- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Na nekem pont ez nem tetszett a szerveresdiben.Hogy két admin headshot után repülés volt,meg farok szabályok.Most nem kell aggódni már,hogy valaki megszól,hogy mit használok...Mostanában RPG-t húzok például,és oda defend és attack kill is kell.Szerón ez lehetetlen volna normálisakkal.Nekem nem hiányoznak a régi dolgok egyáltalán.A régi cod4-esek meg főleg.Én most kezdem ezt az érát élvezni,az utóbbi 5 évet mondjuk.
-
shotika
őstag
MW2 origit a p2p rendszer ölte meg. Ráadásul a megjelenés idején még a "host migration" vagy milyen megoldás is dühító volt - amikor a host kilépett a játékból, leállt pár mp-re a játék, amíg új hostot keresett...
És mindezt egy reflexre, ritmusra, gyors taktikázásra kialakított játéknál... -
-
Segal
veterán
Engem sem
Mondjuk nekem az Ak nem jött be én leginkább az M4-be vagyok belebuzulva az már teljesen kifejlesztve és ma mentem meló után egy gyors kört vele. Nekem még így a második nerf után is bejön
Bár most Mp5-el rohangálok mert csinálgatom a missionoket és amikor csak ölni kell akkor inkább ezt fejlesztgetem mint a már teljesen kész fegyerrel rohangálok. Kivéve persze mikor kimondottan egy adott fegyvertipussal kell ölni
Most eljutottam egy nehéz feladathoz a 10 kivégzéshez. Na ez melós lesz. Ja és persze a poén kedvéért persze hogy pont az előtte lévő feladat utolsó körében tudtam egyet csinálni nehogy már hozzászámolja -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Megjelenés óta játszom. Egész jól ismerhetőek már a pályák...
Nem mindig olyan gáz a helyzet, mint ahogy leírtam, de tegnap nagyon fel...tam magam.(#3484) wwenigma
ennyire azért nem gáz a helyzet,de tény h olyan gyors a játék h kapkodom a fejem...(#3487) polgi803
ezt próbáltam. Direkt sunnyogva mentem, feltartott fegyverrel, és épp h le tudom lőni amikor kiugrik elém.
Másik meg h vár a sarokban hallva h jövök arra nincs ellenszer..
Taktikázni nincs idő. Mert kinézek valahonnan, direkt nem ész nélkül szaladok ki, erre 1mp-en belül biztos h meglát valaki pálya másik végéből!
Ha kerülni próbálok (direkt kerülve a feltűnést) biztos h egy spawn lő le amikor már helyzetben vagyok.Hab a tortán h UAV nem lát! Persze mindig van egy b.zi mellettem akinek biztos nincs ilyen perkje.
Elképzelhető amúgy h kalap kaki volt a csapatunk és én csak azért is foglalni akartam. Tök felesleges.
-
tévelygő
aktív tag
-
-
Acheron
őstag
Próbáld meg újratenni a vírusirtód (már ha van), nálam anno az MW2 esetén ez oldotta meg. A vírusirtó tűzfala fogta a játékot, a portokkal hiába varázsoltam bármit is. Vírusirtó újra install és alkalmazások újra engedélyezése után minden helyreállt. Nem biztos, hogy ez a gond, de ez is egy eshetőség.
-
-
BandiHUN
veterán
Ez ilyen biznisz
Tanulj meg gyorsan "sry"-t gépelni,mert jutalmul általában ledurrant,akit eltrafáltál,jobb nem így beszopni egy jobb streakkel.A care meg tahóság kérdése,ott kérd le,ahol nyugi van.Nem tudom,van-e védelem a MW-ben(BO4-ben,ha kill nélkül csapattársat ölnél,te halsz bele),mert ha van,akkor spawnon érdemes,mert aki próbálkozik,megdöglend
Én egyébként gém közben simán nyakon durrantom,aki előttem van,és nem lő az előttünk levő ellenségre,nehogymár duplakillt vigyen az ellen.Vannak balfékek,gondolom itt még nem összerázódott bázis van,mint a BO4-ben,ott már nagyon rég nem divat care-t lopni,sőt,ha lelőnek,azért próbál a csapat visszavárni érte.Más:
Ha minden igaz,a héten még tudok csatlakozni,lesz új hardver,megy a 775 a kukába...bár azért mediumon a BO4-et full HD-n 60-70fps-el tolom,megszolgálta a Xeonocska a 3 ezrétRamból is 16 lesz 8 helyett.
-
Ez a hc lényege, mondjuk valamelyik codban (már nem tudom melyikben) megcsinálták úgy, hogy ne az haljon meg akit lő, hanem aki lő, és így nem tudtak semmit sem ellopni, meg szórakozásból sem tk-zni. Úgy látszik ez még most nem sikerült elsőre, majd 3 hónap múlva bekerül újításként.
-
boogie84
veterán
Nálam semmi gond nem volt a játékkal.
(#1357) Dave567: Nekem még az is jobban tetszett, mint a normal mod.
Kisebb beszámoló ahogy én láttam a demót:
Őszintén azt sem gondoltam volna, hogy a közeljövőben pozitív dolgot fogok írni cod-ról. Ez viszont tetszik. Nem egy cod4, de közelebb van hozzá mint bármelyik másik, és van játékélmény! méghozzá pozitív! Egész jók a hangok, a fegyverek, a pályák.Egyetlen negatív dolog van amit sajnos nem lesz egyszerű megszoknom, hogy nagyon gyors a játék. Anno a cod4 ha jól emlékszem akk lassabb volt valamivel. Nem értem miért jó ez a 3mp-et élek 1mp múlva újra megyek és így tovább. Lehet h már túl öreg vagyok 35 évesen a cod szériához?
-
BandiHUN
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest