- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
válasz
prokxy #15115 üzenetére
Ez az egész bohóckodás minek? Van shootandship aztán nincs aztán megint, aztán csak only ship aztán 10v10 ship meg egyszer warzone trio de nincs duo aztán van duo de trio nincs meg quad meg a f@szom. Miért nem lehet ezt úgy beállítani, hogy azon a pályán játszol amin akarsz és azt amit szeretsz?
Aztán úgy hagyni a francba és nem kell több energiát fordítani rá! -
Xaels
félisten
válasz
prokxy #15119 üzenetére
Sokszor én is így érzem, de ennek szerintem netes háttere van. Nem szoktam magam felbosszantani általában, de tegnap sikerült besokalnom. Az egyik kör elején az egyik hosszú ház tetejére ugrottam, hohy a lefektetett havert megmentsem. Gulágba is küldtem azt aki lőtte, majd elkezdtek hátulról engem is lőni a tetőn. Le akartam ugrani, de szó szerint már sehol nem voltam killcamen sem amikor downra rakott a levegőben.
A másik meg egy Akimbos gyökér volt, feltettem a falra a C4-et mert rajtam voltak 3-an, az elsőt lelőttem, a többit hallottam ahogy keresnek. Bejött a karakter és kb. 1m-re robbantottam az arca mellett és meg sem érezte... de néha a sniper is olyan mintha álló embert nem találnám el.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
prokxy #14966 üzenetére
Én tegnap játszottam kb 12-15 meccset, természetesen mindegyiken megcsináltam a min. 3 killt Recon-nal. 3/5-nél a számláló megakadt és azóta sehova. Valószínűleg majd akkor bugolja ki magát, mikor már nerfelik ezt hitvány akimbot. Namind1, kettéfejelem a monitort ha ma is stuck lesz ez a nyomorúságos számláló.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
prokxy #15004 üzenetére
Én beáldozom win miatt a KD-m
Jobban szeretek nyerni mint veszíteni
Most is az egész csapatból egyes egyedül én tepertem, a többiek szó szerint foglalni és védeni sem voltak hajlandóak, csak messziről várták az ellent kitámasztva a pálya csücskében. Utálom az ilyen nyomorékoknak megnyerni a meccset.
Viszont nekik legalább nem esett csorba a csuda KD-jukon.
Tudják jól hogy szégyen amit csinálnak mert egész meccsen rageltem miután le se xarták mit írok, így elkezdtem a saját társaim jutalmazni fejesekkel és beálltam eléjük csak azért se legyen meg az a longshot vagy miatököm amiért retardálkodnak(azt sem értem miért kell kilépni a másik csapatból a meccs vége előtt egy kicsivel?! Így is úgy is számolja a statot)
-
Pro!Petya
addikt
válasz
prokxy #14875 üzenetére
Nekem jobban bejön mint a plat gold vagy damascus
De igazából mindegy is mert egyikhez sem kell skill csak egy valag idő, meg kitartás.
A legboszantóbb hogy 90%-a a usereknek emiatt a marhaságok miatt képes elbeszni más játékát mert ő a skinre utazik. Nem zavarja ezeket hogy más játszani megy fel nem pedig skint szülni.
Az is zavar hogy az operátornál a mainscreenen a kispisztolynál nem ezt mutatja hanem a "gyári skint" ... -
atee
őstag
válasz
prokxy #14841 üzenetére
Pont ugyan ezek vannak goldban nálam is.
És nem is nagyon lesz több. Én szórakozni akarok és nem dolgozni! Olyan fegyverekkel jatszani amit nem kedvelek az inkabb szenvedés mint érdekes!
M13 a kedvenc. Azzal megyek és kész. Renetti mellette aztán ha összejön arra is a gold akkor jó, de külön nem fogok csak ezért erőszakosan topo killeket lőni! Ha pedig nagyon eredményorientált játékot akarok akkor M13/MP7 és hajrá :) -
s.bala31
őstag
válasz
prokxy #14841 üzenetére
Nekem az AX50-el az Euphrates bridge-en megy a legjobban (dom, hq, hp módban mert akkor legalább mozognak a játékosok). Busz roncsok közül szoktam vele campelni. Ground Warban elég sokan használják, a nagy map és foglalós játékmenet miatt ott biztos jól lehet vele haladni.
-
omfgk
veterán
válasz
prokxy #14841 üzenetére
Ground War-ban Port és Zhokov mapokon a legkönnyebb AX-50-el aprítani. Kempelni kell keményen. Porton akár az E alatti spawn-ról is lehet darálni, az egyik daruról. Úgy hallottam ez egy jó hely.
Zhokovon pedig D-ről C és E felé. Vagy C emeletről B/D/A.Downtown alatt Tarvorskot érted? Na ott nem ajánlanám én sem. Sose megyek sniperrel ott.
---
Ground War neked nem fagy le kör végén amúgy? Játszhatatlan jelenleg nálam a dolog. -
Dave567
addikt
válasz
prokxy #14791 üzenetére
Néha szoktam a feladatokat csinálni, mert szvsz értelmetlen......
Az én játékbeli problémámat már nem tudják orvosolni.
Csak akkor ha elbocsájtanák a mostani céget, AZ ÖSSZESET, és vissza jönni a két régi MW alapító....(#14793) fpatrik17: Akkor nem tudom, nekem is volt, hogy csak camokat adta, nem mutattak az fegyver xpket, de a fegyvereknél ha megnéztem rendesen adta, vagy már maxon volt az is lehet.
(#14794) Komi28 Nálam csak szerveroldali problémák vannak, nem talál meccset, lagos mint az állat, van amikor nem adja be a találatot, persze az enemynek sikerül, de mondjuk ez nálam az elejétől fogva van.
-
Corpuscle
őstag
válasz
prokxy #14708 üzenetére
A W/L megtartására is.
Utóbbi hetekben szinte csak KC-t játszok, elég sok nyerő körrel. Tegnap több, mint tíz bukó kör után jött egy győztes meccs. Top 3 majdnem mindig meg volt, rajtam nem múlott. Majd a sokadik 2-18 körüli kezdés után mentem plunderre. Ezt már nem tudom a véletlenre fogni. Ez van.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
prokxy #14708 üzenetére
Nálam volt tegnap periféria repkedés ....
De nem a chetares meccsen, hanem utána Shipmenten ..
Kb fél percig kaptam spawnkillt folyamat , éledéskor annyira nem volt időm hogy lehasaljak
Szóval ezzel a spawn"rendszerrel" meg az SBMM-el nyugodtan elmehetnének a jó k anyjukba a kedves fejlesztők
Egy szimpla ranked rendszer 3-4 ligára osztva és problem solved de nem, nekik ezt a fosht kell erőltetni mert 10ből 5 meccs olyan mintha botok ellen mennék utána a maradék 5 mintha csak Shroud lenne az ellenfél és kb akármit csinálhatok biztos a vesztés mert a rendszer ezt akarja.
Ez ám a SBMM. -
Laraxior
titán
válasz
prokxy #14529 üzenetére
Én most kezdtem használni a mikrofont, eddig sosem volt beüzemelve, szóval akkor nekem még kibírja egy darabig.
Csodás. Ennyit a Logitechről. Nekem a Z906-on meg a ki-bekapcs gomb adta meg magát. Még jó, hogy távirányítóval is ki-be lehet kapcsolni.Néztem én is, kicsit furi a csávó latexgatyában... de a kampányt úgyis végig akarom tolni, anno nekem tetszett, szerintem hangulatos volt.
-
lowzor
veterán
válasz
prokxy #14190 üzenetére
Sosem értettem, hogy gép elé minek kell wireless fejes...
Utcára/takarításhoz még megértem, oda én is azt használok.
BT-sből is léteznek szerencsére jó cuccok, pl az ATH-M50XBT: [link]
A gamer vonalat a fejeseknél a helyedben elfelejteném, ha csak nem a HyperX Cloud-ról van szó.
Engem már alapból riaszt a bazári kinézet, a zongoralakkos fröccsöntött műanyag, meg a műanyag pánt. Tartós cuccok ezek biztos, hogy nem lesznek.
Én a Beyer DT 990-emmel minden egyes részletet kihallok a játékokból, tűpontosan meghallom a léptek alapján, hogy ki honnan jön, pedig nem "7.1"-es. Mellé zenére is kurva jó, felépítésre pedig kb elpusztíthatatlan. -
KaitouP
nagyúr
válasz
prokxy #14106 üzenetére
Ez sok mindentől függ, mekkora DPI-vel használod az egeret, mekkora egérpadon, hogy két kérdést tegyek csak fel például. Nem tudom az a 9-es mouse sensitivity mekkora, PC-n nem játszok CoD-ot de Apex Legends-et igen, ott 3-as sensitivity bőven elég, 800 DPI-n, Razer Sphex Mini V2 egérpadon (ami nem a legkényelmesebb méret, mert ez a kisebbek közül való pad, de egyelőre elég, van egy nagy Logitech G640-em is, de a mostani asztalunkra az túl nagy), Logitech G500-al (amit majd nemsokára egy Glorious Model O vált majd).
Akkor vagy jó úton kb. hogy ha az egérpadod egyik hosszanti végétől a másikig megteszel egy 360 fokos fordulatot úgy, hogy nem emeled fel az egeret a padról. A célzáson egy hangyányit érdemes lassítani, magas zoom-al rendelkező optikákat illetően meg nézd meg, hogy a rifleman scope-os beállításod mennyire lassú neki, ha kell, még lassíts rajta.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
prokxy #14003 üzenetére
Nem értem én félre, nagyon jól tudom, hogy miről beszélsz. Sokat játszok randomokkal és mindig megpróbálok velük beszélgetni. Sokszor kapok kínai csapattársakat és szinte mindig kiderül, hogy itt laknak kicsit nyugatabbra. De mivel a legtöbb csaló ázsiai, azt is el tudom képzelni, hogy direkt jönnek európai szerverre, mert nekik is elegük van.
-
Xaels
félisten
válasz
prokxy #14005 üzenetére
Napok óta ez van velem WZ-ban is. Meglátnak és úgy lefekszem full armorral, hogy reakcióm sincs rá. Ma Downtown-ban felmentem sniperkedni tetőre amíg a többiek húzták a Recon-t fedezésnek mert ott rohangáltak a tetőn körülötte. Tiszta nyert helyzetből csipegettem őket, majd egyszercsak arconvert egy rakéta minden jel nélkül többszáz méterről egy magas toronyház tetején. De egyik nap Farmlanden szűkült a kör és szószerint láthatatlanná váltak az ellenségek. Láttam kidobta a lehelyezhető fedezéket majd az is láthatatlanná vált és a semmiből jöttek a golyók. Volt ilyen bug az esportos rucikkal is emlékeim szerint...
-
s.bala31
őstag
válasz
prokxy #14005 üzenetére
Eddig azt hittem csak velem történnek ilyesmik
Ami még számomra talán a cheaterektől is idegesítőbb ha valaki beleszarik a feladatokba és csak a kill-re megy, függetlenül attól hogy csapattárs-e vagy ellenfél. Az elmúlt pár napban azzal szívatott a játék hogy sorra olyan csapattársakat rakott be mellém akik szartak rá hogy domination, vagy HQ, HP meccs megy nyomták mintha TDM lenne. Én meg rohangáltam egyedül foglalni.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
prokxy #14003 üzenetére
pont ezért hagytam abba az online gémelést.....
nagyon kicsi a határ a csaló vs pro player között... ink nem foglalkozom ezzel már... én is elmondhatok pár év PVP-ét a hátam mögött.. elég volt.. meghagyom ezt másoknak..
számomra a WZ is élvezhető volt... 1,5 hétig... jött egy kerek pecs és kresselések, godmodeonplayerek stb... -
dombi81
senior tag
válasz
prokxy #13998 üzenetére
Ha SMG-ről beszélgetünk, a nagyobb terjedelmű pályákat is beleértve, én szinte semmi különbséget nem vettem észre a P90, MP7 és MP5 vagy például a Bizon között. Egyedül az UZI talán ami kis pályákra való darálni, a többi mind ugyanolyan, amit beleképzelnek a játékosok, csak placebo.
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy #13889 üzenetére
Neked nem jött le a fejhallgató párnája? A fej részén, nem a fülnél... simán elengedi a ragasztó... és már az első héttől ilyen.
Basszus, majdnem 50k-s a cucc, erre széthullik mielőtt valami baja lenne....
Erre kiadnak belőle egy frissített változatot, gondolom ugyanolyan pocsék minőséggel...
Tudtam, hogy Razert kellett volna venni -
omfgk
veterán
válasz
prokxy #13867 üzenetére
Akimbo Deagle nagyon pontatlan.
Alapból a Deagle és a .357 Hip Fire Spread-je rosszabb mint a többi pisztolyé.
Akimbo esetén a Hip Fire Spread tovább romlik.Így a dupla Deagle az tényleg nagyon közelre jó csak (6-8 méterig).
Akimbo Renetti Burst, vagy Akimbo .357 Snakeshot. Ez a kettő nagyon OP most.
-
Laby
őstag
válasz
prokxy #13760 üzenetére
Kicseszett undorító ez az Akimbo .357. Majdnem annyira vicc kategória, mint a játék megjelenésél a 725. Szerencsére még nem nyomja vele minden 2. ember, de ha így terjed akkor valamit kell csinálniuk vele mert hányás amit azzal művelnek. Még lőni sincs időd, mert amúgy is 1 lövés vagy azzal a fegyverrel, főleg ha kettővel lő...
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
prokxy #13757 üzenetére
Összeségében talán négyszer, ha ránéztem hogy-hogy áll mikor külön belementem a menüben.
Egy valamit vettem észre, hogy mikor Goldoztam a fegyvereket, na akkor úgy lement hogy azóta is szépen tartom azt a szintet
Mert mikor ki kellett támasztani a fegyvereket vagy a longshotoknál, akkor annyiszor leszedtek, hogy azóta sem bírok talpra állni.Sírok is érte...
-
Vitee
aktív tag
válasz
prokxy #13725 üzenetére
Egy cimborám rávettem, hogy szedje le a játékot (Warzone). Életében nem játszott fps játékkal, sőt szinte semmivel, de nagyon bejön neki, odáig van
Azt mondja velamelyik nap, megvan a taktikája. Felszed.1-2 fegyvert, majd be egy autóba és addig köröz amíg nem talál egy loadout dropot.
Na, mondtam neki, próbáljuk ki. Zsinórban 3 alkalommal lőtték ki az autót/kat alólunk, vagy dobtak a tetőről c4-et az útra és robbantottak darabokra.
Hát, nem jött be nekem ez a taktika, szétvert az ideg már a végén... -
Laby
őstag
válasz
prokxy #13707 üzenetére
Én is olvastam a Grau ajánlásokat, meg adatok alapján még korrekt is lenne. Sőt engem vonzott az is, hogy nem kell rá scope, mert a 2 hosszabb csőnél marha jó a célzó is, de valahogy nem sikerült azzal boldogulnom. Nem találom el rendesen az embereket, nem tűnik hatásosnak sem amikor sikerül. Szóval mindig visszajutok az M4/M13 duóhoz.
-
Xaels
félisten
válasz
prokxy #13470 üzenetére
Mi is vártuk, de tuti valami van a lecsóban. Ma katasztrófálisan ment valami miatt. Gulagban nem halt bele az ellen a proxiba+1 magnum lövésbe, utána nem tudtak felhúzni a társak mert a játék szerint éltem. Majd elkezdett a karakterem köhögni mintha a gázban lettem volna és akkor már ki tudtak vásárolni. De a Loadout-om nem tudtam kivenni, utána meg nem mutatta a sebzésem a hud...
-
omfgk
veterán
válasz
prokxy #13338 üzenetére
Sok a cheater Ground War-ban. A killcamot pedig nézd végig, ne nyomd ki. Láthatsz érdekes dolgokat.
Battlefield után pedig nehéz átállni a COD-ra.
Ott valahogy mindig éreztem ,hogy merre is mozog a harc, honnan érdemes közelíteni.
Inf K/D-m odaát 3,5+ volt.Itt ha nem figyelek eléggé és csak rohangászok összevissza akkor simán 1-1,5 körül találom magamat Ground War-on. Olyan spawncampet kapok néha ,hogy csak pislogok.
-
omfgk
veterán
válasz
prokxy #13325 üzenetére
Killstreakek.
8 kill. VTOL.
Kill Chain. Már a VTOL összehozza a 12 kill-t magától (vagy te is lövöd őket tovább). Gunship. Garantált 20+ kill.Tehát 8 kill kell összesen és ha nem rontod el onnantól már gyerekjáték a 30+.
A 3. killstreak a Chopper Gunner/White Phosphorus.
Jah látom ,hogy írtad ,hogy nincs killstreak. Akkor passz. Vagy tényleg jó játékos, vagy a nyilvánvaló.
-
omfgk
veterán
válasz
prokxy #13285 üzenetére
Már egy 100-as ping limit is javítana a helyzeten amúgy... Ami a játékélményt is javítaná mindenkinek a szerveren.
A cheaterek legalább kétharmada a már megszokott 170-190-es szinten mozog. Ázsiai régió.
Amúgy igen, a redditet követve úgy tűnik ,hogy a Ground War mód elég közkedvelt a csalók között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest