- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Casanova* #8023 üzenetére
Mert javítja azt amit a reflex v egyéb célzó ront rajta, sőt jobb statot is ad többbnyire.
Nem oda célzol vele ahova lőni fogsz hanem az elé /mellé/ falra és nem látják, onnan már csak egy mozdulat a kill.
(Meg jobb is ha nem várod a célpontot hanem ráhúzod a célkeresztet mikor megjelenik így még tudsz korrigálni mert lekövethető.) -
Pro!Petya
addikt
válasz
Casanova* #7729 üzenetére
Igen...
PL [Itt] a srác úgy csinálta hogy első meccsén "produkált" egy 0,10-es KD-t utána meg egy 56-ost
Vagy már van egy új módja is hogy elég felvenni barátnak egy olyat aki nemrég kezdte és hát nem olyan ügyes h finoman fogalmazzak és elég csak hozzá belépni!
Már ahogy leszűrtem a videóból ami a folytatása annak amit linkeltem. -
-
dombi81
senior tag
-
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova* #6945 üzenetére
A rush sem rossz azért,próbálj ki egy MP7-et 5mW lézerrel,gyors ADS-re hangolva,FMJ-vel,és azt is szeretni fogod,hogy körbefutod az ellent!
MP5 is jó még ilyen rosszalkodásra,UZI is,igazából rájössz,mennyire sok idő megy el AR-el,mobility-t,ADS-t rontó amúgy középtávra kihegyezett kiegekkel,fedezékharcokkal,sarkon várással,sok pici sokra megy.Autoshoti szintén jó ilyesmire,gyors futás,becsúszkálás...
Pisztoly is egy jó dolog,sokszor szopatnak ilyenek minket,én nem vagyok egy pisztolyos,csak ha feladat van rá,de olyankor el lehet lenni jól azzal is,lézerrel tök sokszor ad be fejest közelről hipfire.Míg nem ismered a másik oldalt,nem is tudod,milyen.
Én mondjuk csak keveset rusholtam,azt is a könnyű fegyókkal,amik már középtávra nehézkesek,ott is a hipfire,kieg nélküli killek megszerzésére,de igazából nem az én világom,én is inkább erősségre,pontosságra szeretek pakolni.Cserébe sokszor van kevés killem,hiába nyerünk,és megesznek a rusholók,viszont nem félek pontra menni,elég jól megy a kemperkiiktatás,messzebbről ellőni pár kellemetlen ellenfelet,meg is védeni a pontot,hogy ne 2mp alatt veszítsük el,mert befut valaki,és szétszéledt a foglalóbrigád.
Kicsit kempelni se szégyellek,ha úgy hozza ki a lépésFőleg mondjuk még begyűjteni +1-2 killt killstreakra,ott már óvatosabb vagyok.
uregpapa: akkor passz,lehet nem frissített a wined,drivered,chipset,hang drivered?Ez is lehet gond.Nem ismerem az AMD cuccokat.
-
dombi81
senior tag
válasz
Casanova* #6937 üzenetére
Én nem viselek fülest, mégis 90%-ban ül a stat-om, ráadásul játékmódnak megfelelően. Sony hangfalrendszert használok. Korábban rusholtam, itt már nem, abszolút szokható. Azoknak nehéz megbékélni ezzel, akik korábban össze-vissza rohangáltak. Ez itt nem erről szól. Taktikázz, élvezd a játékot, hidd el ráérzel majd.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova* #6928 üzenetére
Sok mindentől függ,hogy felfedezzenek.A mapok elég jól kitapasztalhatók,hol várható ellen,HC-n nekem pl.óriási segítség,hogy respawnkor látni az egész mapot,úgy közelít rá,mutatva mindenkit,már akkor kinézhető az ellen,tudod ugye hol haltál,látni,merre indul tovább az ellen.A másik az árnyék.A régi időkben ki kellett kapcsolni az árnyékot,mert lefelezte az fps-t,itt nem.Jó napállással látszik szépen,aki jön,és mehet a prefire,vagy valami gránát.Az is feltűnő,hogy pl.előtted a csapattársat lelövik a sarkon.Ebből borítékolható,hogy az enemy számítani fog másra is még,te meg tudod,hogy valószínű kempelik a sarkot...
Hang...jó trappolás van,tárazás,gránát biztosítószeg,lövéshang.Még örüljünk,hogy a beszólásokat nem hallják...simán lehet hallani a másikat.Még hangszóróval is,de aki jobbfajta fülessel van...
Personal radar.Jó dolog,sokan nem használnak Ghostot.Viszont követ a mapon,aki néz az égre,látja,merre jársz,mint ahogy te is,ha hallod a fejed felett,tudod,hogy ottlesz a gazdája is...kilőni nem vészes egyáltalán,raksifejlesztéshez is jól jön,UAV-okat se árt lelőni,mert amilyen jó Neked,éppoly jó az ellennek,ha neki van.
Counter UAV dettó.A meccseimen szinte csak én lövöldözöm ki,hiába zavaró,és csak pár golyó/áll,és potya pont rakétával.
A Dead Silence pedig hasznos dolog pl.pontra menni,kerülni,megnöveli a látható játékteret,a sebességet!,nagyon jó meglepni az ellent,miközben pl.viszik a B-t,halál után seperc vele átérni A-ból C-re,és elfoglalni,kiiktatni az esetleges védőket,hátbakapni a B-t támadókat,mivel foglalásért,killért plusz idő jár hozzá. -
dombi81
senior tag
válasz
Casanova* #6933 üzenetére
A Dead Silence kifejezetten csak lopakodásra jó. Mit gondolsz, ha becsörtetsz egy épületbe teljes felszereléssel, azt nem hallják meg? Nagyon nem volna életszerű. A mapok pedig nem "fos"-ok, nem vagy kicsit türelmetlen? Nézz körül. Ha kell, osonj. Ez nem agyatlan céllövölde, ahol keresztül-kasul kell rohangálni. Egészen más stílust képvisel.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Casanova* #6638 üzenetére
Aha persze fél tártól.
Soha viszlát!Más: A játékban a dediszerver hiány mellett még egy dolog jöhetne. Nevezetesen egy átszervezés azokbana módokban ahol a feladat nem egymás ölése hanem pontfoglalás,védés,stb. Ilyen az új battlefieldből csórt mód is.
Szimplán nevetséges hogy a játék nem azt jutalmazza bőkezűen akik csinálták a feladatot, hanem azokat akik szarva a feladatra csak darálni járnak be.
Ma egy challange miatt beevett a fene az operationsra...Nyertünk, foglaltam 8 ponton...öltem kb 10 ellenfelet...Utolsó elötti lettem minimal pontszámmal. Első helyen egy gyökér aki B pont melletti háztetőre rákempelt és lelőtt 29 embert, 0 pontot foglalva vagy négyszer annyi ponttal...Többi embernél ilyen 2-3 foglalás max...Gyakorlatilag ha nem foglalgatok folyamatosan, veszítünk... És ugyan ez igaz a legtöbb feladattal ellátott módra. Domination? Sokszor csak nézik a csapattársak a pontot és fregelnek. Leszarják nem foglalják. A lényeg a K/D és a sok pont amit kapnak.
A tizedére csökkenteném a killért kapott pontokat a feladattal ellátott módokban. Persze nyilván rinyálás lenne ebből is,de perpillanat a jelenlegi pontozás cseszi szét a meccsek jelentős részét... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest