- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
Johnny_Boy #1837 üzenetére
Aprón már van 5800 Ft-ért is.
-
válasz
Johnny_Boy #1829 üzenetére
Pedig itt nyugi van, ide skillezés, hallgatózás kell idézőjelben, nem csak menni aztán dara.
(#1830) Casanova*: Nekem az emblémám nem akarja elmenteni most.
-
kribe
őstag
válasz
Johnny_Boy #1825 üzenetére
Ghosts-ban volt először.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Johnny_Boy #1811 üzenetére
Szerintem ennyire nem rossz a helyzet.
Én laggal már nem nagyon találkozok, furcsa "lagkomp" általi halált sem tapasztaltam.
Annyit amennyiért mér be lehet szerezni (6k alatt) sztem megér.
A single jó (bár azt a virágboltival is meg lehet csinálni), a multija kis dózisokban szórakoztató. Én is már hogy kezdem megszokni ezt az ugribugrit egész jól elvagyok vele. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Black Ops 1, vannak még jatekosok, az az utolso normalis COD.
-
válasz
Johnny_Boy #1809 üzenetére
Vedd meg a payday 2-t, az felüdülés ha vagytok 4-en.
500 pénzé tudom ha érdekel!
-
nanus
senior tag
válasz
Akkor menj játsz BO-t .... kibírod hogy ne vedd meg ..nekem is megvan mind ezt kivéve ....már a ghost is egy szutyok volt ez meg még azt is übereli, vissza a ded szerókat
-
birorichard
őstag
válasz
Nézz szét a BF topicban, kérdezősködj, lehet, hogy az bejönne (ott is van TDM, Domination, de jóval másabb a játékmenet), ha meg ezt a pörgős játékmenetet részesíted inkább előnyben, akkor 5$ a Titanfall az amerikai Originben, annyit bőven megér. El lehet lenni ezzel a COD-dal is ideig-óráig, de én 50 óra után beleuntam a sz*r lagcompba, P2P rendszerbe, a csalókba, a sok akimbo pöcsbe, évek óta játszok velük, de most elfogyott a türelmem, nem tudok már egy menetet sem végigjátszani, hogy szét ne bssz*n az ideg, a jó host, normális játékosok kombó pedig igen-igen ritka. Ez az én véleményem, de azzal itt többé-kevésbé mindenki egyetért, hogy teljes áron véletlenül se vedd meg.
-
birorichard
őstag
válasz
Ne vedd meg. Értelmetlen rohangálás az egész, kb Unreal-szint. Talán az SnR meg SnD mentené meg, oda meg néha alig talál lobbyt. :S Ennyi pénzért inkább vegyél valami normális játékot, majd free weekenden kijátszod magad, annyi bőven elég belőle.
-
Casanova*
veterán
válasz
Johnny_Boy #1807 üzenetére
mindkét jó game. ghosts sokkal könnyebb, ott lehet mindig jó statot csinálni. aw-n nem mindig és néha nagyon felbasz. nagyon pörgős és sokkal nehezebb! itt tudni kell nagyon!
-
juve600
nagyúr
válasz
Johnny_Boy #1800 üzenetére
nekem is gyors a sok SniperElite után de meg lehet szokni....
-
juve600
nagyúr
válasz
Johnny_Boy #1796 üzenetére
Nekem ami nem tetszett a legtöbb codban hogy ész nélkül rohangál mindenki és lövőldözik.
Túl pörgősek nekem :/ez pedig olyan
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GTX 1060 SSC ACX 3.0 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest