Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- WayteQ xTAB 50 GPS - az androidos navi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
hát, lehet, hogy én is átszervezem valahogy, hogy meglegyen a longbow, az elég hasznosnak tűnik. de ha ott maradok a turret közelében akkor Phalanx Shield segíthet, szóval mégis marad ez így, ahogy kitaláltam.
azt nem tudom, hogy ha megvan Doube Up, szóval a dupla turret, akkor csak egymás mellé települnek-e automatikusan, vagy a másodikat le lehet-e tenni máshová. jó kis zárótűz a monsztáknak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja, és hogy a második turreten is megvannak-e a skillek, szóval teljes tükörképe-e az elsőnek. két, rakétás és shieldes tűzköpő turret nem lehet rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)