,az is Season passos,még invitre is kivágta a gém,hogy bótoljon',DE akkoris,ha kint a lobbiban a 2 mapból egyik se volt DLC-s! hát b...ák meg...nem tudtunk együtt játszani.Lehet neki van igaza,hogy nem vett Passt...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés