- OnePlus 15 - van plusz energia
- Netfone
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Macrodroid
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Mi 5 körönként tartottunk egy kis szünetet.
Amúgy az a dolog titka, hogy gyakni kell. Szó szerint. Rá kell rohanni az ellenre és írtani közelharccal. Mi Interrel a Gully-t vmi 6-7 óra alatt zsibbadtuk le az első 15 kört camp-elve. Aztán nekem eldurrant az agyam és elkezdtem rárontani az ellenre, amitől roppant mód felgyorsult a játék. Következő két helyszínt már 4-en nyomtuk, és mikor épp ott voltam, a skalpok 50%-át hoztam körönként. Szintén lerohanásos módszer. Meghalok, vannak még 3-an a pályán, köv menetre visszajutok. Itt már kb 2 óra alatt megvolt egy pálya, ha nem haltunk.
intercooler: Azért azt ne hagyd ki, hogy mi reggel még a küldetést toltuk, nem a bajnokságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC ICE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest