- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
én esküszöm, nem értem, hogyan működik a loot a játékban
amikor csináltam az OP6-7 szinteket, akkor a Forest helyszínen pár perc alatt esett egy Bee, és a Bulwark második kísérletre dobott egy egészen jó OP7-es Rough Ridert. amikor a kollégákkal túljutottunk az OP7->8-on, utána hétvégén összességében órákat farmoltam - Bee sem a Forestben, sem Hunter Hellquistnél nem esett, Rough Riderből pedig egy csomó OP6 és OP7 jutott. hagytam is a francba. tegnap volt egy fél órám - a Bulwark 3 kísérletből 2 OP8-as RR-t dobott, a Forestben pedig kb. a 10. Treant dobta az OP8-as Bee-t. naptár alapú a special / legendary drop rate, vagy mi a f***?on a related note, van valakinek még kedve OP8-as raid bossokra menni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Le Mans Ultimate
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- iPhone 16 Pro 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amikor csináltam az OP6-7 szinteket, akkor a Forest helyszínen pár perc alatt esett egy Bee, és a Bulwark második kísérletre dobott egy egészen jó OP7-es Rough Ridert. amikor a kollégákkal túljutottunk az OP7->8-on, utána hétvégén összességében órákat farmoltam - Bee sem a Forestben, sem Hunter Hellquistnél nem esett, Rough Riderből pedig egy csomó OP6 és OP7 jutott. hagytam is a francba. tegnap volt egy fél órám - a Bulwark 3 kísérletből 2 OP8-as RR-t dobott, a Forestben pedig kb. a 10. Treant dobta az OP8-as Bee-t. naptár alapú a special / legendary drop rate, vagy mi a f***?