- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H14
csendes tag
nekem továbbra sem megy a miniroyale xboxon... tapsvihar activision...
én kivagyok a skill-less ( 5 éves kisgyerek is boldogulna vele) túlhúzott shotiktól, egyszerűen kabaré, amennyire op és túlhúzták! nem vagyok rpg párti sem, de ha már a shotit ennyire , akkor az viszont vicc, h 10 m ről telibevágva valakit rpgvel ne haljon meg, akármilyen perkje van... telibe, nem mellé, bár kb abba is meg kéne haljon... természetesen túlélte és "baszótüzesshotival" kicsinált ( bounty voltam, százméterről hallatszott a trappolása, ahogy becserkészett, adta magát az ajtót rommálövöm rpgvel helyzet)
nincs shotis loadoutom, Brbe ha ugrom, és kezembe akad, max akkor használom, és ekkora tapasztalattal aratok vele, ha úgy van! tényleg vicc!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest