- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TheProb
üzenetére
egyáltalán nem lényeges. a legfontosabb, hogy bármikor elérhető legyen steamről v. originről (vagy ami éppen szükséges egy játékhoz, bár örülnék, ha nem lenne több ilyen "plusz" program
). eddig amazont néztem és steamet, illetve pár egyéb boltot. steam summer sale utolsó napján árazták le, de hülye fejjel nem vettem meg.(#9714) pohár:ezer köszönet. valamiért hardverapró teljesen kiment a fejemből. írok is a srácnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). eddig amazont néztem és steamet, illetve pár egyéb boltot. steam summer sale utolsó napján árazták le, de hülye fejjel nem vettem meg.