Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Eddig is meg volt osztva. Nem értem a csodálkozást...

(#601) tome.jr: Ja, vagy úgy. Nem olvastam én el. Majd ott lesz a saját felfedezés. De hivatalosan az első részben se sok hasznát vetted a kocsiknak konkrétan küldetés közben. A legtöbb helyre be se tudtál vele hajtani, egy bizonyos szint fölött pedig a fegyverzet annyira gyenge volt az ellenfelekhez képest, hogy még trükkös lövéseknek se volt értelme... Közlekedni küldetések között persze jó volt, de ennyi.
(#603) ll-kobe: Hát pont ez az. Mi értelme, hogy fejenként esik a Loot? Farmosláson kívül semmire se mész vele...
(#605) ll-kobe: Crawmerax 2.0?

-
LLKobe
veterán
Én nem Diablozok, de egy haverom igen. Mondta hogy ott mindenkinek külön potyog a loot, úgy hogy egymásét nem is látják az emberek. Sztem erre gondoltak itt is, hogy itt miért nem olyan.
(#604) Sonja: Hát nem tudom, nekem sosem volt ezzel problémám. Én is toltam egy kis DIO-t, és ugyanúgy dobot nekem olyan cuccot ami másik class-nak való. Tehát innentől csak az a különbség hogy látjuk-e egymásét vagy nem, az meg tökmindegy szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest