- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
BandiHUN #10239 üzenetére
Tudod mi volt jó és működött is? Az eddigi rendszer (BO4 pl). Ott nem voltak ilyen gondok.. Nem értem miért nem képesek hagyni a fenébe ezt az újat. Twitter, reddit, minden tele van a ping problémával.
Előbb beléptem és alapból 90-es ping-től indult a keresés, majd mivel nem volt senki ugrott feljebb. -
lowzor
veterán
válasz
BandiHUN #10180 üzenetére
Én Rust-on körbe-körbe szoktam járkálni a pálya szélén, úgy Odennel nagyot lehet szakítani ott. A longshotot amúgy valamiért nagyon nem akarja adni az Odennél, az hiányzik csak a Goldhoz. A Colossus-t amúgy sajnos muszáj rátenni, mert csak úgy lesz viszonylag normális a recoilja.
Amúgy az Uzi sokkal jobb, mint amire emlékeztem, főleg a hosszabb csővel, amit először lehet unlockolni hozzá. Szerintem megcsinálom a challenge-eit, mert elég vonzó az erősebb tár, meg az a nagy barrel. -
JSaN
addikt
válasz
BandiHUN #10068 üzenetére
Ezt kiprobalom ma delutan, rengeteg van, sose hasznaltam.
Mult heten keszultem a hetvegi duplara hogy szet hajtom, erre pentek delutan kiutott a natha+láz kombo 3 napra, delutan van még par ora abba teszek valamit. LV95 a tierem meg gyalazatos 23, nem tudom mert van az ugy lemaradva? -
lowzor
veterán
válasz
BandiHUN #9930 üzenetére
A pisztoly kényszermegoldásnak lenne jó, ha esetleg kifogy a tárad. Így ahogy most van túl sok a pisztolyos pro, akik ellen nem sok esély van közelharcban.
Az Odennel én nagyon jókat megyek sima core-ban is a Collosus Supressor-al, meg a 730mm-es csővel. Jobban szeretem, mint a meggymagköpködőket. -
-
válasz
BandiHUN #9665 üzenetére
Nekem a mai napon hajnalban lett bizonyos hogy a kontrolleres ellenfelek ellen lényegesen könnyebb nyerni. A crossplatformot ilyentájt bekapcsolom mert lehetetlen reggel 4kor a ruszki iskolába induló srácokon kívül PC-s játékost találni,és általában nem vágyok a 150es pingű laglények társaságára. Tehát indítottam egy krosszplatformost , és már a meccs indulása előtt láttam hogy rajtam kívül mindenki controlleres konzol accounttal , így kiváncsian vártam hogy mi lesz ebből mivel ilyen homogén elosztásra nem emlékeztem eddig. Javarészt csak HC FFA -t játszok , azt gondoltam hogy az automata célzójuk ellen sok esélyem nem lesz , lévén majdnem minden hit instakill egyben, de a valóság az lett hogy majdhogynem simán hoztam a 30 killt , a 2ik hely kb 10 killel jött mögöttem.Egy átlag péntek-szombat-vasárnap jó ha napi egyszer kétszer becsúszik egy első hely, PC-sek ellen.Mozgékonyságban toronymagasan egy kontrolleres fölé lehet kerekedni , ami ebben a játékmódban sokat számít pl a melee is azonnal öl egy core partihoz képest , de azt vettem észre hogy kontrollerrel nem tud olyan gyorsan fordulni mint pl én egérrel.
-
Deck
titán
válasz
BandiHUN #9658 üzenetére
"A játék ott kezdődik,mikor már csak PC-sek vannak a lobbiban"
Aha, persze.
Nagy az arcod azért.. De a 10 killek se mennek. Átlagos Konzolosok ellen könnyebb neked hisz sokan tv-n játszanak nagyobb input laggal stb míg te monitor, nagy fps stb.. Ha meg kikapcsolod gondolom te vagy az utolsó a PC-sek között. Ekkor meg jön a mindenki csal dumád. De legalább így királynak hiheted magad -
Deck
titán
válasz
BandiHUN #9656 üzenetére
Hagyjuk már ezt az autoaim meg aimassist baromságokat. Mikor a legtöbben kikapcsoljuk és az alap is kb semmit se ér., az erősebb meg tönkre teszi a játékot.
Attól, hogy az ismerőseid xim-el futkoznak és így csalnak amihez gratulálok az egy dolog. A többség kontrollerel játszik és ha le lő nem csaló vagy az aimassist miatt van.
Mi van a 148.as szintel? Többet játszik mint te, ennyi.
Durva calling cardokat se nehéz szerezni..
Nem értem ezt az állandó rinyát, kifogásokat itt. Toxic-abb ez a topik mint a twitter, reddit, facebook együttvéve."Pedig a PC-sek amúgy a jobbak"
Hát persze.. Mint mindig -
s.bala31
őstag
válasz
BandiHUN #9647 üzenetére
BF1-ben szinte csak operationst játszottam nagyon bejött, az kb hasonló mint itt a GW, de valahogy ott a játékosok próbáltak a feladatra koncentrálni és nem csak a killre mentek. Persze másképp is jutalmazott a játék mint itt, ha sikerült elfoglalni vagy megvédeni egy pontot. Amikor kezdtem ott volt olyan köröm hogy 2-3 killel zártam, de idővel bele lehetett jönni és már 30-40 is összejött. Itt nem tudom mi tenné élvezetesebbé ezt a játékmódot...
-
stuka20
senior tag
-
stuka20
senior tag
válasz
BandiHUN #9584 üzenetére
15 kill mission-höz (ha még nem javították) elég, ha elmész ground warra és lövöldözöd az uav, personal radar vagy vtol-okat. A lényeg, hogy ne halj meg, ha nuke-ot dobnak, akkor előtte lépj ki és indíts el egy újat, nem fogja újra kezdeni a számolást. Nekem kb. a 4-5. körre lett meg, mert annyian lövöldözték...A lényeg, hogy maradj bázison egy ammo resuply mellett + tedd a be a spotter perket ennyi.
-
Corpuscle
őstag
válasz
BandiHUN #9584 üzenetére
Én ma lettem felvilágosítva. IAV: Könnyű páncélos, ez az amibe a toronyba is be lehet ülni.
APC: lényegében ez a tank. Sajnos nem mindegyik pályán van mindkettő. Ez ugye akkor baj, ha kiválasztod az egyiket mission-nek és kapsz egy pályát amin nincs a kiválasztott. Ha operátor hoz kell, ne felejtsd el azt is kiválasztani.
GW-n próbáld meg összehozni a 10 killeket. -
SipiBcs
őstag
válasz
BandiHUN #9561 üzenetére
Közben megtaláltam az esetleges megoldást, bár ez maximum másnak segít. Én csináltam egy uninstalt. Csorog lefelé a játék, úgyhogy mára lőttek... érted...
lőttek a céllövöldének.
-
csƵ
addikt
válasz
BandiHUN #9280 üzenetére
"A szint mindig visszamegy 55-re úgyis"
Ezt nem értem, hogy megy vissza?Nekem kb. kétszer annyi lose van, mint win. Mindig rossz csapatba kerülök.
Tegnap sikerült egy olyan fegyvert összeállítani, amivel már jobb vagyok. Legalábbis most erre fogom a jobb teljesítményt. M13-ból így egy tárral le lehet lőni 3 embert is. Azért eddig túlnyomó részt kb. 1 tár volt egy ember. -
stuka20
senior tag
-
Dave567
addikt
válasz
BandiHUN #8952 üzenetére
1000/300 a digi, UPC 250/25 és stabilabb.
De hogy pisztollyal HC shoothouson 4 lövés volt az ember 4 méterről és lehetetlen hogy nem találtam el pontosan, az fel cseszett, és nem egy ilyen volt.
A másik, shipmenten engem lőttek, véreztem folyamatosan, velem szembe ált a forma, jó sokat kaptam, nem haltam meg, kizárt dolog, hogy nem talált el rendesen, le is lőttem, anyázott is rendesen szerintem..Mindegy elengedtem.
A fegyókat meg lehet venni külön Packben?
Az UMP az kellene. -
stuka20
senior tag
válasz
BandiHUN #8952 üzenetére
Egyedül vagy többen játszotok? Mi ph szerón (discord) átlag hárman mindig megvagyunk szinte majdnem mindennap. Várjuk a játékosokat, szívesen játszanánk többen együtt.
(#8951) GhostPetya Ez a meghívós dolog ez micsoda? Olvastam régebbi üzeneteket, hogy vannak küldetések, amikért jutalom jár, de még mindig homályos.
-
-
s.bala31
őstag
válasz
BandiHUN #8627 üzenetére
Nem is szoktam sokat FFA-zni, csak 1-2 kör, mert unalmas. Ezért írtam hogy talán egy időlimit meg tudná pörgetni a játékmenetet és élvezetesebb lehetne. Bár én a Qlive és Qc deathmatchekhez vagyok szokva aminek a lényege pont nem a bújkálás
A csapat alapú módoknál nem zavar ez a fajta játékstílus.
-
Segal
veterán
válasz
BandiHUN #8451 üzenetére
Én egyszer tudtam felvenni a földről az enemy mangás Oden fegyverét de abban a kombóba amibe full skines a fegyver gyakorlatilag használhatatlan volt a számomra. Csináltam egy képet az eseményről de a halálom után már nem kerestem a körbe az enemyt hogy újra kölcsön vegyem a fegyverét
-
Acheron
őstag
válasz
BandiHUN #8357 üzenetére
Szerencsére annyi féle fegyver közül lehet választani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Lehet, csak a játékos stílusához nem passzol némelyik, ahogy mondani szokták, nem rossz az, csak másra való.
A camo vadászat számomra a gyakorlásról és a fegyver megismeréséről is szól, AR -eknél minimum 800 kill kell az aranyhoz, ez alatt meg is lehet kedvelni egy - egy fegyvert. Így voltam az Odennel és az M13 - al is. Mire az ember odaér az utolsó előtti szinthez, ahol kiegészítők nélkül, csak az alapfegyverrel kell lehozni 100 killt, már egész jól megy, az M13 -al pl nagyon jókat mentem a kis - közepes pályákon így. -
boogie84
veterán
válasz
BandiHUN #8241 üzenetére
Őszintén szólva fel sem néztem az eredményjelzőre, csak mentem foglalni/védeni. Brutál kör volt!
Akinek lenne kedve csatlakozni csak HC-t játszani vegyen fel ismerősnek. Bár szelektálom a ph-sokat is, mert az elején felvettek olyanok akikkel még nem is játszottam...
Ma volt még egy durva kör. HC HQ. Védő csapatként mindegyikünk elhullott. Spectate módban ugye látom, hogy mit csinál az ellen. Nagyon durva, azt sem tudták mit játszanak. Kerestek minket, kempeltek, várták h valaki jöjjön. 1, azaz 1 ember foglalta tőlök a HQ-t.
Másik sráccal csak nevettünk, h WTF, ilyet még nem láttam.Ennél már csak az a durvább, ha a csapatodban te vagy az egyetlen aki HQ-ra megy.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
BandiHUN #8136 üzenetére
Az hagyján de már az előző körben mikor egymás ellen voltunk is úgy kezdődőtt hogy 5x sikerült megölnie a saját csapatomnak mert ijedősek voltak a drágáim cserébe pontot se foglaltak csak a kemp ment nekik ezerrel..
Jah meg mind az 5-nek volt összesen egy - két DEF-je (be is írtam..)
Már félek pontot foglalni ha jön egy csapattárs ... -
Pro!Petya
addikt
válasz
BandiHUN #7381 üzenetére
Én is pont erre gondoltam hogy 2 szint között vagyok ahol a rendszer ide oda dobál.
Viszont ekkora kontraszt nem lehet mert az egyik olyan mint ahol az emberek életükben először játszanak fps-t, ott ugye mindent bead , a másik szint meg kb mintha versenyfelkészülési időszakban berak bot-nak az esp játékosok közéAz utolsó dolog amit a játékkal csináltam jópár napja az annyi hogy Moderate - ről Open-re állítottam NAT-nál. Ez nem tudom mennyire befolyásoló tényező
-
Pro!Petya
addikt
válasz
BandiHUN #6838 üzenetére
Ma nekem is kellett mennem többször is kényszerpihire mert fejessel jutalmaztam ezeket a useless "csapattársakat" akik csak fekszenek egy pontnál leszarva az objectivet és csak a KD-ra hajtanak.... Nálam is pont most volt hogy 4-en "védtek" egy pontot ebből 3 egy irányból
(nem lenne ezzel gond egyébként , csak az ilyeneknek nem való a multi , bóhóckodjanak inkább single-be vagy Core-on de ne HC-n! ) A legjobb lenne ha beraknának nekik camp 24/7 módót ahol azután kapnának pontot hogy minnél több időt töltsenek el tétlenül sarkokban , ablakokban meg ahol kedvük szottyan heverészve stb stb ... Tele lenne éjjel nappal
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest