- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Mi 5 körönként tartottunk egy kis szünetet.
Amúgy az a dolog titka, hogy gyakni kell. Szó szerint. Rá kell rohanni az ellenre és írtani közelharccal. Mi Interrel a Gully-t vmi 6-7 óra alatt zsibbadtuk le az első 15 kört camp-elve. Aztán nekem eldurrant az agyam és elkezdtem rárontani az ellenre, amitől roppant mód felgyorsult a játék. Következő két helyszínt már 4-en nyomtuk, és mikor épp ott voltam, a skalpok 50%-át hoztam körönként. Szintén lerohanásos módszer. Meghalok, vannak még 3-an a pályán, köv menetre visszajutok. Itt már kb 2 óra alatt megvolt egy pálya, ha nem haltunk.
intercooler: Azért azt ne hagyd ki, hogy mi reggel még a küldetést toltuk, nem a bajnokságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest