- iPhone topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H14
csendes tag
nekem továbbra sem megy a miniroyale xboxon... tapsvihar activision...
én kivagyok a skill-less ( 5 éves kisgyerek is boldogulna vele) túlhúzott shotiktól, egyszerűen kabaré, amennyire op és túlhúzták! nem vagyok rpg párti sem, de ha már a shotit ennyire , akkor az viszont vicc, h 10 m ről telibevágva valakit rpgvel ne haljon meg, akármilyen perkje van... telibe, nem mellé, bár kb abba is meg kéne haljon... természetesen túlélte és "baszótüzesshotival" kicsinált ( bounty voltam, százméterről hallatszott a trappolása, ahogy becserkészett, adta magát az ajtót rommálövöm rpgvel helyzet)
nincs shotis loadoutom, Brbe ha ugrom, és kezembe akad, max akkor használom, és ekkora tapasztalattal aratok vele, ha úgy van! tényleg vicc!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged