- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dictator^
veterán
Köszi! (Bocsi, remélem nem be és ki léptél)
Haver már várt a lobbyban, mondtam, hogy nálam szarakodik a bnet, próbáljon már meg be és kiloggolni.. hát ugyanez neki is...
GGNálam viszont idáig sem jut el, csak annyi, hogy nem tud azonosítani és állandóan teker a login
Gondolom ha helyre jön a login server utána be fog engedni mindenkit..
-
boogie84
veterán
Játékban meg ha aktiválod, akkor felugrik a képre a két lehetőség, hogy melyiket akarod használni.
Most kipróbálom custom matchben. Mert eddig ezt nekem nem csinálta.
Meg is van miért nem használtam eddig. Nálam csak az egyiket dobja el, használja fel, mert a másik egér gombot nem fogadja el. Azon van pl gránát. Azt írja kifogytam a gránátból. -
-
Redcaster
őstag
Legyen akkor 10k, de a csapattársak közötti pénz csere szerintem is maradjon, mert plusz élvezeti és taktikai faktort ad. Tegnap volt olyan meccs, hogy úgy kellett megtervezni tesómmal hogy hol találkozzunk, mert 2 külön házban voltunk, körülöttünk legalább ketten. Neki volt pénzze, nekem nem, pótolni kellett az armorhoz, és perceken keresztül terveztük az egészet.
-
-
Redcaster
őstag
Én minden warzone-ra szánt loadout-ba beraktam. Így ha sikerül jó helyre ugrani, és túlélni, akkor a 6k pénz pillanatok alatt megvan. Onnantól loadout drop és mehet a menet. Mondjuk ez így elég egyszerű, kíváncsi vagyok emelnek-e az árán. 8k-ért reálisabb lenne szerintem, mert elég nagy előnyt ad.
-
-
ßrainiac
addikt
Siman 144Hz fixen? Nincs gsync?
Menuben mielott bedob a jatekba le szokott menni 20 korulire, jah.
Roland861010 sztem mindenkepp jobb, en kompetitiv fps-t nem nagyon tudok TV-n jatszani. Monitort kozelebbrol tudod nezni, az arra valo, stb. tobb erv is szol mellette sztem.
-
-
Laby
őstag
Jártam már ott, de nincs kijelentkezés.
Call of Duty account oldalra ha belépek, akkor ott nem engedi unlink-ni a ps4 account-ot (de ahogy néztem az interneten senki másnak sem). Viszont ha újat szeretnék létrehozni, akkor amikor összekötném a ps4 account-al, akkor azonnal abbahagyja a regisztrációt és átdob a korábbi call of duty account-hoz. Szóval nem tudom sehogy sem megoldani és rohadtul idegesítő, mert így nem tudunk játszani sem. -
-
-
-
F_Peter
őstag
igen igen, ennek is köszönhető, hogy könnyű bent lenni végig.
Lényegében olyan mintha kisebb lenne a pálya, ráadásul a járművekkel elég szépen lehet haladni, mert ritka az áthatolhatatlan akadály; "zsákutca", szakadék, hegy, folyó, stb.Most ha a crossplay be van kapdcsolva xboxon, akkor lehetnek egresek ellenünk vagy szelektálva vagyunk?
-
F_Peter
őstag
Igen, egyetétek.
A lootolás nem olyan jelentős része a játéknak úgy alapvetően. Annyira nem is mentünk rá a lootra, inkább arra figyeltünk hogy legyen mindenkinél elég pénz hogy vissza tudjuk vásárolni egymást, meg hogy buy station közelében legyünk .
3-ból 2-en nem Codoztunk, de mind a 3-an gyarkolott BR-esek vagyunk, így két ismerkedő menet után a harmadikat nyertük is, aztán a kövi három mecsen már csak második helyet hoztuk össze (igaz akkor már csak 2-en).
Nekem sokkal jobban tetszik mint a BO vagy az Apex, de még mindig nem érzem azt a feszültséget benne, mint mondjuk PUBG-ben (és nem a hibák miatti feszültségre gondolok).
Én eleve mindent nagyon olcsónak találok a Buy stationökben. A körökbe jutás kevés kockázattal jár és elég könnyű időben bejutni. Taktikai lehetőség van bőven, de jelenleg nem tudom, hogy mennyire van rájuk szükség.
-
raggg
senior tag
Szerintem amúgy ezen hamarosan fognak állítani egy picit. Én továbbra is csak egyet játszottam még, az egy 8. hely lett, tegnap megjött a kedvem a shipmenthez, az AR-eket szintezgettem. Már csak a SCAR és az M13 nem max. szintű.
Az Oden viszont brutál! Elsőre nem nagyon állt kézre, de nagyon állat fegyó. Én a nagy barrellel és azzal a b*szom nagy silencerrel bohóckodtam, lehet van jobb loadout, de hát ahogy kinéz
-
Casanova*
veterán
Köszi,de ez hol van? Nem találom sehol. Menüben lefotózod nekem? pls!
(#10695) F.Attila88 : Akkor ott valami bibi van. Egész wint rakd újra,legújabb driverrel, és ha még nem jó a gamet is újra leszedném. Egy éjjel lejön az.
Én így oldtam meg még régebben...
-
Ne szerénykedj!
Szerintem is nagyon élvezetes!
Egyébként nekem a lobby kereséssel sem volt problémám. Egy alkalommal észleltem tömeges kilépegetést, de miután majdnem mindenki "kilépett", kb 20 másodperc múlva már játékban voltam. Szerintem az a titka, h nem kell kilépni ilyenkor sem. Bár ez csak tipp, mert ahogy írtam, csak egyszer fordult elő ez velem. -
Gratula!
Na jó, de Te profi vagy, én meg egy lelkes amatőr.
Pont ma néztem - mert szóba került -, nincs 45 órám sem a játékban. Na így majd lehet, h belekerül vagy 10-20 óra pluszba.
Amúgy ez a második hely nagyon necces volt. Pont úgy szűkült a kör, h a másik csapat került a domb tetejére, mi meg lentre. És feljárat sem volt, szval teljesen esélytelenek voltunk.danilla: Gratula neked is!
-
-
shotika
őstag
Ezért felesleges volt törölgetni a kiszivárgott vidiket (persze megértem).
Kissé bátortalannak hat ismét egy jóiparos módjára összerakott bemutatót látni egy cod játékból (maga a bemutató jól össze lett rakva, zene is stb), de azt hittem kreatívabbak lesznek a videókészítők
(a 2007-es COD MW sniperes pályájának demózása mekkorát ütött már 2007-ben)
- nade a lényeg, várom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Revolut
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest